Αποστολέας Θέμα: Rolex hellas service  (Αναγνώστηκε 258265 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
Απ: Rolex hellas service
« Απάντηση #120 στις: Σεπτέμβριος 23, 2010, 09:49:51 μμ »
διότι υπάρχουν δεκαδες ρολογια για service και το προσωπικό ελάχιστο,οπότε όπως διαπιστώνεις τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα και οι εργασίες που πραγματοποιούνται δεν ανταποκρίνονται τόσο στην διάρκεια που απαιτείται όσο και στην "ποιότητα"!Η Rolex πάντως εχει από τα καλύτερα service παγκοσμίως αν όχι το καλύτερο!Κάτι άλλα μεγαθήρια είναι.....αστα να πάνε  >:(
@PanosI το σωστό regulating απαιτεί πολύ χρόνο,πράγμα δαπανηρό και αυτό μπορεί να γίνει από μάστορα με μεράκι και δεκαήμερη τουλάχιστον καθημερινή παρακολούθηση....είπαμε είσαι super εξάλλου μηχανικό ρολοι έχεις  ;)
Υ.Γ. σήμερα είδα 4-5 daytones ανοιγμένες,άλλες για αλλαγή dial άλλες για service .....κουκλί ο μηχανισμός και under dial και φυσικά όταν ανοίγεις το πίσω μέρος της κάσας.
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Σεπτέμβριος 24, 2010, 12:16:46 πμ »
διότι υπάρχουν δεκαδες ρολογια για service και το προσωπικό ελάχιστο,οπότε όπως διαπιστώνεις τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα και οι εργασίες που πραγματοποιούνται δεν ανταποκρίνονται τόσο στην διάρκεια που απαιτείται όσο και στην "ποιότητα"!Η Rolex πάντως εχει από τα καλύτερα service παγκοσμίως αν όχι το καλύτερο!Κάτι άλλα μεγαθήρια είναι.....αστα να πάνε  >:(
@PanosI το σωστό regulating απαιτεί πολύ χρόνο,πράγμα δαπανηρό και αυτό μπορεί να γίνει από μάστορα με μεράκι και δεκαήμερη τουλάχιστον καθημερινή παρακολούθηση....είπαμε είσαι super εξάλλου μηχανικό ρολοι έχεις  ;)
Υ.Γ. σήμερα είδα 4-5 daytones ανοιγμένες,άλλες για αλλαγή dial άλλες για service .....κουκλί ο μηχανισμός και under dial και φυσικά όταν ανοίγεις το πίσω μέρος της κάσας.

Το ξέρω αλλά επίσης ξέρω ότι άμα ο μάστορας είναι "χεράς" και σε μια μέρα μπορεί να σου βγάλει τρομερά αποτελέσματα και το κυριότερο οταν το αφηνεις σε διάφορες θέσεις να κερδιζει η να χάνει, οπότε συνολικα την ημέρα να είσαι στα ιδια.

Πριν το ρολοι επαιρνε σχεδόν 1 δευτ. και το βραδυ το εβαζα κομοδινο με την κορωνα επανω και το πρωι στα ίσα του !!!!
Τώρα και με οριζοντιο με dial, up που παλιά κέρδιζε, και πάλι συνεχιζει να χανει ενω πριν ετσι κερδιζε !!!!!

Ελπίζω σε λίγο καιρό να είναι ανοιχτη και η δικη μου για να βάλω το Panda και ίσως βάλω και ένα "τζαμάκι" από πίσω να βλέπω τον 4130 μόνιμα  ;)
http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=128275
http://www.swisswatchcustoms.com/sapphire-case-back.html

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Σεπτέμβριος 24, 2010, 06:52:59 πμ »
ωραίος ο PanosI ....Έτσι να μαθαίνουν & να παθαίνουν οι "αντιρολεξάκηδες"....κούκλα η daytona και φυσικά αθάνατη!
konakis.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Σεπτέμβριος 26, 2010, 07:30:16 μμ »
διότι υπάρχουν δεκαδες ρολογια για service και το προσωπικό ελάχιστο,οπότε όπως διαπιστώνεις τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα και οι εργασίες που πραγματοποιούνται δεν ανταποκρίνονται τόσο στην διάρκεια που απαιτείται όσο και στην "ποιότητα"!

