Αποστολέας Θέμα: Εκδηλωση ενδιαφεροντος για το ημερολογιο του mywatch.gr  (Αναγνώστηκε 62749 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Εκδηλωση ενδιαφεροντος για το ημερολογιο του mywatch.gr
« Απάντηση #140 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 10:19:49 πμ »
.. δεν καταλαβαινω ουτε το δικο σου σχολιο, ουτε του σπυρου...
Φαντάζομαι, δεν εννοείς εμένα..

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 10:24:39 πμ »
Φαντάζομαι, δεν εννοείς εμένα..

σωστα φανταζεσαι. ;)
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
  • History is a set of lies agreed upon. -Napoleon-
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 10:43:12 πμ »
Τέλος πάντων, εγώ μπορώ να ασχοληθώ με τα ημερολόγια για την κατασκευή και αν είναι θα τα κάνω στο ίδιο στυλ με του Χάρη που ήταν καλύτερα απο τα πρώτα.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 10:48:42 πμ »
Καλημερα στο φορουμ και καλη εβδομαδα.
Επειδη ο καιρος μαζεψε και απο οτι βλεπω ειναι δυσκολο να τρεξει εφετος ο Σπυρος και απο οτι διαβασα υπαρχει η μακετα, μπορουμε ως εσχατη λυση να πατησουμε πανω στο προηγουμενο αλλαζωντας απλα τις φωτο.
Το θεωρω ως την καλυτερη λυση αυτη την περιοδο και του χρονου το οργανωνουμε καλυτερα.

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 11:32:52 πμ »

Δημητρη, δεν αναφερομαι μονο σε εσενα αλλα ειναι προφανες οτι αναφερομαι και σε σενα. δεν συνηθιζω να υπεκφευγω. δεν καταλαβαινω ουτε το δικο σου σχολιο, ουτε του σπυρου ουτε αλλα σχολια σχετικα με το οτι αυτο το φορουμ δεν εχει υποστηριξη στις ενεργειες αυτες. αν δεν εχει αρκετη υποστηριξη τοτε δεν γινονται οι ενεργειες αυτες. δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι πρεπει να απολογουνται για το οτι δεν διαθετουν χρονο η' διαθεση. Αν ζηταγανε ημερολογιο καποιοι και την ωρα που το ζηταγαν ελεγαν καντε το εσεις και δωστε μου το ετοιμο τοτε θα υπηρχε βαση συζητησης και δικαιο. Τωρα δεν ειδα κανεναν να ζηταει ημερολογιο, δωρα, κληρωσεις κλπ και να μην θελει να βοηθησει. Κανεις δε ζητησε τιποτε. Ξαφνικα ειδα να λενε ορισμενοι φιλοι τους οποιους σεβομαι και εκτιμω, αλλα διαφωνω με τη θεωρηση τους, οτι θελουμε ημερολογιο και τι κακο ειναι το φορουμ και οι χρηστες που δεν βοηθανε για αυτο. ε αυτο εμενα μου φαινεται παραδοξο. Και στο καπακι σχολια για το τι κακο ειναι αυτο το φορουμ και αλλα ειναι καλυτερα. Και επειδη ενα φορουμ δεν ειναι ο σερβερ και το database του αλλα οι χρηστες του, θεωρω οτι ειναι λαθος η αντιμετωπιση αυτη.

ε μην γινει ημερολογιο αφου δεν υπαρχει ενδιαφερον και προσφορα και να μη γινει και εκδηλωση με κληρωσεις κλπ.

μαζευομαστε και κοβουμε μια πιτα, καλαμπουριζουμε, τρωμε, περναμε ομορφα και τελος.

αυτο δεν ειναι η ουσια? οι κληρωσεις και τα ημερολογια ειναι η ουσια?

δηλαδη θα περασουμε καλα αν κανουμε κληρωση και θα πετυχει η πιτα μονο τοτε?

