Αποστολέας Θέμα: Προτασεις για Diver....  (Αναγνώστηκε 38022 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Προτασεις για Diver....
« Απάντηση #100 στις: Μάρτιος 01, 2014, 08:33:51 μμ »
Υπαρχει μια τελείως προσωπική ιδιαιτερότητα η οποία δεν θα μπορούσε να συζητηθεί στα πλαίσια ενός φορουμ...Συγχωρεστε με

???

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Μάρτιος 01, 2014, 08:49:55 μμ »
chris-superocean ως ειδικος επι του θεματος εσυ τι λες;
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος agelosSoul

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Μάρτιος 01, 2014, 08:50:39 μμ »
Βαζω στοιχιμα οτι το sumo δεν θα το παρεις τελικα!Και πως το λεω?Εχθε με ρωτισες για το homege pam και σου απαντησα.Εδω και 1,5 μηνα εχεις ανοιξει 10 θεματα.Ρωτας γνωμες απο dress citizen, diver, military watches , για φιλους σου ξαδερφια , παιδικα , γυναικεια, μονο για παππου και γιαγια δεν εχεις ρωτισει ακομα,και ακομα δεν εχεις παρει ουτε ενα κομματι. Σου απαντανε ολοι με ευγενεια κανονικα και μολις ενα μελος σου λεει, τι μαιλ εστειλες για βοηθεια και στα αλλα μελη για τυχον εκπτωση, λες  δεν μπορω να σας πω για προσωπικη ιδιαιτεροτητα.Και σου λεω ειστε μακρινοι συγγενεις?Συγνωμη ως προς τους διαχειριστες του φορουμ αλλα ρε φιλε μηπως μας δουλευεις?

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Μάρτιος 01, 2014, 08:57:18 μμ »

Παράθεση από: agelosSoul στις Σήμερα στις 08:50:39 μμ
Βαζω στοιχιμα οτι το sumo δεν θα το παρεις τελικα!Και πως το λεω?Εχθε με ρωτισες για το homege pam και σου απαντησα.Εδω και 1,5 μηνα εχεις ανοιξει 10 θεματα.Ρωτας γνωμες απο dress citizen, diver, military watches , για φιλους σου ξαδερφια , παιδικα , γυναικεια, μονο για παππου και γιαγια δεν εχεις ρωτισει ακομα,και ακομα δεν εχεις παρει ουτε ενα κομματι. Σου απαντανε ολοι με ευγενεια κανονικα και μολις ενα μελος σου λεει, τι μαιλ εστειλες για βοηθεια και στα αλλα μελη για τυχον εκπτωση, λες  δεν μπορω να σας πω για προσωπικη ιδιαιτεροτητα.Και σου λεω ειστε μακρινοι συγγενεις?Συγνωμη ως προς τους διαχειριστες του φορουμ αλλα ρε φιλε μηπως μας δουλευεις?

Αγγελε καλωσορισες στον κοσμο του Indy

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Μάρτιος 01, 2014, 09:02:00 μμ »
Εχθες με ρωτισες για το homege pam και σου απαντησα.

Νόμιζα ότι μόνο εγώ είχα αυτή την "τελείως προσωπική ιδιαιτερότητα" με τον gkblues..(να με βομβαρδίζει συνέχεια με ερωτήσεις ;D ;D ;D )
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 01, 2014, 09:09:32 μμ από svl »

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Μάρτιος 01, 2014, 09:05:14 μμ »
 Πραγματικα εβλεπα τα θεματα που εχει ανοιξει και εβαλα τα γελια....εχει ρωτισει μεσα σε ενα μηνα οτι στυλ ρολοι υπαρχει στο προηγουμενο post μου ξεχασα τα pilot και u-boat.. αλλα εχασα την μπαλα  :wallbash:

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Μάρτιος 01, 2014, 09:10:16 μμ »
Νόμιζα ότι μόνο εγώ είχα αυτή την "τελείως προσωπική ιδιαιτερότητα".. ;D ;D ;D
Εχω ανοιξει ενα θεμα με ενα ρωσικο για τυχον αγορα και ειπα πως εχω και ενα homage pam στην συλλογη μου. Με ρωτισε απο που το πηρα και του απαντησα με το link.

