Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή και για τις γνώμες.
Το σίγουρο είναι ότι δε θα πάρω ρολόϊ με σκοπό να το πουλήσω κάποια στιγμή. Αντιθέτως, έχοντας το PAM και το SPEEDMASTER, ψάχνω για άλλο ένα ρολόϊ που
θα μείνει στη συλλογή.
Ο μακροπρόθεσμος στόχος, είναι εκτός από τα ρολόγια που "πηγαινοέρχονται" να έχω μία καλή "βάση" 3-4 καλών ρολογιών.
Έτσι το
πρώτο κριτήριο μου θα είναι ποιό από τα δύο αισθάνομαι ότι θα φοράω πιο ευχάριστα και πιο συχνά.
Το ότι έχω ήδη ένα OMEGA στη συλλογή και δεν έχω ένα ROLEX, δεν με απασχολεί. Το θέμα μου είναι η (μόνιμη) συλλογή μου να έχει ρολόγια που μου αρέσουν και όχι ρολόγια must-have βάσει κάποιας ιδεατής λίστας... Το να έχω π.χ ένα ROLEX που δε θα φοράω, απλά και μόνο για να έχω ένα ROLEX, δεν μου λέει κάτι.
Άλλωστε είχα ROLEX και το πούλησα (για την ακρίβεια το σκότωσα αλλά δεν το προλάβατε

).
Γι΄αυτό έκανα και "στροφή" από τα diver που κοιτούσα σε κάτι διαφορετικό, πιο απλό. Το θέμα diver για καλοκαιράκι-παραλία το έκλεισα με το OWC και στην καθημερινότητα μου δε χρειάζομαι κάποιο diver.
Και γι΄αυτό θέλω οπωσδήποτε να δω ακριβώς το ΑΤ που έχω στο μυαλό μου (με μπλε καντράν και μπρασελέ). Ούτε το γκρι, ούτε με λουρί, ούτε κάτι "στο περίπου".
Thanks πάντως για όλες τις γνώμες