Εάν μου επιτρέπεις, ένα τόσο δημόσιο πρόσωπο δε χρειάζεται να φορέσει κάτι για να δείξει, αλλά διαφέρει μια χαρά από τη μάζα! Ο Ζuck έσκασε 100mill για ιδιωτικό νησί, ο Jobs είχε και το yacht του που κοστίζει άλλα τόσα. Και ο Jobs πχ το έψαχνε τρομερά το ντύσιμο του και είχε παραγγείλει ειδικές στολές (πάλι από Miyake) για τους εργαζόμενους του, με μανίκια που έβγαιναν με φερμουάρ. Ήταν παρανοϊκός με το design και δεν άφηνε τίποτα στην τύχη.
Αυτο που λες για το δημοσιο προσωπο δεν χρειαζεται να δειξει αλλα διαφερει μια χαρα απο την μαζα...ειναι πολυ γενικο και λαθος. Διαχωριζεις αθελα σου μαζα και μη κτλ.
Δημοσιο... ωραια... paris hilton... την ξερουν ολοι.... δημοσιο αρα .!!! Τι κανει? αγοραζει ρουχα , τζαντες , bentley κτλ.. γιατι ? γιατι νομιζει οτι με αυτα οτι η προσωπικοτητα της κατι θα γινει.
Δημοσιο... px zuckerberg τι κανει? Απλα κανει οτι γουσταρει ,προσωπικοτητα? φουλ
Δημοσιο px χλιδας donald trump , τι κανει? χλιδες και ιστοριες.. αλλα δεν τις κανει για να αποδειξει κατι αλλα γιατι απλα αυτο ειναι το lifestyle του. Προσωπικοτητα , μεγαλη αφου εγινε αυτος που ειναι μονος τα εχασε ολα μια φορα και ξανα τα εκανε.
Αυτα για τα σπιτια και τα yacht ktl τα ειπα πιο πανω. Δεν ειναι το θεμα ακριβο /φθηνο.
100.000.000 για νησι οταν εχεις 30.000.000.000 σου μοιαζουν πολλα? Ειναι το θεμα κανω οτι θελω, χωρις κατι παραπανω. Ειναι απολυτα φυσιολογικο να αγορασει καποιος και ιδιωτικο νησι αν θελει και μπορει και ολα! Δηλαδη πιστευω ομως οτι το εκανε επειδη σκεφτηκε οτι ετσι θα ξεχωρισει απο την μαζα κτλ οπως θα εκανε η Paris και που γι'αυτο δεν κανει τιποτα σοβαρο, ουτε για να μπει στο ματι του γειτονα ΧΑΧΑΧΑΑ Πιστευω οτι απλα γουσταρε να ειναι ιδιωτικα καπου εντελως απλα και ωραια και ως εκει.
Επειδή ξέρω ότι η αμερικάνικη νοοτροπία είναι των χαμηλών casual τόνων, δε χρειάζεται να πάει μακριά κάποιος (Zuckerberg πχ) για να δείξει απλός, απλά δεν κάνει upgrade το στυλ του...αλλά τα σκάει σε άλλα πράγματα όπως είπες. Απλός πχ είναι ο ιδρυτής του IKEA που έχει πολύ ταπεινό lifestyle για τα λεφτά του.
Αυτος ειναι το αλλο άκρο .. δεν επικροτώ καποιον απο ολους αυτους ουτε τους κατακρίνω. Αν αυτη ειναι η ζωη που γουσταρει να κανει ας την κανει. Εμενα τι με νοιαζει.
Δηλαδη να το πω και με παραδειγμα, ο steve οταν κοιτουσε τον armani , δεν ελεγε ...-πωωωω δες πως ειναι ,εγω ειμαι ανωτερος ,ειμαι απλος στο ντυσιμο πιο ψαγμενος.
Ειμαι σιγουρος οτι ελεγε ποσο τελεια ντυμενος ειναι ο αρμανι και μπραβο του που εχει παθος με αυτο που κανει. Θελω να σου πω δεν φορας κατι για να δειξεις με αυτο οτι εισαι ανωτερος/πιο ψαγμενος απο τον αλλον που φοραει κατι αλλο. Φορας αυτο που θελεις απλα! χωρις κατι επιπλεον. Ουτε το κανεις θεμα και εισαι ανοιχτος και στο οτιδηποτε θα φορεσεις κ ο διπλα σου χωρις να τον κρινεις απο αυτο. Οποιος σκεφτεται ....α θα φορεσω αυτο ή θα παρω το ταδε για να ειμαι ετσι και γιουβετσι , σκέφτεται ετσι και για τους αλλους και ειναι μετα επικριτικός στους διπλα του , τους βαζει σε κατηγοριες , καλουπια κτλ................Ξυπνηστε παλικαρια αυτα ολα ειναι @@ , σημασια εχουν αλλα πραγματα στην ζωη. Επιπλεον φαντασου τωρα μια ζωη να λες θα παρω αυτο το σπιτι για να ειμαι καλυτερος απο την ταχα μαζα , αυτο το car για να ειμαι καλυτερος ταχα απο την μαζα και παει λεγοντας.. Μα αυτος ο τυπας ειναι στο τελος ο πιο δουλος της μαζας........ αφου ολες οι κινησεις τους υποσυνείδητα εχουν μεσα την μαζα.