πραγματικα με ενοχλησε το γεγονος οτι το φορουμ και οι χρηστες κατηγορουνται για κατι τελειως ανουσιο κλπ. ξερει κανεις τι χρονο εχει ο καθενας μας? τι πιεσεις εχει? τι ορεξη εχει? απο που κι ως που δηλαδη αυτα τα σχολια?

αν αλλα φορα ειναι καλυτερα μεγεια τους με χαρα τους. ας δινουν ημερολογια, μπικικινια και κοκοψοψαρα. και οποιος θελει ας μετεχει εκει που ειναι καλυτερα και υπαρχει σουπερ ντουπερ κοινο που συνεισφερει. προσωπικα δεν μετεχω πουθενα αλλου γιατι δεν εχω καν χρονο για κατι τετοιο. και δεν θα με κανει να μετεχω καπου το αν κανει κληρωσεις και δινει καθρεφτακια και χαντρες ενα φορουμ. αλλα με ενδιαφερουν σε ενα φορουμ. η παρεα, η κοινη αντιληψη, ορισμενοι φιλοι.

την ιστορια γραφουν οι παρεες που λεει και ο διονυσης.

Αυτο το φορουμ με τα μπικινακια ποιο ειναι; Ισως με ενδιαφέρει...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 11:41:48 πμ »

ισως? αναποφασιστος σε αυτη την ηλικια? ακομη ψαχνεσαι? μην με ξαναπαρεις να πιουμε καφε. σκιαχτηκα
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 11:48:22 πμ »

Μπικικίνια.....

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 11:49:29 πμ »

ισως? αναποφασιστος σε αυτη την ηλικια? ακομη ψαχνεσαι? μην με ξαναπαρεις να πιουμε καφε. σκιαχτηκα

Εισαι αισχρος! Το φορουμ το διαβάζουν και μικρά παιδιά! Έλεος....μπανάρισμα εδω και τώρα!!!

Υ.Γ. Ραντεβού στο καφε σε μισή ώρα

Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 12:38:45 μμ »
Εισαι αισχρος! Το φορουμ το διαβάζουν και μικρά παιδιά! Έλεος....μπανάρισμα εδω και τώρα!!!

Υ.Γ. Ραντεβού στο καφε σε μισή ώρα

Αντε έλα. Να σε πείσω να κάνεις το maybe ένα τεράστιο definitely
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 01:43:37 μμ »
Παίδες το ημερολόγιο το περσινό μέχρι να φύγει το είχα φτιάξει εγώ, μετά το παρέλαβε ο Χάρης και πήγε για εκτύπωση, εφόσον Τρίτη Τετάρτη θα το έχω έτοιμο γιατί σπαταλάμε τσάμπα ποστ;

Θοδωρή εγώ επειδή είπες Δημήτρηδες δεν ανάφερα το φόρουμ ως κακό ή τους χρήστες του το μόνο που έθεσα ήταν ότι το φόρουμ ίσως χρειάζεται ακόμα δύο μοντς πιο ενεργούς που χαλαστηκες;;

Sent from my Huawei P8 using Tapatalk

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 01:47:13 μμ »

Παίδες το ημερολόγιο το περσινό μέχρι να φύγει το είχα φτιάξει εγώ, μετά το παρέλαβε ο Χάρης και πήγε για εκτύπωση, εφόσον Τρίτη Τετάρτη θα το έχω έτοιμο γιατί σπαταλάμε τσάμπα ποστ;

Θοδωρή εγώ επειδή είπες Δημήτρηδες δεν ανάφερα το φόρουμ ως κακό ή τους χρήστες του το μόνο που έθεσα ήταν ότι το φόρουμ ίσως χρειάζεται ακόμα δύο μοντς πιο ενεργούς που χαλαστηκες;;

