Αποστολέας Θέμα: Kainouria oyster perpetual  (Αναγνώστηκε 2897 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος antl

• Just Registered
    • Προφίλ
Kainouria oyster perpetual
« στις: Μάιος 12, 2006, 02:12:08 πμ »
kalimera. endiaferomai edw kai kapoio kairo na agorasw ena rolex oyster perpetual 36mm. kai twra pou epitelous mazepsa ta xrimata ematha oti i rolex tha stamatisei na vgazei ta datejust kai exei idi lansarei ena kainourio datejust me pio gualistero mprasele, pio gialusteri stefani (san auto me to leukoxriso) kai diaforetiko koumpwma . i erwtiseis mou einai oi eksis:
kserete an ontws isxuei auto kai an isxuei mono gia ta datejust i kai gia ta day-date?
kserete ti diafora tis timis pou tha exei?

i alitheia einai oti mou aresei para polu i palia kasa tou perpetual. tha stamatisei na vgainei? i kainouria einai polu gialusteri giati etuxe na to dw. episis ematha oti sto 36ri tha stamatisei na vgainei i apli isia stefani k tha vgainei mono i odontwti.
telos uparxei kapoia elpida gia mena pou mou arese to oyster perpetual opws itan? den mou aresei i gualada tou kainouriou. estw as meinei to day-date opws itan.

euxaristw ek twn proterwn gia opoiadipote apantisi

Αποσυνδεδεμένος Krusenstern

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 12, 2006, 08:53:14 πμ »
Καλωσόρισες στο φόρουμ. Αν έχεις την καλοσύνη γράφε με ελληνικά.
color=red]You'll NEVER walk alone!!![/color]

Αποσυνδεδεμένος antl

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 12, 2006, 01:46:19 μμ »
Οκ συγγνωμη. Τελικα τι επιλογες θα εχω στα 36αρια?

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 12, 2006, 06:28:38 μμ »
Φίλε μου γειά σου...

Επισκέφτηκα την ιστοσελίδα της rolex, είδα τη σειρά day-date στα oyster perpetual και πραγματικά είναι πανέμορφα....(όχι τα χρυσά, αλλά αυτο είναι καθαρά θέμα γουστου).

Μάλλον θα εννοείς κάποιο από τα τελευταία που εμφανίζει το site στη σειρά.

Δυστυχώς, εγώ προσωπικά δε μπορω να σου λύσω την απορία αλλά θα σου ευχηθώ όπου και να καταλήξεις να είναι καλοφόρετο. Είναι πανεμορφα....

Αποσυνδεδεμένος antl

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 12, 2006, 07:15:02 μμ »
φιλε μου houston τα ρολογια δεν εχουν εμφανιστει ακομα στο site.
πηρα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια της ρολεξ σημερα το πρωι και μου ειπαν οτι το πολυ σε δυο εβδομαδες θα εχουν βγει τα καινουρια μοντελα με νεα πιο γυαλιστερη κασα και πιο γυαλιστερο μπρασελε. οσο για την τιμη ...γυρω στα 4500, δηλαδη 1000 ευρω περισσοτερα αποτι πριν.

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 13, 2006, 11:37:12 πμ »
.....και απ'ότι καταλαβαίνω δεν σου αρέσουν και τόσο οι γυαλάδες! :lol:

Και εμένα δε μου πολυαρέσει να είναι γυαλιστερό το μπρασελέ. Όταν ήταν να αγοράσω το δικό μου (breitling), πήγαινα αποφασισμένος για την έκδοση με το μπρασελέ. Αν δεις στην ιστοσελίδα τους, το μπρασελέ φαίνεται κάπως ματ. Από κοντά το απέριψα δια ροπάλου, ήταν υπερβολικά γυαλιστερό και κατέληξα σε "κροκό" λουράκι.

Το καλύτερο πιστεύω που έχεις να κάνεις, εφόσον ο προβληματισμός σου είναι καθαρά "χρωματικός", είναι να απευθυνθείς στην αντιπροσωπεία οπου εκεί μπορει και να βοηθήσουν.

Good luck... :wink: