Κατά σειρά απόκτησης.
1 Orient quartz 1991 (16 νομίζω Ιανουαρίου, την ημέρα έναρξης των βομβαρδισμών στο Ιράκ...) Ήμουν μεταξύ αυτού κι ενός Seiko 5, αλλά επειδή το δεύτερο ήταν μεγάλο στον καρπό μου και βάζοντας το στην άκρη, είδα ότι...σταμάτησε..., νομίζωντας ότι χάλασε, επέλεξα το πρώτο...
1 Ellese quartz 1996 (ήθελα Tag, αλλά κόστιζε πολύ ακριβότερα...)
1 Swatch 1998
1 Citizen Aqualand 1999 (...+ - μία ημέρα από τότε που...δώσαμε τον Οτσαλάν...)
1 Freestyle 2003 ( όταν ακόμη είχα την εσφαλμένη αντίληψη ότι πρέπει να έχω κάτι φθηνό για τη δουλειά μου, αν και εκεί που ήμουν μπορούσα να αγοράσω σχεδόν μισοτιμής, όποιο Casio ήθελα)
1 Swatch 2004 (Πρωτομαγιά. Από την Ολυμπιακή Συλλογή, αλλά όχι από τα συλλεκτικά)
1 G Shock G 2300, το 2004 (Αργότερα, όταν άλλαξε η αντίληψή μου για το ρολόι εργασίας, το φορούσα στη δουλειά)
1 Timex Expedition 2005 (Ψηφιακό για τη δουλειά. Το αγόρασα, βλέποντας πολλούς να τα φοράνε εκεί. Είχε και ψηφιακή πυξίδα)
1 Longines Loungomare (Aρραβώνα. Πολύ καλό, αλλά θα μπορούσα να επιλέξω το Hamilton Jazmaster... Ίσως βεβιασμένη επιλογή, γιατί ήμουν και σε άδεια στο μέρος της γυναίκας μου και δεν είχα χρόνο για ψάξιμο...) 2006
1 DKNY 2009, δώρο κουμπαριάς
1 G Shock G 7900, (επειδή ήταν ογκώδες και μ΄άρεσε, έχει και αντοχή στους -20... Το τσέκαρα στην κατάψηξη... Ημέρα απόκτησης..., εκείνη του πρώτου μνημονίου) 2010
1 M.E.C - SAS (λόγω military look, φθηνής τιμής και Miyota μηχανής) Δεν το φοράω πλέον, γιατί θέλω κάτι πραγματικά καλό, σαν ''κύριο'' ρολόι στον καρπό μου.
1 G Shock G 9000 σε λαδί - στρατιωτικό χρώμα 2010
Και εδώ και ένα μήνα..., αναμένω το Hamilton Khaki Mecanical Offiser, ως ''κύριο'' ρολόι... Δεν σκοπέυω να δώσω παραπάνω, γιατί θέλω αργότερα (αν όλα πάνε καλά..) να αποκτήσω έναν καλό χρονογράφο που να παραπέμπει στην σπορ αυτοκίνηση... (Λέμε τώρα...)
Μέχρι τότε, θα επιλέξω κάποιο G Shock με λειτουργίες αλτίμετρου - βαρόμετρου - και θερμοκρασίας καθώς και το G Shock GW 3000, για να το φορώ σε κάθε ταξίδι μου με αεροπλάνο..., γιατί κάποια πράγματα είναι και θέμα αίσθησης.
Ακόμα..., 1 Κουρδιστό Caravelle του παππού μου, 1 Κουρδιστό Dogma του θείου μου και... 1 τσέπης J DENT, του προπάππου μου... (Η εν'λόγω εταιρία, έφτιαξε το Big Ben...)
Αυτά εν κατακλέιδι..., τίποτε το ιδιαίτερο, αν ξαιρέσω το J DENT, αν και δεν λειτουργεί...