Που είπα ή υπονοησα ότι είπες κάτι τέτοιο; είπα μπραβο στους Δημήτρηδες για την πρόθεση να βοηθήσουν. Τίποτε άλλο.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 02:03:49 μμ »
Πάντως μεταξύ μας, φόρουμ δεν είναι καταρχήν μόνο ημερολόγια και μπλουζάκια, αλλά να ανεβάζουμε και κανα θεματάκι για ρολόγια, τεχνικά ζητήματα, νέα από τη βιομηχανία και την αγορά κτλ.
Προσωπικά μάλιστα, αν και προφανώς θα αγοράσω ημερολόγιο, δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα..
Έτσι λοιπόν, αντί να παραπονιόμαστε γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον κτλ. θα καλούσα όλο και περισσότερα μέλη να εμπλουτίσουν το φόρουμ με αναρτήσεις. Επειδή όμως αυτό δύσκολα θα γίνει, καλό είναι να μη μεμφόμαστε όσους δεν ενδιαφέρονται για κάτι συγκεκριμένο, γιατί πολύ απλά αποκλείεται όλοι να ενδιαφέρονται για τα ίδια.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 14, 2016, 03:40:50 μμ από andrey_ »

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
  • History is a set of lies agreed upon. -Napoleon-
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 02:11:07 μμ »

Sorry Batmanako δεν το ήξερα...

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 03:55:13 μμ »
Sorry Batmanako δεν το ήξερα...
Τι σορυ ρε τρελε ίσως και σήμερα το βράδυ να το έχω έτοιμο και στο στέλνω αν θες να το δεις και να το διορθώσεις!

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 04:36:16 μμ »
Του ματς φορ νάθινγκ εντ τσικς φορ φρη.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 05:56:30 μμ »
And nothing else matters
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 05:59:07 μμ »
Only you!!!

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 08:50:42 μμ »

Δημήτρη, το ημερολόγιο που στο τέλος πήγε για εκτύπωση δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είχες φτιάξει. Για τον απλούστατο λόγο ότι το έκανα ξανά όλο από το μηδέν.
Αν μπορείς να το φτιάξεις; Μπορείς. Πρέπει να αφιερώσεις χρόνο όμως. Δεν αρκεί να εισαγάγεις ένα φόντο σε ένα template φίλος.

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 08:55:51 μμ »
Δημήτρη, το ημερολόγιο που στο τέλος πήγε για εκτύπωση δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είχες φτιάξει. Για τον απλούστατο λόγο ότι το έκανα ξανά όλο από το μηδέν.
Αν μπορείς να το φτιάξεις; Μπορείς. Πρέπει να αφιερώσεις χρόνο όμως. Δεν αρκεί να εισαγάγεις ένα φόντο σε ένα template φίλος.
Χαρη εχω ηδη ξεκινησει σαρωσει των φωτογραφιων του τι φοραμε σημερα, θα επιλεξω φωτογραφιες με μεγαλη αναλυση και χωρις δυσκολα χρωματα και ετσι θα πορευτω, δεν ειμαι γνωστης photoshop θα επιλεξω σωστο ημερολογιο και θα κοιταξω να ειναι ολα στο 100% κατι εμαθα απο περσυ και θα τα σηκωσω ολα σε server για βοηθεια!

Αποσυνδεδεμένος diomidis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Νοέμβριος 14, 2016, 09:11:58 μμ »
Χαρη εχω ηδη ξεκινησει σαρωσει των φωτογραφιων του τι φοραμε σημερα, θα επιλεξω φωτογραφιες με μεγαλη αναλυση και χωρις δυσκολα χρωματα και ετσι θα πορευτω, δεν ειμαι γνωστης photoshop θα επιλεξω σωστο ημερολογιο και θα κοιταξω να ειναι ολα στο 100% κατι εμαθα απο περσυ και θα τα σηκωσω ολα σε server για βοηθεια!
Καλα το λεω οτι εισαι αρχοντας,σε ολα μεσα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk