Αποστολέας Θέμα: Αγορα INVICTA 3044 με seiko μηχανη.  (Αναγνώστηκε 3587 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος apostolosg

• 34mm case
    • Προφίλ
Αγορα INVICTA 3044 με seiko μηχανη.
« στις: Φεβρουάριος 17, 2014, 02:55:34 μμ »
Καλησπερα.Εδω και καιρο θελω να κανω στον εαυτο μου ενα δωρακι και ειμαι αναμεσα σε καποιες επιλογες.
Φθηνου βεβαια μπατζετ αλλα αρκετα ποιοτικα ρολογια.(η γνωμη μου).

1)invicta 8926 submariner-(seiko μηχανη)- 100ευρω
2)orient mako xl - 130 ευρω.
3) η πρωτη μου επιλογη απλα κολλαω στο εαν ειναι τεραστιο στο καρπο(47μμ) αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα-  INVICTA 3044(seiko μηχανη) 130 ευρω.

Καθε γνωμη σας δεκτη.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αγορα INVICTA 3044 με seiko μηχανη.
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 17, 2014, 02:58:08 μμ »
ORIENT με τα χίλια!!!!!!!
Όταν το χρησιμοποιήσεις θα καταλάβεις!!!!!!!
Το πιο VFM ρολόι!!!!!
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 17, 2014, 04:07:21 μμ »
Ότι κι αν αποφασίσεις να πάρεις, χαμένος δε θα βγεις.
Δε νομίζω ότι κανένα από τα τρια θα σε προδώσει.
Το 3044 και το MakoXL τα είχα. Η ποιότητα που έχει το Invicta είναι κλάσεις ανώτερη από αυτή του Orient σε ότι αφορά μπρασελέ, κάσα, κούμπωμα. Πολύ στιβαρό ρολόι. Δεν το κάνεις με τίποτα ρολόι του 100άρικου.
Από την άλλη το Mako είναι φθηνό και του φαίνεται. Έχεις όμως μια in house μηχανή που είναι σκυλί.

Στα συν του Invicta η εγχάραξη του ονόματος της εταιρείας στην κάσα, όπως ακριβώς κάνει και η Blancpain. :D
Εδώ η αγγελία πώλησης του δικού μου. http://www.mywatch.gr/index.php/topic,9080.msg139009.html#msg139009

Υ.Γ. Χωρίς να είμαι σίγουρος, το 3044 νομίζω ότι φοράει Miyota 8215 και όχι Seiko.

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απ: Αγορα INVICTA 3044 με seiko μηχανη.
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 17, 2014, 04:22:36 μμ »
Ότι κι αν αποφασίσεις να πάρεις, χαμένος δε θα βγεις.
Δε νομίζω ότι κανένα από τα τρια θα σε προδώσει.
Το 3044 και το MakoXL τα είχα. Η ποιότητα που έχει το Invicta είναι κλάσεις ανώτερη από αυτή του Orient σε ότι αφορά μπρασελέ, κάσα, κούμπωμα. Πολύ στιβαρό ρολόι. Δεν το κάνεις με τίποτα ρολόι του 100άρικου.
Από την άλλη το Mako είναι φθηνό και του φαίνεται. Έχεις όμως μια in house μηχανή που είναι σκυλί.

Στα συν του Invicta η εγχάραξη του ονόματος της εταιρείας στην κάσα, όπως ακριβώς κάνει και η Blancpain. :D
Εδώ η αγγελία πώλησης του δικού μου. http://www.mywatch.gr/index.php/topic,9080.msg139009.html#msg139009

Υ.Γ. Χωρίς να είμαι σίγουρος, το 3044 νομίζω ότι φοράει Miyota 8215 και όχι Seiko.

Aυτο στην αγγελια ειναι το 3045 (μπλε) το 3044 ειναι το μαυρο.....

Η μηχανη φαινεται και στις φωτο της αγγελιας σου και ειναι η NH25 της seiko ;) ειναι απιστευτο value for money και το συνιστω ανεπιφυλακτα σε σχεση με τα αλλα 2 . Ειναι πολυ ρολοι για τα λεφτα του και μασιφ κατασκευη, τα αλλα καμια σχεση.....το οριεντ ειναι τενεκες (σορυ αλλα αυτο μου βγαζει) απο κασα και μπρασελε (μηχανη ναι εχει σκυλι) και το pro diver τιμιο μεν homage rolex (επισης με μηχανη seiko) δε αλλα οχι στην ποιοτητα του grand diver (εχουν περασει και τα 3 συγκεκριμενα απο την κατοχη μου και εχω την παραπανω αποψη)

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 17, 2014, 04:51:34 μμ »

Γιατί το σήμα της Invicta είναι φτερά και σταυρός νοσοκομείου?

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 17, 2014, 06:04:03 μμ »
στους κατοχους invicta 3044 οπου φοραει πλεον NH35 μηχανη seiko θα ειναι τεραστιο στο χερι?σε συγκριση με omega planet ocean 45mm που εχω δει ?στο ιδιο περιπου μεγεθος?
ευχαριστω και παλι.

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 18, 2014, 07:04:27 μμ »
στους κατοχους invicta 3044 οπου φοραει πλεον NH35 μηχανη seiko θα ειναι τεραστιο στο χερι?σε συγκριση με omega planet ocean 45mm που εχω δει ?στο ιδιο περιπου μεγεθος?
ευχαριστω και παλι.

καποιος να βοηθησει?που να εχει φορεσει το ρολοι...

Αποσυνδεδεμένος kritikaros

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 19, 2014, 11:42:37 πμ »
Δεν μπορώ να σου πω σε σύγκριση με το ρολόι που λες τι διαφορές έχουν ως προς το μέγεθος και το πώς φαίνονται αλλά μπορώ να σου πω ότι πρόκειται για καταπληκτικό ρολόι και για μένα ότι πιο πλήρες ως πακέτο σε αυτά τα λεφτά.

Είναι καλή μηχανή,όμορφο,και πολύ στιβαρό.Είναι το πρώτο αυτόματο ρολόι που πήρα μετά από πολύ ψάξιμο και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από αυτήν μου την αγορά.

Συνίσταται ανεπιφύλακτα.

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 19, 2014, 01:22:56 μμ »
Δεν μπορώ να σου πω σε σύγκριση με το ρολόι που λες τι διαφορές έχουν ως προς το μέγεθος και το πώς φαίνονται αλλά μπορώ να σου πω ότι πρόκειται για καταπληκτικό ρολόι και για μένα ότι πιο πλήρες ως πακέτο σε αυτά τα λεφτά.

Είναι καλή μηχανή,όμορφο,και πολύ στιβαρό.Είναι το πρώτο αυτόματο ρολόι που πήρα μετά από πολύ ψάξιμο και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από αυτήν μου την αγορά.

Συνίσταται ανεπιφύλακτα.
σε μεγεθος?τεραστιο στο καρπο?αυτο με ανησυχει.Μεχρι 45μμ εχω δοκιμασει....

Αποσυνδεδεμένος kritikaros

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 19, 2014, 03:46:21 μμ »
Δεν το λες μικρό σε καμία περίπτωση πρέπει γενικά ο καρπός σου να μπορεί να σηκώνει μεγάλου μεγέθους ρολόγια(όχι οοζοο και λοιπές μοντερνιές τύπου τηγανιού)Λόγω σχεδίου και κατασκευής δεν φαίνεται ακομψο στο καρπό.

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 20, 2014, 06:37:01 μμ »
ευχαριστω πολυ.Ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω.