Αποστολέας Θέμα: Γιατί δεν θα αγόραζα ποτέ ρολόι Rolex ή Panerai.  (Αναγνώστηκε 130414 φορές)

0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Γιατί δεν θα αγόραζα ποτέ ρολόι Rolex ή Panerai.
« Απάντηση #260 στις: Απρίλιος 03, 2015, 12:00:16 μμ »
Και γω άρρωστος είμαι κάτω από κουβέρτες γιαυτό ξεφεύγουν λάθη και γράμματα.

Η άλλη η κουφάλα τι δικαιολογία έχει? Τα κλείσατε τα δικαστήρια σήμερα (καιρός να παραδεχτείς ότι τα Rolex και τα Blancpain τα παίρνεις από "σκληρή" πολυυύ σκληρή που θα έλεγε και η Πετρούλα Κωστίδου, βραδυνή "εργασία")
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Απρίλιος 03, 2015, 12:04:00 μμ »
Και γω άρρωστος είμαι κάτω από κουβέρτες γιαυτό ξεφεύγουν λάθη και γράμματα.

Η άλλη η κουφάλα τι δικαιολογία έχει? Τα κλείσατε τα δικαστήρια σήμερα (καιρός να παραδεχτείς ότι τα Rolex και τα Blancpain τα παίρνεις από "σκληρή" πολυυύ σκληρή που θα έλεγε και η Πετρούλα Κωστίδου, βραδυνή "εργασία")
Η άλλη η κουφαλα έχει πρότυπο τη ζωαρα. Ποια Πετρούλα και μλκιες. Την παίζει με μανία βλέποντας βουλή
Γαυρος οπαδος....

leondimx

• Επισκέπτης
« Απάντηση #262 στις: Απρίλιος 03, 2015, 12:07:02 μμ »
Στο πρώτο του ποστ ο κ. Click είπε για γύφτους (λες και φταίνε οι γυφτοι αν γεννήθηκαν γυφτοι)

Για πρεσβυωπες μεσηλικες, λες και επιλέγουν να φθάσουν να γερασουν

Για κομπλεξικους νεοπλουτους

Για σκυλαδες τραγουδιστές και κάποια άλλα που τα βρήκα κουραστικά να τα διαβάσω όλα

Παρακολουθουσα λοιπόν χαλαρά και περίμενα να βρεθεί κάποιος να του απαντήσει σύμφωνα με το ερειστικο, ρατσιστικό και κοντοφθαλμο περιεχόμενο του ποστ του. Κανείς δεν μπήκε στον κόπο. Λοιπόν αν ο click χαρακτήρισε μια ολόκληρη και πολύ μεγάλη ομάδα των μελών του φόρουμ, εγώ χαρακτηρησα μόνο τον click, και πολύ επιεικώς.

Μετά τα ρόλεξ και τα πανεράι υπάρχουν τα πραγματικά ακριβά ρολόγια. Ρολόγια που κοστίζουν όσο ένα αμάξι ή όσο ένα σπίτι και στολιζουν τους καρπούς των προνομιουχων που γεννήθηκαν στα χρήματα ή έβγαλαν χρήματα.

Δε θα ήμουν ωρολογοφιλος αν δεν θαυμαζα και δεν αγαπουσα τα ρολόγια ως έργα τέχνης, ξεχωρα από τους καρπούς που τα φοράνε.

Αγαπητέ click πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να φθασεις. Το δικό σου ταβάνι είναι πάτωμα κάποιου άλλου και αντίστροφα. Αν σου αρέσουν τα ρολόγια ασχολησου με αυτά και μην χαρακτηριζεις ανθρώπους γιατί το έχουμε δει αυτό το έργο πολλές φορές και όλοι βγάζουμε τα συμπεράσματα μας είτε τα λέμε είτε όχι.

Δεξου και σεβάσου την ειλικρίνεια του άλλου, μη σπέρνεις ανέμους γιατί θα θερισεις θυελλες.

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Απρίλιος 03, 2015, 12:42:28 μμ »
παντως το πιο αστειο ειναι οτι καθενας, χωρις ονομα και χωρις πληροφοριες για το ποιος ειναι, μπορει να γραφει οτιδηποτε θελει.

ποσως με ενδιαφερει αν ο click θα παρει η οχι Rolex/Panerai, αν ειναι πλουσιος η φτωχος, αν ειναι τσιγγανος η ινδιανος, η οτιδηποτε αλλο.
αυτο που χτυπησε ασχημα ηταν οι χαρακτηρισμοι του.