Τρεχει τρεχει ολη μερα να μαζεψει χρημα με πραγματα που δεν γουσταρει να κανει για να παρει ρολεξ\jlc\οτιδηποτε να ειναι πιο γαματος απο τον γειτονα. ΧΑΧΑΧΑ πολυ γελιο. Εντομεταξυ ο καημενος ο γειτονας παιζει ο ανθρωπος να εχει φαει τα ματια του στο hondikee και να αγορασε το roleχακι του επειδη ειναι ψαγμενος και το γουσταρει ή το ταδε car και ειναι χαρουμενος με το hobby του και ουτε εχει καν το μυαλο του για μαζες κτλ.
Ο Zuck είναι η κεφαλή και το δημόσιο πρόσωπο αλλά έχει τεράστια ομάδα από πίσω που δουλεύει για να φαίνεται αυτός χαλαρός. Και δεν κάνει ότι του αρέσει στο θέμα της δουλειάς, μπορεί να φαίνεται απλά έτσι. Εάν αρχίσει τα τρελλά στυλ Mike Jeffries (πρωην CEO της Abercrombie--διάβασε να δεις τρέλλες εκεί) θα βλάψει εντελώς την εικόνα του με το μέσο χρήστη του FB και θα πέσουν οι μετοχές της εταιρείας.
Χρειάζεται δουλειά για να δείχνεις ανέμελος 
Λίγο ξεφύγαμε από το θέμα αλλά έτσι είναι οι συζητήσεις 
Εχεις ενα δικαιο οτι οταν ειναι μεσα στην εταιρεια σου επενδυτες που θελουν να βγαλουν λεφτα δεν κανεις οτι θελεις και η εικονα σου παιζει ρολο σε τοσο μεγαλες εταιρειες κτλ (καλα η ομαδα που λες οτι εχει , ειναι φυσικο να εχει αφου η εταιρεια εγινε πλεον γιγας , αλλα σε καμια περιπτωση μην νομιζεις οτι τον εκανε καποια ομαδα αυτο που ειναι)
Αλλα......... μην το εχεις και σαν ευαγγέλιο γιατι πχ σου θυμίζω τον evan spiegel ceo του snapchat (19dis) που γυρναει με φερραρι,lambo παει σε prive clubakia κτλ και η υπηρεσια του παει απο το καλο στο καλυτερο!!!
Nα σου θυμησω τον ceo της virgin richard branson που ειναι εντελως τρελιαρης και που μεχρι και γυναικα ντυθηκε σε στοιχημα που εχασε και εκανε την αεροσυνοδο.
Τι γίνεται ομως..... νομιζεις οτι αυτοι αλλαζουν ? Η προσωπικότητα ειναι προσωπικοτητα. Ο zuckerberg ηταν παντα απλος απο φοιτητης , ετσι γυρνουσε με ενα tshirt κτλ Λες και την γκομενα του που την εχει απο μικρος και που ειναι οπως ειναι να του την επεβαλαν οι επενδυτες ή να την κρατησε για να εχει καλο προφιλ?
Αντιθετα ο evan ηταν μια ζωη απο πλουσια οικογενεια και στα χαιλικια !!!
Δεν υπαρχει σωστο και λαθος απλα κανε οτι γουσταρεις και βγαίνει απο μεσα σου χωρις πολλα πολλα.
Σωστό κι΄αυτό... Λογικά αν είσαι CEO σε εταιρία για σανίδες του surf, κάνας Αυστραλός ή Φλοριδιανός (εκ του Florida) θα είσαι, μία ζωή στην παραλία με σιλικονάτα γκομενάκια γύρω-γύρω.
Οπότε η γραβάτα σου είναι και ψιλοάχρηστη (πιθανόν να σου την έχει δέσει μία φορά η φίλη σου όταν πήγες στην τράπεζα για να πάρεις δάνειο εκκίνησης της εταιρίας)....
