Το νόμισμα έχει πάντα δυο όψεις .
Δεν έχω τον πασκουαλ σε τεράστια εκτίμηση , ίσα ίσα θεωρώ ότι η μπαρτσελονα είναι από τους losers της διοργάνωσης τα τελευταία πολλά χρόνια , αλλά μη λέμε ότι θελουμε , το 2010 η μπράτσα ήταν ομαδάρα , καθάρισε Ρεάλ και τσσκα στο final four . Και 18 πόντοι στον τελικό δεν το λες και χορηγία .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Συμφωνώ στο δεύτερο κομμάτι στο πρώτο όταν είχε πασκουαλ δεν την λες και λουζερ τα σήκωσε όλα πρωτάθλημα κυπελο Ευρωλίγκα, δεν είναι Ελλάδα... να τα σηκώνει κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός, είναι Ισπανία έχει πολύ καλές ομάδες και πέρσι μερικές τις έσφαξαν για να παίξει Ρεάλ Μπάρτσα τελικό...
Εγώ μυρίζομαι ότι μερικοί παίκτες δεν ήθελαν τον πεδουλακη όπως ο μπουρουσης χτες ξεκίνησε κιόλας βασικός άσχετα αν έπαιξε λίγο εγώ χτες είδα ίδια πεντάδα με ζαλγκιρις... καλαθης φελντειν ή ριβερς νικολς γκιστ σιγκλε, προφανώς και ο πεδουλακης έτσι υπολόγιζε να παίξει συν ότι ήθελε και του μικρούς γι'αυτό και στήριξε χαραλαμπο, απλά όπως ο πεδουλακης "εκαψε" τον Μήτσο στα 31 έτσι θα έκανε με τον κάλαθο εννοώ θα έπαιζε 40λεπτά φέτος, ενώ ο βοηθός χτες του έδωσε ανάσες δίνοντας ευκαιρία στον μποχω, μπορεί να μην μου γεμίζει το μάτι αλλά για να είναι εκεί κάτι έχουν δει όποτε αξίζει μια ευκαιρία και αυτός!
Sent from my Huawei P8 using Tapatalk