δεν με εθιξε και αδιαφορω για τη γνωμη του. μπορει να τη λεει στους φιλους του, στη γυναικα του, στους συναδελφους του.
το φορουμ εχει threads που τα βλεπουν ολοι και δεν γινεται ο καθενας να γραφει οτι θελει η να χαρακτηριζει.

Βασιλη, ξερεις οτι δεχομαι το στυλ και το υφος σου μιας και γνωριζομαστε και προσωπικα και τα εχουμε πει αυτα.
Αλλα οι περισσοτερες τοποθετησεις σου σε αυτο το θεμα, δεν με βρισκουν συμφωνο.

το μεγαλυτερο λαθος ειναι οτι δεν εχει επεμβει η συντονιστικη ομαδα μεχρι στιγμης.
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Απρίλιος 03, 2015, 01:03:04 μμ »
Πλέον σπαταλιέται χρήσιμη "ενέργεια".. :lol:

Γιατί δεν ερευνούμε ποιός μπορεί να άνοιξε δεύτερο λογαριασμό;
Είναι ενδιαφέρον..
ευκολακι... μια ματια στον server ειναι...  :snakeman:
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Απρίλιος 03, 2015, 01:09:32 μμ »
Ενώ τα λες πολύ καλά τα υπόλοιπα αυτό είναι λίγο περίεργο..
Του τύπου κατακρίνουμε τη βία αλλά καλά να πάθουν.
Το να γράψεις κάτι για τα Rolex και να πρέπει να περιμένεις αντιδράσεις από φανατικούς rolexakides ίδιες κατ αναλογία με το αν θα ανέβαζες τον Μωάμεθ και θα περίμενες αντιδράσεις από φανατικούς ισλαμιστές φαντάζει παράλογο αν σκεφτείς ότι Rolex αγοράζουν οι σπουδαίες προσωπικότητες που δεν θα έπεφταν στο ίδιο επίπεδο με τον click για να κάνουν διάλογο.
Απ ότι φαίνεται, όχι πως ήταν κρυφό, τα αγοράζουν πολλοί fans.

Αν άφραγκος δεν είναι προσβολή και βρισιά ενώ έχει κατακριθεί ως τώρα σε κάθε νήμα που έχει γίνει ίδιου τύπου χαρακτηρισμός, τότε μάλλον το επίπεδο της κουβέντας είναι υψηλό και δεν μπορώ να το παρακολουθήσω.

Αγαπητέ μου είμαι σίγουρος πως ξέρεις ότι τέτοια θέματα σε όλα τα φόρουμ "πυροδοτούν" αυτού του είδους τις αντιδράσεις οπότε προς τι η περιέργεια? Νομίζω ότι έγινε απολύτως κατανοητή η θέση μου και βέβαια ευχαρίστως να κατακρίνουμε τη βία ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ να καυτηριάσουμε - παρατηρήσουμε την πρόκλησή της χωρίς βέβαια να την αποδεχτούμε!
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #266 στις: Απρίλιος 03, 2015, 01:24:09 μμ »

το μεγαλυτερο λαθος ειναι οτι δεν εχει επεμβει η συντονιστικη ομαδα μεχρι στιγμης.

Για πες μας λοιπόν, ποιά θα ήταν η ενδεδειγμένη επέμβαση που δεν έγινε από μέρους μας;
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

leondimx

• Επισκέπτης
« Απάντηση #267 στις: Απρίλιος 03, 2015, 01:24:55 μμ »
ευκολακι... μια ματια στον server ειναι...  :snakeman:
Αγαπητοί Ηρακλή Πουαρω και Steve Wosniak, δεν σας αρέσουν αυτά που γράφω; Υπάρχουν και τα Ban. Νομίζω όμως ότι η ουσία είναι αλλού. Στον κομπλεξισμο που οδηγεί στο ρατσισμό.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Απρίλιος 03, 2015, 01:33:23 μμ »
Στο πρώτο του ποστ ο κ. Click είπε για γύφτους (λες και φταίνε οι γυφτοι αν γεννήθηκαν γυφτοι)

Για πρεσβυωπες μεσηλικες, λες και επιλέγουν να φθάσουν να γερασουν
Για κομπλεξικους νεοπλουτους
Για σκυλαδες τραγουδιστές και κάποια άλλα που τα βρήκα κουραστικά να τα διαβάσω όλα

Αν δεν είσαι κομπλεξικός νεόπλουτος κτλ. δεν βλέπω το λόγο να θιχτείς.
Όπως ακριβώς δεν θίχτηκε και ο karteo που του είπα για τις κοντές. Αφού ξέρει τι διαθέτει απλά έκανε lol.
Ότι ο click τα έγραψε άξεστα έχει εδώ πολλά post που έχει φάει κράξιμο ότι μπορούσε να γράψει με πολύ καλύτερο τρόπο και
χωρίς να χαρακτηρίζει και θα πρέπει να το έχει καταλάβει ως τώρα.
Ότι είχε από την απεναντι μεριά κόσμο που του απάντησε πολύ χειρότερα είναι ξεκάθαρο.