Έχεις point 
Και τώρα που το σκέφτομαι κι΄εγώ θα προτιμούσα να ήμουν CEO surf-o-σανίδων, μόνιμα στην παραλία, με μπύρες & γκομενάκια και ας μην ήξερα να δένω γραβάτα και ας φορούσα μόνο CASIO G-shock 
ακριβως, εισαι ο πρωτος που με επιασες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για να κανεις την καλυτερη σανιδα , πρεπει να αγαπας ο ιδιος to surfing , να εχεις ψηθεί στην παραλια. Τι γραβατες μου λενε.
Και αρα εισαι γαματος τυπας , γιατι εκανες αυτο που γουσταρες και παραλληλα εκανες κατι καλο και για τους αλλους ανθρωπους δίνοντας τους καλύτερες σανίδες. Αρα εκανες καλυτερο και το αθλημα γενικοτερα κ πάει λεγοντας.
Τωρα αν μετα πας και παρεις και μια φερραρι επειδη εχεις την δυνατοτητα και σου αρεσει η ταχυτητα αφου εισαι και surfer. Δεν παει να πει οτι θα την παρεις για να την μπεις στο ματι καποιου ή για να αποδειξεις κατι. Τι να αποδειξεις.. ηδη προσφέρεις πολλα.
Καπως ετσι εγινε κ με την φερραρι με τον enzo ferrari που ετρεχε ο ιδιος σε αγωνες και είχε αρρώστια να κανει καλο car για να τρεχει σε αγωνες.
Αρα τι να φορας τωρα μου λετε ρολοι ταδε ή απο το αλλο.. τι να φορας παντελονι απο εκεινο ή το αλλο....... το θεμα ειναι εσυ τι εισαι ?

Eισαι καλα με τον εαυτο σου? Αν εισαι καλα δεν ψαχνεις τοσο αυτα για να ξεχωρισεις.. (δεν μιλαω για καποιον προσωπικα τωρα χαχαχα απλα ετσι λεω ερωτηματα!!!)
Εδω κολλήσαμε στην γραβατα...
Μπορει να εισαι ceo και ο πλουσιοτερος ανθρωπος στον κοσμο με περιουσια 60+ δις και να μενεις ακομα στο πατρικο σου σπιτι στην γειτονια που ησουν και οταν ησουν φτωχος? (buffet)
Μπορεις να εισαι picasso αλλα να φορας rolex ? Δηλαδη να αποδέχεσαι το design αυτου του ρολογιου και να μην το αποδέχεται τωρα ο καθενας επειδη ταχα το φοραει η μαζα? ποια μαζα?
και ο McQueen τι να ξερει απο στυλ

Περα απο ολους αυτους που δεν εκαναν τιποτα παραπανω απο το να κανουν αυτο που αγαπανε με παθος , ολοι οι ανθρωποι ειναι σημαντικοι και κανεις δεν ειναι ανωτερος απο τον αλλον. Όλοι χρειαζονται για να λειτουργεί η κοινωνία σωστα.. Ειναι απαραιτητος και ο πανεπιστημιακος , και ο ερευνητης που θα βρει την θεραπεια για κατι , και ο τεχνολόγος τροφιμων , και ο λογιστης , και ο βενζινας και ο παντοπώλης, και ο εργολαβος , και ο υδραυλικός , και ο γιατρος που θα σε κανει καλα στην δυσκολη στιγμη ΚΑΙ ΟΛΟΙ!!! Αρκει οτι κανει ο καθενας να ειναι χαρουμενος , με θετικη ενεργεια και να αφησει τα συμπλέγματα στην ακρη. Ξερεις τι σημαντικο ειναι να εχεις σωστα και ωραια λαχανα? Η να εχεις καλο κρεας? Η να εχεις καλη βενζινη? η καλο λογιστη? η καλο δικηγορο? Καλο δασκαλο στο σχολειο τα παιδια σου?
Ξεκολλάτε με το αν θα φοραει ρολεξ ή οτι αλλο... Εμενα με νοιαζει να ειναι καλος δικηγορος, καλος λογιστης καλος και εξυπηρετικός πωλητης , καλος συσκευαστης στο ταδε εργοστάσιο και παει λέγοντας, γιατι μονο ετσι προσφέρει στους γύρο του (κοινωνία) και αρα αναγνωριζεται το εργο του και αρα στο τελος και ευτυχισμενος και παραγωγικος και δημιουργικος θα ειναι και αρα δεν θα εχει και την αναγκη να αποδείξει κατι μεσω των υλικων !! Τα υλικα του μετα ειναι απλα γιατι τα γουσταρει κ γιατι εχει και 2-3 τρελες χομπιστικες σαν ανθρωπος.
Τεσπα αυτα απο εμενα. Το show τελειωσε χαχα