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • https://www.instagram.com/gkblues/
« Απάντηση #107 στις: Μάρτιος 01, 2014, 09:24:25 μμ »
Ακουστε λοιπον....
1.Το blumo θα το αγορασω για να το δωρισω στον αδερφο μου λιγο πριν μεταβει στο Λονδινο για σοβαροτατη εγχειριση καρδιας...
2.Ανοιξα ολα αυτα τα θεματα για να μπορεσω να συλλεξω πληροφοριες για πραγματα που δεν ξερω ετσι ωστε να φτιαξω και εγω σιγα σιγα την δικη μου συλλογη ρολογιων.Δεν ειναι νομίζω  κακό η συλλογή εγκύρων πληροφοριών απο έναν τελείως αρχάριο...
Ρωτάω,ψάχνω,μαθαίνω,καταλήγω,αγοράζω.....
3.Οταν θα καταλήξω  θα το κοινοποίησω στο φόρουμ μαζι με τις ευχαριστίες μου για τη βοήθεια σας..
4.Ηδη και μετα απο τη βοηθεια σας εχω παραγγειλει το πρωτο μου πιλοτικο το οποιο περιμενω να παραλαβω
5.Ειμαι λιγο πριν παραγγειλω το πρωτο μου homage
6.Σε πολυ λιγες μερες μαλλον θα εχω καταληξει και στο military
H εγγραφη μου στο φορουμ εγινε με ολη την καλη διαθεση για να μαθω και οχι για να σας δουλευω(!!!! agelosSoul)
Σεβομαι απολυτα το φορουμ αλλα κυριως τον εαυτο μου..
Δεν ξερω αν σας καλυψα.....

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Μάρτιος 01, 2014, 09:26:55 μμ »
Νόμιζα ότι μόνο εγώ είχα αυτή την "τελείως προσωπική ιδιαιτερότητα" με τον gkblues..(να με βομβαρδίζει συνέχεια με ερωτήσεις ;D ;D ;D )
Συγνωμη αν δεν εκανα καλα και σε κουρασα...Δεν ειχα αυτη την προθεση

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
Απ: Απ: Προτασεις για Diver....
« Απάντηση #109 στις: Μάρτιος 01, 2014, 09:40:04 μμ »
chris-superocean ως ειδικος επι του θεματος εσυ τι λες;

Δε ξέρω ρε φίλε. Υποπτεύομαι indy's friend :/

Είπα να αλλάξω κι εγώ την #^/8/@ υπογραφή του TAPATALK

Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Μάρτιος 01, 2014, 09:52:27 μμ »
Φίλε, gkblues,

Όχι, εμένα δεν με κάλυψες καθόλου..

Έχεις δημιουργήσει μια σταθερή αίσθηση που μοιραζόμαστε αρκετοί: ότι μας δουλεύεις..

Αν σου περνά από το μυαλό ότι ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ δεν έγινες αντιληπτός, θα σου απαντούσα με μια και μόνο πολύ κοινότυπη έκφραση: "που πας, ρε Καραμήτρο..".

Μας 'δουλεύεις' (έτσι νομίζεις), εμείς απαντάμε καλοπροαίρετα στις - ούτως ή άλλως - αφελέστατες ερωτήσεις σου και όλα καλά.

Η επίκληση από μέρους σου συναισθηματισμών (για τον 'αδελφό' σου κλπ) προμηνύει ότι μάλλον έχεις σκοπό να συνεχίσεις.

Ας έχεις υπόψη, όμως, ότι κανείς δεν μπορεί να εμποδίζει την ορθή λειτουργία του φόρουμ, ούτε να υπονομεύει την κοινή προσπάθεια τόσων ανθρώπων..

(The difference between sovarotita και geleiotita einai dyo daktyla kai kati.. ;))

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Απ: Προτασεις για Diver....
« Απάντηση #111 στις: Μάρτιος 01, 2014, 09:53:15 μμ »
Δε ξέρω ρε φίλε. Υποπτεύομαι indy's friend :/

Είπα να αλλάξω κι εγώ την #^/8/@ υπογραφή του TAPATALK

:-k

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Μάρτιος 01, 2014, 10:02:38 μμ »
Φίλε, gkblues,

Όχι, εμένα δεν με κάλυψες καθόλου..

Έχεις δημιουργήσει μια σταθερή αίσθηση που μοιραζόμαστε αρκετοί: ότι μας δουλεύεις..

