Αποστολέας Θέμα: Προτασεις για Diver....  (Αναγνώστηκε 38031 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Προτασεις για Diver....
« Απάντηση #120 στις: Μάρτιος 01, 2014, 10:52:03 μμ »
Μην ταιζετε αλλο το τρολ εκτος κι αν βοηθηθει ο Βικτωρας ν ανεβασει ποστ. ;)
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Μάρτιος 01, 2014, 11:02:53 μμ »

Θα ήθελα να μην δώσω συνέχεια

Για την περίπτωση που αλλάξεις γνώμη (και, τελικά, θελήσεις να δώσεις 'συνέχεια'), να ξεκινήσεις με το πόσα πμ έστειλες σε μένα μόνο εχθές, ρωτώντας πράγματα που είχες ξαναρωτήσει πάνω από 10 φορές το καθένα.

Σε όσα πρόλαβα, δηλαδή στα περισσότερα, σου απάντησα όσο καλύτερα μπορούσα (αν θες, ας παραθέσεις τις απαντήσεις μου..).

Όταν σήμερα σου ζήτησα να μας πεις τι ρώτησες τον higuchi, για να δούμε και αν πράγματι επικοινώνησες μαζί του, άρχισες να επικαλείσαι λόγους "μυστικής" διπλωματίας..

Και άρχισες τα 'γιαπωνέζικα'..

Αυτά, για να μη δημιουργείς εντυπώσεις..

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Μάρτιος 02, 2014, 10:44:42 πμ »
Σπυρο μου,δεν θελω να υποστηριξω τον φιλο, αλλα ας μην ειμαστε βιαστικοι,μπορει να λεει αληθεια και να μην εχει καμια σχεση με τον indy.
Αθελα του μπορει να κουρασε πολλους με τις ερωτήσεις του,οπως πολύ σωστα ειπε και ο Κωστας(kosdome6) θα επρεπε πρωτα να διαβασει τα διαφορα νηματα που εχουν αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρονια στο φορουμ μας.
Και εμενα μου εστειλε πολλα π.μ και του απαντησα και εγω για να τον βοηθησω οσο μπορουσα με τις λιγοστες γνωσεις μου.
Η μετεπειτα πορεια του στο φορουμ θα δειξει αν ηταν ο indy `η όχι.

edit: o indy είναι ο αρχοντας του troll-αρισματος.  :)

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Μάρτιος 02, 2014, 11:03:51 πμ »
Αγαθε μου Χρηστο............

Sent from my LG-Optimus L7 using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Μάρτιος 02, 2014, 11:40:43 πμ »
o indy είναι ο αρχοντας του troll-αρισματος.  :)

Χρήστο, καλημέρα!

Εγώ νομίζω ότι ένας είναι ο πραγματικός και απόλυτος Άρχοντας του τρολλαρίσματος.

Αυτός, του οποίου το πρώτο ποστ ήταν ως εξής:

[quote author]
Καλησπέρα, παρακολουθώ καιρό το φόρουμ αλλά είναι η πρώτη φορά που ξεκινάω κάποιο post.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το --------- και έχω ήδη διαβάσει σε προηγούμενο post για το -------------. Η τιμή του είναι στο 50% απ'ό,τι το βρίσκω εδώ. Είναι όμως αξιόπιστο; Αν κατάλαβα επίσης καλά πρέπει να παραγγείλω και κουτί γιατί αποστέλλεται χωρίς.
Ευχαριστώ πολύ.

[/quote]

Ποιός είναι; ;D
(σίγουρα είναι πάρα πολύ καλό παιδί, αλλά μιλάμε για το απόλυτο troll.
Δίπλα του, ο indy ήταν ένας από τους σοβαρότερους reviewers ;D ;D ;D)

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Μάρτιος 02, 2014, 12:01:45 μμ »
edit: o indy είναι ο αρχοντας του troll-αρισματος.  :)

Πάντως το παληκάρι, όποιος είναι, έχει τα φόντα για μεγάλη καριέρα. Με λίγη τύχη μπορεί να τα καταφέρει και να καταλήξει σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι.

