0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το GLASHÜTTE ORIGINAL SeaQ DIN το βρήκα στον δρόμο μου (σε ύποπτους τόπους περπατάω!) και το φόρεσα στον καρπό μου!!!!Όμορφο και στιβαρό!Λίγο μεγάλο για τα γούστα μου, πόσο μάλλον για τα γούστα του Χάρη!Τιμή στα 6.500$Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Πολύ όμορφο μπλε χρώμα!! Ωραίος καπετάνιε!!Sent from Huawei P8 using Tapatalk Pro
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε. Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.
Άνετα στέκεται και στο νήμα-θρύλος «Μπλε diver»
Χαρίλαε, κανείς άλλος έως τώρα δεν έχει φτάσει με την πρότασή του τόσο κοντά στον ευτυχή τερματισμό του μνημειώδους αυτού νήματος. Θα έπρεπε να χαίρεσαι. Ή να ντρέπεσαι με τον εαυτό σου.
The end....
Μα αφού ο SEIKO-guru Dennis είπε ότι πρόκειται περί «αρπαχτής»...Ή για άλλο το είπε Τα ´χω χάσει πλέον με τα SEIKO, όλα ίδια μου φαίνονται Sent from my iPhone using Tapatalk
Το τουντόρι το μπρονζο το έχεις! Πήρες και τζιες βρε μεγιστοτεραστιο θηρίο;;;Sent from my iPhone using Tapatalk
το βρηκα μετα 5 χρονια αναζητησεων,απλα το περιμενω,απο πολυ μακρυα..........
Από το διάστημα ; Γιατί μιλάμε για ρολοι από άλλο πλανήτη ...!Sent from my iPhone using Tapatalk