0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σου κόπηκαν τα γελάκια χαχανταιβερ;Sent from my iPhone using Tapatalk
Πρόσεξε μη στο αρπάξει ο Λεβιάθαν......Sent from my i-phone, using my fingers
Μας έχεις τελειώσει φίλε ... Βλέποντας την φωτό δεν ξέρω τι ειναι πιο απολαυστικό ... το δροσερό μπλε της πισίνας η το μαγικό μπλε του ρόλεξ ...!!!!
Χάρη αφιερωμένη!Sent from my iPhone using Tapatalk
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε. Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.
Σωραιος...Σεπολυωραιος...🍻🍻🍻🍻🍻Sent from someone else
Ωχ !Μόλις τώρα πρόσεξα ότι υπάρχουν κάτι ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΝΕΡΟΥ πάνω στο ΥΜ !!!Πρόσεξε κουμπάρε: ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ !Sent from my i-phone, using my fingers
Δε πας να δεις εαν έρχομαι!Sent from my iPhone using Tapatalk
Don't challenge the force !Sent from my i-phone, using my fingers
@ κουμπάρος: μου ´χωσε ένας Sith μία με το φωτόσπαθο στη χωρίστρα...@ γαύρος οπαδός: στο Subuteo σου πατάω εύκολα όλη την εντεκάδα και ψάχνεις μετά κλαίγοντας να βρεις κόλλα Sent from my i-phone, using my fingers
Χαρη ακομα και το askmen Greece με τα ζητηματα σου ασχολειται... http://gr.askmen.com/watch/1102628/article/ta-rologia-me-mple-kantran-tairiazoun-sto-kauto-elleniko-kal
Ναι αλλά είναι αδιάβαστοι.Γίνεται από τέτοιο εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ, να λείπει το OWC ?Πάω να τους κάνω φασαρία...
Το κοίταγα κατά τύχη το μεσημέρι και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι αυτό το νήμα, αλλά μετά είδα ότι μιλάει γενικά για ρολόγια με μπλε καντράν και όχι ειδικά diver.