Αν είναι αυτό το πρόβλημα, θα μπορούσαν να παρατείνουν το διάστημα αναμονής. "Αγαπητέ κύριε κάτοχε, λόγω φόρτου εργασίας το ρολόι σας θα το κρατήσουμε x εβδομάδες." Ελάχιστοι είναι αυτοί που θα παραπονεθούν.
Εδώ τα ρολόγια που πάνε στην Ω, κατά Bienne μεριά, έχουν μέσο χρόνο αναμονής 3-4 μήνες. Και βάλε.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Σεπτέμβριος 26, 2010, 08:45:57 μμ »
Άμα περίμενες 4 μήνες δεν θα ξανά περνες Ρόλεξ.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Σεπτέμβριος 26, 2010, 09:10:55 μμ »
Ούτε αν κάνουν βιαστικές δουλειές -επειδή είναι πολλά και δεν προλαβαίνουν- θα ξανάπαιρνα. Κι αυτό ισχύει για κάθε προϊόν.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Σεπτέμβριος 27, 2010, 07:27:23 πμ »
δεν καταλαβατε....η ROLEX έχει (και στην Ελλάδα) από τα καλύτερα SC...δείτε προς AP k.α. μάρκες εκεί να δείτε μπαχάλια!
αυτό που δεν έχει καταλάβει ο καταναλωτής είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει το after market!....το αγόρασες...ΤΟ ΕΦΑΓΕΣ....σας μιλάω εκ πείρας.....θα τα δείτε στην πορεία(Xάρη μην φοβάσαι και ο Καίσαρης και πόσο δε στην Ελβετία η Panerai έχει μέχρι στιγμής αξιόλογο SC,ειδικά για τα Ελληνικά δεδομένα,όσο απωθητικό είναι για πολλούς μας το glamour statous των καταστημάτων του,τόσο αξιόλογο και αποτελεσματικό είναι το σερβις που παρέχει ειδικά σε ιδιαίτερα ρολογια τύπου Lange,Panerai(και στα in-house ανάλογα την βλάβη-πρόβλημα).
Στους "πραγματικούς-καλούς" πελάτες τα πράγματα και η αντιμετώπιση είναι διαφορετική....αφού τα "αφεντικά"-εταιρίες θέλαν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους..έπρεπε να είναι προετοιμασμένοι και ένα καλό after market service με το ανάλογο κόστος,πράγμα που είναι αδύνατον μέχρι στιγμή να συμβεί!
konakis.

Αποσυνδεδεμένος kiko

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Σεπτέμβριος 27, 2010, 07:59:57 πμ »
Το ξέρω αλλά επίσης ξέρω ότι άμα ο μάστορας είναι "χεράς" και σε μια μέρα μπορεί να σου βγάλει τρομερά αποτελέσματα και το κυριότερο οταν το αφηνεις σε διάφορες θέσεις να κερδιζει η να χάνει, οπότε συνολικα την ημέρα να είσαι στα ιδια.

Πριν το ρολοι επαιρνε σχεδόν 1 δευτ. και το βραδυ το εβαζα κομοδινο με την κορωνα επανω και το πρωι στα ίσα του !!!!
Τώρα και με οριζοντιο με dial, up που παλιά κέρδιζε, και πάλι συνεχιζει να χανει ενω πριν ετσι κερδιζε !!!!!

Ελπίζω σε λίγο καιρό να είναι ανοιχτη και η δικη μου για να βάλω το Panda και ίσως βάλω και ένα "τζαμάκι" από πίσω να βλέπω τον 4130 μόνιμα  ;)
http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=128275
http://www.swisswatchcustoms.com/sapphire-case-back.html
[/quot

φιλε  πανο καλημερα.
σε παρακαλω εαν καποια στιγμη παραγγείλει την γυαλινη πλατη για το δικο σου θελω σε παρακαλω να με ειδοποιήσεις να παραγγειλεις και για μενα αν γίνετε βεβαια.
 σε ευχαριστω εκ των προτερων
φιλικα
βαγγελης

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Σεπτέμβριος 27, 2010, 08:39:02 πμ »
Πάνο τον τεχνίτη και τη Ρόλεξ την ενδιαφέρει το ρολόι να βρίσκεται εντός προδιαγραφών, γιατί αυτό πιστοποιούν και εγγυούνται. Είναι ασύμφορο να ρυθμίζουν όλα τα ρολόγια στο δευτερόλεπτο.