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • https://www.instagram.com/gkblues/
« Απάντηση #126 στις: Μάρτιος 02, 2014, 01:52:15 μμ »
Καλημέρα σας..Επειδή δεν ξερω τι ειναι ο indy!!!Και ούτε καταλαβαίνω γιατι κατηγορούμε σας παραθέτω τα προσωπικά και επαγγελματικά μου στοιχεία για οποιονδήποτε που αμφιβάλει για την ταυτότητα μου...Οποίος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει με το κινητό τηλεφωνο που σας δηλώνω για να σας λύσω ισως περισσότερες αποριες...
Είμαι ένας σοβαρός οικογενειάρχης με 2 κόρες και οπως δεν προσβάλλω κανένα το ίδιο τουλάχιστον ζητώ και εγώ..
Ο λόγος που είμαι στο φορουμ ειναι ενας....Η αγάπη μου για τα ρολογια
Σας ευχαριστω..
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 02, 2014, 02:04:41 μμ από gkblues »

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Μάρτιος 02, 2014, 01:57:05 μμ »

Γιώργο, για την δική σου ηρεμία, βγάλε αυτή την φωτό...

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Μάρτιος 02, 2014, 02:01:32 μμ »

Γιώργο, για την δική σου ηρεμία, βγάλε αυτή την φωτό...

Φιλικά Γιώργος
Συγνώμη ρε φιλε μου αλλά τι άλλο να κάνω για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Μάρτιος 02, 2014, 02:02:29 μμ »
Συγνώμη ρε φιλε μου αλλά τι άλλο να κάνω για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας

όχι να βγάζεις στην φόρα προσωπικά δεδομένα....εκτός από μέλη, διαβάζουν κι ένα σωρό επισκέπτες...
Κατέβασέ την...

Φιλικά Γιώργος
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 02, 2014, 02:15:46 μμ από georges »

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Μάρτιος 02, 2014, 02:08:31 μμ »
Καλά, gkblues, εργάζεσαι στο Μαρούσι και δεν το λες;
Να βρισκόμασταν από κοντά να μιλήσουμε για ρολόγια; ???

πρεπει να επισκεφτω την Αθηνα ομως απο οτι καταλαβαινω,γιατι ως επαρχια Hamilton δεν......

;D

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Μάρτιος 02, 2014, 02:11:28 μμ »
Σπύρο, νομίζω οτι κάνεις λάθος...Μένει Αγρίνιο...Μαρούσι είναι η έδρα της εταιρείας...
Κι εμένα η επαγγελματική μου κάρτα, Θεσ/νικη λέει, αλλά μένω 500 χιλιόμετρα μακριά...

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Μάρτιος 02, 2014, 02:14:13 μμ »
Οκ, μπορουμε να το σταματησουμε ολοι εδω.
Κατα καιρους εχουν παρατηρηθει πολλα φαινομενα τρολλαρισματος που μας εχουν κανει καχυποπτους.
Δυστυχως ειμαστε ενα φορουμ οπου τα ενεργα μελη ειναι λιγα, επομενως οταν καποιος σηκωνει πολλα νηματα χωρις τελικα να αγοραζει ξεχωριζει και προκαλει υποψιες.
Οπως ειπε κι ο Κωστας νωριτερα, ειναι σωστοτερο καποιος να διαβασει πρωτα τα νηματα που τον ενδιαφερουν κι αν δεν καλυφθει, τοτε να ανοιξει καποιο δικο του. Ελα στην θεση ολων μας που τοσο καιρο απανταμε καλοπροαιρετα και τελικα ενδεχεται να δουλευομαστε ψιλο γαζι.
Επειδη ομως για μενα ισχυει παντα το τεκμηριο αθωοτητας, θα περιμενω να ανεβασεις τα 2-3 ρολογια που ανεφερες, να σου ζητησω συγγνωμη και να σου ευχηθω καλοριζικα. Μεχρι τοτε ομως δε νομιζω οτι εχει νοημα να συνεχιστει αυτο το νημα...

