0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
To 15 οσονουπω προβαλει,για τους μυημένους και γνωστες το ερωτημα αλλα και όχι μονο,γνωριζετε τον προθεσοπροβληματισμο μου,ΛΟΙΠΟΝ;;;;[/quo :rock:te]Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι, οπότε απαντάω στην τύχη, για να περνάει η ώρα:1) Αν εννοείς να τα πουλήσεις όλα (π.χ σπίτι, αυτοκίνητο, κλπ.) για να πάρεις καμία ειδική έκδοση PP του 1.000.000 Ε, θα σου έλεγα μην το κάνεις.2) Αν εννοείς να πουλήσεις 2-3 ρολόγια για να πάρεις ένα, τότε εξαρτάται: αν αυτό που θέλεις να πάρεις σε καλύπτει για όλες τις χρήσεις, σου αρέσει πολύ και θεωρείς ότι δε θα θελήσεις και άλλο σύντομα, κάντο.Άντε και καλές αποφάσεις για τη νέα χρονιά
Αν είναι να πάρω εγώ το IWC τότε ναι, αν είναι να το πάρει ο Πάνος τότε όχι
Επειδή πολλοί μπορεί να μην καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται, να πω ότι επαναφέρεις το κλασσικό ερώτημα "ένα πολύ ακριβό και κορυφαίο σε σχέση με πολλά πιο οικονομικά".Αν είναι να πάρω εγώ το IWC τότε ναι, αν είναι να το πάρει ο Πάνος τότε όχι
Eγω καλυπτομαι με το πενταρι Ναι λοιπον απο μενα!!!
Εάν πάρει ο Γιάννης το IWC, τότε το χτυπάω εγώ το 005αρι
ναι αλλα ο Μητσος το πενταρι,δεν το δινει σε ολυμπιακο και σκοντακια,παρα μονο σε αεκτζη και αλφιστα !!!!
ναι, τα μάτια του Μήτσου θα κάνουν πουλάκια από το λάνγκε, σιγά μην δει ποιος θα πάρει το ρολόι
Θα φροντισω ναχω στη συναλλαγη μαζι μου τη φιλη μου την οφθαλμιατρο (κατηγορια πανερι και πανω) να φροντιζει την οραση του... Δεν μας φευγει το πενταρι ειπαμε και κολλυρια θαχουμε !!!!
Ξέχνα το σου λέω... έχει βγει ο Πάνος παγανιά για Panerai........
και ο Σπυρος για τηγανιά μερες πουναι!! ο καθεις στο ειδος του και το πενταρι στον αλφαρομεακια,λεμε !!!! Εκτος αν του δωσουνε κανα τριογδονταρη
Τηγανιά, αχαχαχαχαχα...... φεύγα για 514 με κλειστά μάτια τότε
Να μας παραθέσει τα προς ανταλλαγή ρολόγια και το ρολόι "στόχο"Lange?