Χάρη με τέσσερις μήνες αναμονή στην Ωμέγα δίνουν και ρολόι αντικατάστασης;

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος TATAR

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Σεπτέμβριος 27, 2010, 09:42:46 πμ »
Πάνο τον τεχνίτη και τη Ρόλεξ την ενδιαφέρει το ρολόι να βρίσκεται εντός προδιαγραφών, γιατί αυτό πιστοποιούν και εγγυούνται. Είναι ασύμφορο να ρυθμίζουν όλα τα ρολόγια στο δευτερόλεπτο.

Φιλικά
Δημήτρης

Και τουλάχιστο (για Ω αναφέρομαι) να κάνανε δουλειά !!! χαλάλι το τετράμηνο

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Σεπτέμβριος 27, 2010, 11:01:22 πμ »

Για την Bienne μιλούσα και ιδίως για τις αποκαταστάσεις στις κάσες και τα συναφή.
Εκεί απ' ό,τι φαίνεται δεν ξεπετάνε το ρολόι, επειδή έχουν φόρτο εργασίας και επειδή είναι παρά πολλά τα ρολόγια, αλλά το επιστρέφουν όπως πρέπει. Ο nanagno θα σου πει περισσότερες λεπτομέρειες για τους εννιά μήνες που περίμενε να το παραλάβει.

Όσο για το σέρβις της Ω στην Αθήνα, πρόσφατη εμπειρία που είχα με ρολόι της γυναίκας μου ήταν: Στέλνω το ρολόι, μου το επιστρέφουν μετά από 25 ημέρες, το μετράω και είναι στο +1.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Σεπτέμβριος 27, 2010, 05:58:13 μμ »
Επί της ουσίας δεν διαφωνώ με καμία θέση.
Όντως το RSC είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα και το regulation είναι μέσα στα όρια του cosc, επίσης ότι έχει απίστευτη δουλειά, πράγμα που το καταλαβαινεις απλά κάνοντας μια επισκέψη και περιμένοντας 10-15 λεπτά στη reception, αλλά και πάλι επειδή ξέρω τι χρόνους μπορεί να κρατησει ο 3185, θα το πάω σε ένα μερακλή μάστορα να μου το ρυθμίσει  ;) .

Αποσυνδεδεμένος medicvet

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Οκτώβριος 06, 2010, 06:05:31 μμ »
Κρίμα, έχασε τους δείκτες τριτίου. Εκτός κι αν είχαν αλλάξει από το 2001.

φιλικά
Δημήτρης

Φιλε Δημητρη τι εννοείς η "υποννοείς"?
 Πάντως δεν αλλαξα δείκτες τό 2001 και ακόμη δεν εχω καταλάβει για ποιον λογο μου τους αλλαξαν αφου ουτε η λαμψη το βραδυ ειχε μειωθει αντιθετα τωρα μου φαινονται λιγότερο εντονοι στο απολυτο σκοταδι!!!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Οκτώβριος 06, 2010, 07:02:01 μμ »
Φιλε Δημητρη τι εννοείς η "υποννοείς"?
 Πάντως δεν αλλαξα δείκτες τό 2001 και ακόμη δεν εχω καταλάβει για ποιον λογο μου τους αλλαξαν αφου ουτε η λαμψη το βραδυ ειχε μειωθει αντιθετα τωρα μου φαινονται λιγότερο εντονοι στο απολυτο σκοταδι!!!

τα επισημα σερβις ,μπορει να κανουν "καταστροφες",οπως αυτη....εχει να κανει με το "χαρακτηρα" του ρολογιου και την μεταπωλητικη του αξια

Αποσυνδεδεμένος medicvet

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Οκτώβριος 06, 2010, 07:10:42 μμ »

τα επισημα σερβις ,μπορει να κανουν "καταστροφες",οπως αυτη....εχει να κανει με το "χαρακτηρα" του ρολογιου και την μεταπωλητικη του αξια

EEE Tώρα ειναι πού θέλω περισσότερη σαφήνεια!!!!
....αν μπορείς σε παρακαλώ....