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Μάρτιος 02, 2014, 02:17:26 μμ »
Κατα καιρους εχουν παρατηρηθει πολλα φαινομενα τρολλαρισματος που μας εχουν κανει καχυποπτους.
Δυστυχως ειμαστε ενα φορουμ οπου τα ενεργα μελη ειναι λιγα, επομενως οταν καποιος σηκωνει πολλα νηματα χωρις τελικα να αγοραζει ξεχωριζει και προκαλει υποψιες.
Οπως ειπε κι ο Κωστας νωριτερα, ειναι σωστοτερο καποιος να διαβασει πρωτα τα νηματα που τον ενδιαφερουν κι αν δεν καλυφθει, τοτε να ανοιξει καποιο δικο του. Ελα στην θεση ολων μας που τοσο καιρο απανταμε καλοπροαιρετα και τελικα ενδεχεται να δουλευομαστε ψιλο γαζι.
Επειδη ομως για μενα ισχυει παντα το τεκμηριο αθωοτητας, θα περιμενω να ανεβασεις τα 2-3 ρολογια που ανεφερες, να σου ζητησω συγγνωμη και να σου ευχηθω καλοριζικα. Μεχρι τοτε ομως δε νομιζω οτι εχει νοημα να συνεχιστει αυτο το νημα...
Ευχαριστώ φιλε μου...Πολύ σύντομα θα έρθουν τα ρολόγια που παράγγειλα και θα σας τα δείξω με χαρά..

Αποσυνδεδεμένος ELBETAKIAS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Μάρτιος 02, 2014, 02:17:57 μμ »

+1000

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Μάρτιος 02, 2014, 02:25:46 μμ »
Πώς φαίνεται ο δικηγόρος (δεν κάνω πλάκα)
Ωραίος.  :applaus:

ΥΓ. Νομίζω ότι το τρολάρισμα (αν και προέρχεται από το troll) γράφεται τελικά με ένα "λ". Θα το ψάξω και στη lexilogia να δω αν έχει καταχωρηθεί στην ελληνική.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Μάρτιος 02, 2014, 02:33:11 μμ »
Πώς φαίνεται ο δικηγόρος (δεν κάνω πλάκα)
Ωραίος.  :applaus:

ποιος φαινεται;
ο δικηγορος; :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
Να πεις οτι φαινεται το μουσικο ταλεντο του,η κορμοστασια του,το αθλητικο του στυλ,μαλιστα!!
Ακου ..δικηγορος :lol: :jg: :lol: :jg:
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Μάρτιος 02, 2014, 02:37:50 μμ »
http://www.kadloo-online.de/epages/61207767.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/61207767/Products/80840-BK

μηπως κατι τετοιο ελυνε το προβλημα;;;; ;)
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Μάρτιος 02, 2014, 02:42:23 μμ »

Σας λέω κάτι, αλλά δεν μ'ακούτε..

...νομίζω ότι ένας είναι ο πραγματικός και απόλυτος Άρχοντας του τρολλαρίσματος.

Αυτός, του οποίου το πρώτο ποστ ήταν ως εξής:

Καλησπέρα, παρακολουθώ καιρό το φόρουμ αλλά είναι η πρώτη φορά που ξεκινάω κάποιο post.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ----- και έχω ήδη διαβάσει σε προηγούμενο post για το ----. Η τιμή του είναι στο 50% απ'ό,τι το βρίσκω εδώ. Είναι όμως αξιόπιστο; Αν κατάλαβα επίσης καλά πρέπει να παραγγείλω και κουτί γιατί αποστέλλεται χωρίς.
Ευχαριστώ πολύ.

;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Μάρτιος 02, 2014, 02:47:34 μμ »
Θυμαμαι οτι το πρωτο μου ποστ ηταν για ενα tagheuer το οποιο τελικα πηρα. Αυτο που παρεθεσες ηταν μαλλο για ενα το orient mako (το οποιο επισης πηρα). Τελικα νομιζω ο,τι εχω ανεβασει εχει καταληξει σε αγορα.
Τι μου θυμισες τωρα παλιοπαιδο (που λεει ο λογος).. Με συγκινησες...