Το ερώτημα είναι αυτό που φαίνεται από τον τίτλο. Σκοπεύω να πάρω ένα καταδυτικό. Μου αρέσουν πολύ τα Dwellers περισσότερο από τα Submariners με τον κύκλωπα. Και πάμε στο κυριο ερώτημα....ποιο από τα 2 μοντέλα θεωρείτε ως καλύτερη επιλογή. Για χρήση δε το συζητώ, το μαξιμουμ βάθος που θα βρεθεί το ρολόι θα είναι σε πισίνα 3 μέτρων. Το παλαιό Dweller είτε το triple six είτε όχι είναι αισθητά φτηνότερα. Συγκεκριμένα μιλάω για μεταχειρισμένα και τιμές 3500-4000 για τα sea dweller και 6000-6500 για τα SDDS. Η διαφορά τιμής δεν με επηρεάζει τόσο διότι έχω ήδη 5000 για αγορά ρολογιού και μπορώ να συγκεντρώσω στους επόμενους μήνες όσο χρειαστώ για το DS. Τι γνώμη έχετε για τα 2 μοντέλα. Το θέμα μεγέθους δε με χαλάει γιατί ήδη στη συλλογή μου έχω μεγάλα ρολόγια (καθημερινό έχω ένα IWC Pilot Chrono 3777). To φόρεσα στον Καίσαρη το DS και οκ, προφανώς φορώντας και ένα sub no date στο άλλο χέρι που μου έδωσαν για να έχω σύγκριση ανάμεσα στο 44mm και το 40mm ήταν μεγαλύτερο αλλά όχι απαγορευτικό. Θέλω να έχω στη συλλογή μου κάποιο sea dweller απλά παραθέτω το θέμα αυτό διότι μπορώ να πάρω ΜΟΝΟ ΕΝΑ. Αντίστοιχα επόμενος στόχος είναι κάποιο Panerai...λογικά το GMT δλδ 00088 ή 00089 αλλά για αυτό θα ανοιχτεί νέο θέμα στο μέλλον.
Θα ήθελα να ακούσω και τη δική σας γνώμη, ιδιαίτερα αν το έχει κάποιος το SDDS. Η αγορά θα γίνει στους επόμενους 3-4 μήνες αν δε προκύψει κάτι απρόοπτο. Προς το παρόν έχω στήσει καραούλι σε Chrono24, Timezone κτλ κτλ για να βρω τιμές....οπότε δε με βιάζει κάτι...απλά προτιμώ να κατασταλλάξω σε κάποιο από τα 2 νωρίτερα για να επικεντρωθώ στην έρευνα αυτου.
υ.γ Μιλάω για αγορά μαύρου και όχι του D-BLUE dial καθώς για αυτό θα πρέπει να περιμένω 2 χρόνια για να δω τιμές να πέφτουν....