Αποσυνδεδεμένος ΣταύRRoΣ46

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Οκτώβριος 06, 2010, 07:58:49 μμ »
Αν έχω καταλάβει καλά το τρίτιο είναι ένα υλικό που πλέον στα ρολόγια που παράγονται δεν χρησιμοποιείται.
Έχει αντικατασταθεί από super luminova.
Τώρα στα παλαιότερα ρολόγια που έχουν τρίτιο στους δείκτες,όσο παλιώνουν παίρνουν ένα όμορφο κίτρινο χρώμα που τους δίνει μία ξεχωριστή γοητεία.
Οπότε είναι κρίμα αν το ρολόι σου είχε τρίτιο στους δείκτες(ακόμα κ αν είχε σταματήσει η ικανότητα τους να ''φωσφορίζουν'') να αντικατασταθούν με νεότερους.
Οι περισσότερο γνώστες ας με διορθώσουν.

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Οκτώβριος 06, 2010, 08:11:01 μμ »
στο σερβις πολλες φορες οι εταιρειες, αντικαθιστουν καποια εξαρτηματα με
καινουργια, πλην ομως νεωτερης εκδοσης κ μαλιστα με καποιες οπτικες
"μικροδιαφορες", που κ που..

ακομα ομως κ αν η αντικατασταση γινει με ολοιδια εξαρτηματα, το γεγονος οτι
το ρολοϊ χανει το vintage "χρωμα" του κ επανερχεται σε κατασταση βιτρινας, το κανει
να μην εχει πλεον τον αρχικο χαρακτηρα του κ μαζι μειωνεται κ η μεταπωλητικη κ
η συλλεκτικη του αξια.  
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος medicvet

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Οκτώβριος 06, 2010, 08:41:19 μμ »
Eμενα εκεινο που δεν μου αρεσε ειναι οτι αφεθηκα στη τυφλη εμπιστοσυνη του
εργοστασιακου σερβις, και ετσι δεν συζητησα το λογο της αντικαταστασης των δεικτων,για την στεφανη που μου αλλαξαν δεν θα ειχα αντιρηση γιατι ηδη ειχε φρακαρει και δεν γυριζε.
Βεβαια με ειχαν ενημερωσει για τις εργασιες που θα εκαναν με αποδειξη οταν αφησα το ρολογι.
Και παλι ομως για τα ανταλλακτικα -δεικτες,στεφανη-δεν κοπηκε αποδειξη πωλησης αλλα αποδειξη παροχης.
Ετσι για το κοστος τους ενημερωθηκα προφορικα επειτα απο ερωτηση που εκανα.
Πάντως αν μου αιτιολογουσαν τον λογο αντικαταστασης των δεικτων η αν μου διναν το δικαιωμα να επιλεξω θα ηταν περισσοτερο σοβαροι.

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Οκτώβριος 07, 2010, 06:03:02 μμ »
Eμενα εκεινο που δεν μου αρεσε ειναι οτι αφεθηκα στη τυφλη εμπιστοσυνη του
εργοστασιακου σερβις, και ετσι δεν συζητησα το λογο της αντικαταστασης των δεικτων,για την στεφανη που μου αλλαξαν δεν θα ειχα αντιρηση γιατι ηδη ειχε φρακαρει και δεν γυριζε.
Βεβαια με ειχαν ενημερωσει για τις εργασιες που θα εκαναν με αποδειξη οταν αφησα το ρολογι.
Και παλι ομως για τα ανταλλακτικα -δεικτες,στεφανη-δεν κοπηκε αποδειξη πωλησης αλλα αποδειξη παροχης.
Ετσι για το κοστος τους ενημερωθηκα προφορικα επειτα απο ερωτηση που εκανα.
Πάντως αν μου αιτιολογουσαν τον λογο αντικαταστασης των δεικτων η αν μου διναν το δικαιωμα να επιλεξω θα ηταν περισσοτερο σοβαροι.

τα παληα κομματια που σου αντικατεστησαν τα πηρες πισω στα χερια σου?Και καλη η τυφλη στο σερβις εμπιστοσυνη αλλα κανουν μονο οτι ζητησεις,ασχετο με το τι σου εχουν προτεινει/υποδειξει.Χωρις κακια λοιπον,οτι ζητας παιρνεις.
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος medicvet

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Οκτώβριος 08, 2010, 10:25:31 πμ »
τα παληα κομματια που σου αντικατεστησαν τα πηρες πισω στα χερια σου?Και καλη η τυφλη στο σερβις εμπιστοσυνη αλλα κανουν μονο οτι ζητησεις,ασχετο με το τι σου εχουν προτεινει/υποδειξει.Χωρις κακια λοιπον,οτι ζητας παιρνεις.
,
Πηρα πισω μονο τη στεφανη,οι δεικτες μου ειπαν δεν επιστρεφονται!!!!!!!!