Αν σου περνά από το μυαλό ότι ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ δεν έγινες αντιληπτός, θα σου απαντούσα με μια και μόνο πολύ κοινότυπη έκφραση: "που πας, ρε Καραμήτρο..".

Μας 'δουλεύεις' (έτσι νομίζεις), εμείς απαντάμε καλοπροαίρετα στις - ούτως ή άλλως - αφελέστατες ερωτήσεις σου και όλα καλά.

Η επίκληση από μέρους σου συναισθηματισμών (για τον 'αδελφό' σου κλπ) προμηνύει ότι μάλλον έχεις σκοπό να συνεχίσεις.

Ας έχεις υπόψη, όμως, ότι κανείς δεν μπορεί να εμποδίζει την ορθή λειτουργία του φόρουμ, ούτε να υπονομεύει την κοινή προσπάθεια τόσων ανθρώπων..

(The difference between sovarotita και geleiotita einai dyo daktyla kai kati.. ;))
Λυπαμαι αλλα κανεις πολυ μεγαλο λαθος στην εκτιμηση σου,δεν ειχα ουτε και εχω τετοιες προθεσεις και απο τη στιγμη που δεν με ξερεις δεν μπορεις να με προσβαλεις ετσι

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Μάρτιος 01, 2014, 10:05:23 μμ »
6 σελιδες θεμα για το τιποτα μου κανει εμενα.Πληροφοριες μονο για να υπαρχουν που εχουν γραφτει ξανα και ξανα για το sumo.Αυτο για ενα νεο μελος ειναι πολλα.Αλλα ο gkblues δεν θα παρει τιποτα πιστευω. Αυριο μεθαυριο  θα κανει  παλι νεο θεμα για αγορα ρολογιου για κομοδινο, μονο αυτο λειπει...

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Μάρτιος 01, 2014, 10:07:15 μμ »
Αν νομιζετε οτι εχω κανει κατι το οποιο υπονομευει την κοινη σας προσπαθεια και την ορθη λειτουργια του φορουμ προτιμω να με κλεισετε παρα να με προσβαλετε ετσι...

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Μάρτιος 01, 2014, 10:21:32 μμ »
Λυπαμαι αλλα κανεις πολυ μεγαλο λαθος στην εκτιμηση σου,δεν ειχα ουτε και εχω τετοιες προθεσεις και απο τη στιγμη που δεν με ξερεις δεν μπορεις να με προσβαλεις ετσι

Κατ' αρχήν, δεν σε προσβάλω..

Λέω την άποψή μου, τηρώντας το μέτρο.

Το ποιές μπορεί να είναι οι ακριβείς προθέσεις σου, οπωσδήποτε, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει (εκτός, ίσως, από σένα τον ίδιο, αλλά αυτό -κατά τη γνώμη μου- και πάλι 'παίζεται'..).

Προηγουμένως αποκαλύφθηκε ότι στέλνεις πμ σε αρκετά μέλη.

Θέλεις να πεις πόσα έστειλες σε μένα ΜΟΝΟ χθες;..

Θα έλεγα, να κάτσεις να αναλογισθείς πόσους ανθρώπους έχεις βάλει να τρέχουν καλοπροαίρετα να απαντάνε στις αφελέστατες και αλλεπάλληλες ερωτήσεις σου, αντί να κάνεις αδικαιολόγητα τον 'θιγμένο'.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Μάρτιος 01, 2014, 10:26:23 μμ »
Αν νομιζετε οτι εχω κανει κατι το οποιο υπονομευει την κοινη σας προσπαθεια και την ορθη λειτουργια του φορουμ προτιμω να με κλεισετε παρα να με προσβαλετε ετσι...

βασικα αυτο που κανεις εδω και καιρο με διαφορα νικνειμς ειναι ενδιαφερον αρκετα.

δεν πιστευω οτι πρεπει να σε μπαναρει κανεις, ενω δε σε προσβαλλε και κανεις επισης. εξαλλου το φορουμ ειναι πολυ φλωρεξ εδω και καιρο. κατι φωτεινες εξαιρεσεις τυπου βικτωρα, μητσου κλπ πανε να κουρδισουν λιγο το φορουμ αλλα αυτο εχει πεσει στον αυτοματο και δεν παιζει καμμια καλη ενταση  ;D
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Μάρτιος 01, 2014, 10:31:28 μμ »

2.Ανοιξα ολα αυτα τα θεματα για να μπορεσω να συλλεξω πληροφοριες για πραγματα που δεν ξερω ετσι ωστε να φτιαξω και εγω σιγα σιγα την δικη μου συλλογη ρολογιων.Δεν ειναι νομίζω  κακό η συλλογή εγκύρων πληροφοριών απο έναν τελείως αρχάριο...
Ρωτάω,ψάχνω,μαθαίνω,καταλήγω,αγοράζω.....