Tο ότι δεν τον χαρακτήρισες ενώ μπορούσες άνετα από το κανονικό σου account και έκανες 2ο τελικά χαρακτήρισε εσένα ως την κότα της ημέρας.

Λες και εγώ ή ο karteo ή o JimTeo (βλέπε project) κάθε φορά που θέλαμε να χώσουμε σε κάτι θα έπρεπε να κάνουμε νέο account για να μην χαλάσουμε την καλή εικόνα του main μας account και να τα έχουμε καλά με όλους σε όλα τα νήματα (γιατί δεν διαφωνούμε σε όλα τα νήματα σε άλλα συμφωνούμε). Λες και είμαστε τίποτα αυλικοί κόλακες.
Το forum θα είχε πιο πολλά μέλη από το WUS έτσι (Βρε λες?)

Επίσης  ο click έχει να απαντήσει με σοβαρό επιχείρημα (λέμε τώρα) από τη σελίδα 12
Σιγά μην πάρω χρυσό Ρόλεξ... Χρυσό Apple Watch θα πάρω!  :P
Χρυσό Apple Watch ίσως να μην πάρει αλλά χρυσό iPhone αν δεις το apple νήμα του σίγουρα θα έπαιρνε.
Δηλαδή άνθρωπος που δεν θα έδινε 5χιλιάρικα για Rolex που κρατάει minimum 30 χρόνια να μην πω για μια ζωη
αλλά θα έδινε 700-800 ευρώ για προιόν ηλεκτρονικό που μπορεί να χαλάσει ανα πάσα στιγμή και η διάρκεια αξίας του είναι 1-1.5 έτη.
Εκτός από αυτό όλες οι κατηγορίες ανθρώπων (γύφτων κτλ.) στο Rolex των πειράζουν μόνο, στην Apple είναι μια χαρά.
Βλέπεις ότι μπορείς να τον κοντράρεις στην λογική.

παντως το πιο αστειο ειναι οτι καθενας, χωρις ονομα και χωρις πληροφοριες για το ποιος ειναι, μπορει να γραφει οτιδηποτε θελει.
Έτσι γίνεται στο internet γιαυτό δεν πρέπει να σε ενοχλεί κάτι που γράφει κάποιος που δεν τον έχεις και τίποτα για να μετράει η γνώμη του. Τι σε νοιάζει τι λέει για σένα κάποιος άγνωστος? Εσύ είσαι της άποψης αν διάβασα καλά του "Ρε φίλε αφού δεν με ξέρεις δεν μπορείς να μιλάς για μένα". Ποιος θα τον σταματήσει στο internet? Θα κάνει άλλο account και θα ξαναμπεί. Εσύ πρέπει να σταματήσεις να θίγεσαι εύκολα στο internet γιατί είναι ευκολότερο να το ελέγξεις από τη μεριά σου παρά να τρέχει μια ομάδα πίσω σου να σε προστατεύει από κάθε άγνωστο που γράφει.
Βασιλη, ξερεις οτι δεχομαι το στυλ και το υφος σου μιας και γνωριζομαστε και προσωπικα και τα εχουμε πει αυτα.
Αλλα οι περισσοτερες τοποθετησεις σου σε αυτο το θεμα, δεν με βρισκουν συμφωνο.

Οι τοποθετήσεις μου στο ότι θα έπαιρνα Rolex παρότι το φοράνε όλοι οι παραπάνω? Στο ότι δεν μου αρέσουν τα νέα γυαλισμένα μοντέλα? Στο ότι υπερασπίζομαι τον click από ομαδική επίθεση χαρακτηρισμών?
Είπα πολλά. Δεν έγινε και τίποτα αν δεν συμφωνείς. Άλλος άνθρωπος είσαι αλλιώς τα βλέπεις τα θέματα.
Έχει θέματα που συμφωνούμε και θα σου στείλω πμ. κάποια στιγμή για κάτι info που θέλω.

Στο θέμα μας τώρα.
leondimx εσύ τον περνάς τον μέσο όρο του Πολωνού για να μπεις στην ομάδα μας με τον karteo?
Eσένα η Ζωή σου αρέσει ως γυναίκα η προτιμάς Πετρούλα?

« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 03, 2015, 01:40:30 μμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Απρίλιος 03, 2015, 01:33:37 μμ »
Για πες μας λοιπόν, ποιά θα ήταν η ενδεδειγμένη επέμβαση που δεν έγινε από μέρους μας;

καμια γιατι για μενα κανεις δεν επιτιθετε σε ατομα... απλα σε προτασεις...

Αγαπητοί Ηρακλή Πουαρω και Steve Wosniak, δεν σας αρέσουν αυτά που γράφω; Υπάρχουν και τα Ban. Νομίζω όμως ότι η ουσία είναι αλλού. Στον κομπλεξισμο που οδηγεί στο ρατσισμό.

οχι απλα ειναι μια ευκαιρια να ξαναδοκιμασω τις δεξιωτητες μου... στον κοσμο αυτο... δεν ειναι ουτε Ηρακλης ουτε στιβ...

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

leondimx

• Επισκέπτης
« Απάντηση #270 στις: Απρίλιος 03, 2015, 01:41:39 μμ »
Αυτό πάλι με την κότα της ημέρας istar...

Δε σου ταιριάζει.

Δυστυχώς Πολωνός-Κοτουλα 1-0.
Παίζω κ εκτός έδρας.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Απρίλιος 03, 2015, 01:51:56 μμ »
Αυτό πάλι με την κότα της ημέρας istar...

Δε σου ταιριάζει.

Δυστυχώς Πολωνός-Κοτουλα 1-0.
Παίζω κ εκτός έδρας.

Οκ, θα κάνω άλλο account και θα μπω να σε χαρακτηρίσω αλλιώς.

Εδώ έχω που "μαλώνω" (εγώ δεν θεωρώ ότι μαλώνω αλλά λέμε τώρα), με άτομα που έχουν 2000+ posts (και μεγάλη π..α)
και δεν με νοιάζει και πολλοί με ξέρουν και προσωπικά.
Τι να πω δηλαδή?
Τόσο πολύ φοβόσουνα να χαλάσεις την καρδιά σου με τον click από τη Γερμανία που ούτε σε συνάντηση θα έρθει ποτέ (εκτός άν είναι καλοκαίρι και κατέβει με άσπρη κάλτσα και πέδιλο  ;D ) που μπήκες στον κόπο να τον πεις φτωχομπινέ ανώνυμα?
Σίγουρα όχι απλά έχεις την ίδια γνώμη για κάθε άλλο μέλος που δεν μπορεί να αγοράσει Rolex αλλά έχει γνώμη, αλλά επειδή ξέρεστε θα φανείς ή ... ή σνομπ.

PM: το avatar μάμησε!! Έγινα νονός! Να μου ζήσεις βαφτιστήρι. Τρέχω να πάρω λαμπάδα με Στανίση.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #272 στις: Απρίλιος 03, 2015, 02:01:03 μμ »
εάν με ρωτήσει κάποιος ποιο ήταν το αρχικό θέμα του thread ειλικρινά δε θυμάμαι

leondimx

• Επισκέπτης
« Απάντηση #273 στις: Απρίλιος 03, 2015, 02:03:18 μμ »
Τώρα το δεύτερο account είναι ένα δικό σου συμπέρασμα. Η ανωνυμία είναι δεδομένο στο ίντερνετ είτε έχεις ένα είτε 100 accounts.
Αλλά πες μου, δεν την έχεις βαρεθεί μια φορά το μήνα αυτή τη μπούρδα με τα "ρόλεξ του νεοπλουτου"?
Κάθε φορά από κάποιον που είναι μπερδεμένος ως προς τους λόγους της συμμετοχής του στο φόρουμ;
Νομίζω ότι είναι κατωτερα του γενικού επιπέδου του φόρουμ και εκτός θέματος τέτοια ποστ.
Βλέπεις ότι δέχομαι την κριτική τη δική σου με χιούμορ.
Τέλος πάντως δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με το νήμα αυτό.
Αυτά που ήθελα να πω τα είπα. Θα αρκεστώ να διαβάζω όπως έκανα ως τώρα.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Απρίλιος 03, 2015, 02:05:32 μμ »
εάν με ρωτήσει κάποιος ποιο ήταν το αρχικό θέμα του thread ειλικρινά δε θυμάμαι

Το θέμα του thread είναι η εκτόνωση Παναγιώτη.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #275 στις: Απρίλιος 03, 2015, 02:15:02 μμ »

επειδή βλέπω πολλά κοτόπουλα και προσπαθώ να το γυρίσω σε vegetarian...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Απρίλιος 03, 2015, 02:18:30 μμ »

Το θέμα είναι ότι όποιος θέλει να εκτονωθεί ανεβάζει τις απόψεις του με επιθετικό τρόπο, κάποιοι άπειροι τσιμπάνε, οι παλιοί διαβάζουν αλλά δε γράφουν, κάποιοι τσιμπάνε πιο μετά κ.ο.κ. Στο νήμα αυτό δεν αξίζει τίποτε άλλο από το τρολλάρισμα γι' αυτό έχω επιλέξει μέχρι που να κλείσει να το γ@μ@ω όσο μπορώ.

