μα η κουβεντα δεν εγινε για τα ρολεξ και τα πανερια
η κουβεντα εγινε για το ποιον των ανθρωπων που τα αγοραζουν
το αφραγκος παντως δεν ειναι ουτε προσβολη ουτε βρισια. ειναι το ιδιο με το να λεμε καποιον οτι δεν ειναι ξανθος και για αυτο δε γουσταρει τους ξανθους.
δηλαδη αμα σε πει κανεις εσενα αφραγκο θα παρεξηγηθεις? εγω προσωπικα οχι.
η ουσια της επισημανσης του ηταν οτι επειδη δεν μπορεις να τα παρεις τα ρολεξ για αυτο τα κατηγορεις. το οποιο makes sense
στο χωριο μου το λενε λιγο πιο λαικα: "της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες"
Τελικά απ' ότι φαίνεται το ποιον τον ανθρώπων που τα αγοράζουν είναι πολύ κατώτερο από το γύφτικο επίπεδο που έθιξε ο click μιας και αρκούσε ένα ψεύτικο account και ένας χαρακτηρισμός από κάποιον άγνωστο με το θάρρος του PC για να αρχίσει ο καταράκτης των "πέστα" "ας πρόσεχε" "μπεεε" κτλ.
Αν δεν μπορείς να κάνεις διάλογο δεν υπάρχει λόγος να εμπλεκεσαι σε νήμα με τίτλο διαξιφισμοί.
Μπορείς να ανεβάζεις φωτό μόνο και να βελάζεις στο τι φοράμε σήμερα.
Το αν είναι άξεστος ο τρόπος με τον οποίο άνοιξε ο click το θέμα δεν δικαιολογεί μαζική επίθεση χαρακτηρισμών για το αν είναι ψαγμενιά το ρολόι του, το κοστούμι του, αν είναι άφραγκος..
Το άφραγκος δεν είναι βρισιά σκέτο αλλα στην πρόταση έρχεται ως φίλε δεν μπορείς να έχεις δικαιωμα λόγου, μη μιλάς γιατί είσαι φτωχός. Ούτε σε τιμά να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά.
Ούτε το καημένος είναι βρισιά συμπόνια δείχνει.
Παρολαυτά αν πω ότι συμπονώ τον κάθε καημένο άφραγκο που αναγκάζεται να βάζει το ρολόι σε θυρίδα γιατί τόσο μπορεί με τα λίγα που έχει ενώ εγώ είμαι άνετος να μην κάνω το ρολόι μου περιουσία, θα αρχίσει να ζορίζεται άφραγκος κόσμος που με κόπο μαζεψε το ποσό
ο καημένος και τον καταλαβαίνω.