Καλά τα λέγαμε για άμεσες παραδώσεις και ραντεβού και πόρτα – πόρτα .....αλλά εδώ είναι Ελλάδα.
Και ενώ λοιπών περίμενα με βάση το ραντεβού που έκλεισα( παίρνοντας με τηλέφωνο από τα κεντρικά των ταχυμεταφορων στον Ν.Κοσμο) ,δέχομαι ένα τηλεφώνημα το πρωί και μου λεει ένας κύριος ,από το αεροδρόμιο τηλεφωνώ για το δέμα από την ταχυμεταφορικη των ελτα ,
τελικά θα το παραλάβετε η θα το γυρίσουμε πίσω ........όπα ,
τι είπες τώρα του λεω ,εγώ σήμερα με βάση ραντεβού περιμένω το δέμα στην διεύθυνση τάδε από ώρα που είπαμε μέχρι ώρα τάδε.
Το μεγάλο μπάχαλο αρχίζει :
πάρε μου λεει τηλέφωνο στο 210 3538116-117 είναι τηλέφωνο εδώ του αεροδρομίου να τους πεις ότι τελικά θα παραλάβεις για να κλείσεις εκ νέου ραντεβού παραλαβης,
αντε και παίρνω τηλέφωνο δίνω αριθμό δεν υπάρχει εδώ αυτό το δέμα μου λεει ,το δέμα είναι στο μοσχάτο πάρε το 210 9427155,
άντε και παίρνω τηλέφωνο δίνω αριθμό όχι κύριε μου λεει δεν έχει έρθει αυτό το δέμα αυτό ποτέ, πάρε μου λενε τηλέφωνο στα κεντρικά 2106073000 ,
άντε και ξανά παίρνω δίνω αριθμό το δέμα μου λεει το κορίτσι εκεί είναι στο αεροδρόμιο τελικά άσε θα το κανονίσω εγώ μου λεει θα σε πάρω τηλέφωνο.......περιμένω .....περιμένω .....
και με παίρνει το κορίτσι έλα μου κύριε Αντώνη το δέμα είναι πράγματι στο αεροδρόμιο από λάθος που έγινε στο αυτοκόλλητο που κόλλησαν στο δέμα .......τι έγραφε το αυτοκόλλητο .......ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
Πήρα το όνομα της και το προσωπικό τηλέφωνο της για ότι συμβεί πλέων να την πάρω και με διαβεβαίωσε ότι αύριο θα το έχω στα χέρια μου.
Μετά τα πολλά πλα εγκεφαλικά είμαι καλά ........αυτά συμβαίνουν θα μου πείτε έχετε δίκιο μακάρι όλα τα προβλήματα μας να ήταν τέτοια αλλά εκείνη την ώρα ανάβεις και γίνεσαι χάλια .
Εις αύριο τα νεότερα λοιπών .
Καλή σας μέρα
Antwnis