Παιδιά γειά σας,να σας πω καί εγώ τήν εμπειρία μου με τό ΡΟΛΕΞ μου κάι με το σερβις του.
Λοιπόν submariner date μισο μισο με μπλε πλακα αγορασμένο το 1994 απο Αγγλία 2.850 λιρες εγραφε η απόδειξη και μου το πουλησε καποιος τυπος απο το Παγκρατι που ειχε μαγαζι και σερβις ρολεξ ,τωρα δεν υπαρχει πια.
"Σκυλι" πραγματικο το ρολογι δεν το εβγαλα ποτε απο το χερι (κολυμπι,ψαρεματα με σκαφος,καταδυσεις ιστιοπλοια κλπ) εως το 2.001 οποτε πηγα στον ΒΑΧΑΡΗ σημερα ΡΟΒΑ στο Συνταγμα για να μου κοιταξει την αλλαγη ημερομηνιας,δεν γυριζε με τη "πρωτη" οταν χρειαζοτανε στους μονους και ζυγους μηνες ,η δουλεια γινοτανε αλλα γιατι να μη το διορθωσω ...μεχρι τοτε για σερβις ουτε που το ειχα σκεφτεί...
Λοιπον το εδειξα στον ηλικιωμενο κυριο που ηταν αρχιτεχνιτης και μου ειπε δεν υπαρχει προβλημα αλλα καλυτερα να το αφησω και για ενα σερβις αφου δεν ειχα κανει ποτε.
Το πηρα σε ενα μηνα ισως και περισσοτερο,κοστισε 50.000 δρχ και δεν πιστευα στα ματια μου το γυαλισμα και την ανανεωση που του εκαναν..ισως αυτο αξιζε ολα τα λεφτα..μεχρι και μια γρατσουνια που προκληθηκε απο κτυπημα αγκυρας διορθωθηκε,αληθεια ξερει καποιος το μυστικο του restoring που μπορει να γινει και απο εμας?? γιατι τα περι σερβις δε νομιζω οτι κανουν τιποτε αλλο απο το να προσθετουν μια σταγονιτσα λαδι στο μηχανισμο.κατα τα αλλα συνεχιζει να παει μπροστα 5-6 λεπτα το μηνα ,νομιζω φυσιολογικο για μηχανικο ρολοι ..ααακαι κατι αλλο δεν το εχω ξαναπαει απο τοτε για ετερο σερβις συνεχιζει να δουλευει ασταματητα για 16ο συνεχομενο χρονο!!!!μονο φετος το εβγαλα αποτο χερι μου εδω και κατι μηνες εξ αιτιας της ψυχολογιας με την οικονομικη κριση ,ξερω ασχετο...ομως ετσι το αισθανθηκα..