Μητσο δικιο εχεις αλλα και στο παρελθον υπηρχαν Ισπανοι που ειχαν προφορικη συμφωνια και τελικα δεν! τεσπα εγω αυτοι την αποψη εχω για τους Ισπανους!!
Οσο για τον Πεδουλακη πηρε ομαδα του 2011-12 απο Ζοτς χωρις πρωταθλημα χωρις κατι στην Ευρωπη με παιχτες οπως Καλαθης, Γιασισκεβιτσιους, Σατο, Μπατιστ, Περπερογλου, Καιμακογλου, Μαριτς Τσαρτσαρη κτλ
και ξεκιναει απο το -10 με μονο Μητσο και Τσαρτσαρη σου φερνει με λιγα λεφτα ολους τους τελειωμενους κανει νταμπλ 12-13 με λιγα περισσοτερα λεφτα φερνει Λασμε Μασιουλης κτλ σου κανει παλι νταμπλ αν εξαιρεσεις οτι στους τελικους ηταν ο Αλβερτης προπονητης
και μεις τον θεωρουμε αποτυχημενο!!!
μα τοτε ο Τρακις ειχαν συμφωνησει να φτιαξει μια ομαδα να παρει πρωταθλημα γιατι ειχε κοντρα με τον Ολυμπιακο ουτε να βαλει μεσα πιτσιρικαδες ουτε να παρει ταλεντα ουτε να κανει κατι Ευρωπη και ο τυπος σου φερνει ετοιμους τελειωμενους παιχτες στα σαρωνει ολα στην Ελλαδα!!! με οτι μπασκετ και να επαιζε τοτε η ομαδα! αυτο μπορουσε!! επαιζε με 3 τον Γιαννι Μπλουμς!!!!!!
αλλα ειναι τελειωμενος ο Πεδουλακης!!
Ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου!!! και μετα ο Τρακις ηθελε ομαδα να παιζει επιθεση ΝΒΑ (μιας και με Πεδουλακη παιζαμε μονο αμυνα ηθελε επιθεση πλεον!!) αλλα ηθελε και λιγα πιτσιρικια μεσα να μπαινουν επειδη ο Ολυμπιακος εχει Ελληνικο κορμο και σου φερνει τον Σασα!! στην αρχη μας εκανε επειδη ηταν αρχη και καμια ομαδα δεν ειχε προλαβει να δεσει σε αμυνα κτλ και κερδιζε!! μετα ομως εφταιγε ο Σασα ΟΧΙ δεν εφταιγε η επιλογη οτι με τετοιο προπονητη δεν πας πουθενα στην Ευρωπη!! Τρανο παραδειγμα η Αρμανι 8 επιθετικους παικτες ειχε τα τελευταια χρονια ολο σπιτι της πηγαινε απο νωρις...
αλλα ναι δε τα γραφω καλα το ξερω!! δυστυχως μηχανικος ειμαι οχι δικηγορος οχι φιλολογος!!