Ένας πολύ αποδοτικός τρόπος για να πλουτίσεις τις γνώσεις σου, είναι να ξεκινήσεις διαβάζοντας τα νήματα που έχουν ήδη γραφτεί, για τα ρολόγια που σε ενδιαφέρουν. Θα ανακαλύψεις πως εδώ μέσα υπάρχει το περισσότερο από το υλικό που ψάχνεις και θα πλουτίσεις σιγά σιγά τις γνώσεις σου για το αντικείμενο. Όταν θα έχεις καλύψει τις απορίες σου, τότε θα μπορείς να κάνεις πιο στοχευμένες & περιεκτικές  ερωτήσεις στα άλλα μέλη και μόνο ότι σου είναι εντελώς απαραίτητο.
Έτσι θα μπορέσεις αποφύγεις και τις, δικαιολογημένες νομίζω, αντιδράσεις πολλών μελών για τις προθέσεις σου.
Γιώργο θέλω να πιστεύω ότι δεν τρολάρεις.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Μάρτιος 01, 2014, 10:31:43 μμ »
Κατ' αρχήν, δεν σε προσβάλω..

Λέω την άποψή μου, τηρώντας το μέτρο.

Το ποιές μπορεί να είναι οι ακριβείς προθέσεις σου, οπωσδήποτε, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει (εκτός, ίσως, από σένα τον ίδιο, αλλά αυτό -κατά τη γνώμη μου- και πάλι 'παίζεται'..).

Προηγουμένως αποκαλύφθηκε ότι στέλνεις πμ σε αρκετά μέλη.

Θέλεις να πεις πόσα έστειλες σε μένα ΜΟΝΟ χθες;..

Θα έλεγα, να κάτσεις να αναλογισθείς πόσους ανθρώπους έχεις βάλει να τρέχουν καλοπροαίρετα να απαντάνε στις αφελέστατες και αλλεπάλληλες ερωτήσεις σου, αντί να κάνεις αδικαιολόγητα τον 'θιγμένο'.
Γιατι ρε Σπύρο ειναι κακό που ρωτάω..Θελω πριν αγορασω να αποκτήσω τις περισσότερες δυνατές γνώσεις.
Όσον αφορά εσένα προσωπικά στο ξεκίνημα μου στο φορουμ με καλύψες σε πολλα πράγματα και το εκτίμησα γίαυτο και πήρα το θάρρος να σου στέλνω πμ.Συγνωμη και παλι ρε φιλε
Θα ήθελα να μην δώσω συνέχεια

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Μάρτιος 01, 2014, 10:37:44 μμ »
Ένας πολύ αποδοτικός τρόπος για να πλουτίσεις τις γνώσεις σου, είναι να ξεκινήσεις διαβάζοντας τα νήματα που έχουν ήδη γραφτεί, για τα ρολόγια που σε ενδιαφέρουν. Θα ανακαλύψεις πως εδώ μέσα υπάρχει το περισσότερο από το υλικό που ψάχνεις και θα πλουτίσεις σιγά σιγά τις γνώσεις σου για το αντικείμενο. Όταν θα έχεις καλύψει τις απορίες σου, τότε θα μπορείς να κάνεις πιο στοχευμένες & περιεκτικές  ερωτήσεις στα άλλα μέλη και μόνο ότι σου είναι εντελώς απαραίτητο.
Έτσι θα μπορέσεις αποφύγεις και τις, δικαιολογημένες νομίζω, αντιδράσεις πολλών μελών για τις προθέσεις σου.
Γιώργο θέλω να πιστεύω ότι δεν τρολάρεις.
Διάβασα πολλα απο τα νήματα που με ενδιέφεραν αλλα το λάθος μου ίσως ηταν οτι είχα κολλήσει υπερβολικά αποκτώντας τη δική μου τρέλα για τα ρολογια.Γίαυτο έψαχνα και το κατι παραπάνω....