Δε θα αγόραζες ποτέ ρόλεξ η πανεράι γιατί είσαι αφραγκος. Τα άλλα είναι φύκια. Να μας πει ο Naval που πούλησε 3 ρόλεξ και πήρε πατεκ να ασχοληθούμε. Να μας πεις εσύ, καλύτερα πες τα στο ΚΨΜ να πουλάς μούρη στους νέους

Ρε λέτε ο δεύτερος λογαριασμός να ανήκει στον Κωνσταντίνο;  :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Απρίλιος 03, 2015, 02:27:33 μμ »
Αλλά πες μου, δεν την έχεις βαρεθεί μια φορά το μήνα αυτή τη μπούρδα με τα "ρόλεξ του νεοπλουτου"?

Έχω να μπλεχτώ σε θέμα "Rolex αξίζει τα λεφτά του" "Rolex vs Omega" και τα περί νεόπλουτων εδώ και πολλούς μήνες.
Είχα μπλεχτεί στην αρχή σαν νέο μέλος αλλά μετά κατάλαβα ότι είναι θέμα που σκάει μια φορά στο τόσο και γίνεται τζερτζελές.
Με κανένα συμπέρασμα πάντα...ή με τα εξής δύο
1) Rolex όποιος δεν έχει κάποια στιγμή θα έρθει στη θέση αυτού που έχει και θα πάρει και αυτός
2) Δεν έχει γιατί δεν μπορεί να αποκτήσει αλλά θέλει
δεν έχω δει άλλη κατάληξη σε τέτοια θέματα.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα αγνοείς.
Εγώ πάντως Rolex θα έπαιρνα και αν έγραφε αυτό που γράφει ο click θα ήμουν άνετος με το Rolex μου, ώστε να θεωρήσω ότι δεν με πιάνουν καν τα γραφόμενα του ώστε να μην ασχοληθώ να του απαντήσω.

Τώρα όποιος του απαντάει ας σκεφτεί γιατί νιώθει την ανάγκη να του απαντήσει, εκεί είναι το όλο θέμα.
Αν δεν τα αγνοείς ξέρεις σε τι μπλέκεις.
Το περίεργο είναι ότι σε αυτό το θέμα μπήκαν μέλη με 2000+ post που θα περίμενε κανείς να έχουν αντίστοιχη παρελθοντική εμπειρία και ανοσία. Ίσως να νόμιζαν ότι έχουν την εμπειρία για να απαντήσουν στον clikc και να λήξουν γρήγορα το θέμα πράγμα που δεν έγινε.

Τώρα το δεύτερο account είναι ένα δικό σου συμπέρασμα.
Να μας πει ο Naval
Νaval αποκαλούν τα μέλη τον Navalarchitect εν συντομία λόγου στις συναντήσεις του forum.
Αν ήσουν νέο μέλος θα έγραφες ολόκληρο το nick του κατά πάσαν πιθανότητα.
Αν κάνω λάθος θα αλλάξω και εγώ το avatar μου και θα βάλω ένα γατάκι.

Από χιούμορ είσαι πολύ καλός  :up:

"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

leondimx

• Επισκέπτης
« Απάντηση #278 στις: Απρίλιος 03, 2015, 02:38:50 μμ »
Το nick είναι Naval Architect δύο λέξεις από όσο ξέρω και βαρέθηκα να γράψω όλο το μακρυναρι.

Το φόρουμ το παρακολουθώ από τότε που μαλλωσε ο Teo με τον Collector για το πρότζεκτ με τον Γερμανό, οπότε ξέρω ποιος είναι ποιος.

Όχι δεν ξέρω τι κάνετε και τι λέτε στις συναντήσεις σας αλλά μη βάλεις γατάκι, το Manga είναι το trademark σου!

Θα με συγχωρησεις αλλά δεν θέλω να γράψω άλλο στο νήμα αυτό.

(Την κότα την κρατάω μου άρεσε!  )

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Απρίλιος 03, 2015, 02:40:50 μμ »

Θοδωρη, το σωστο νομιζω πως θα ηταν να παρετε θεση σχετικα με τους γενικους χαρακτηρισμους που γραφτηκαν.

Αυτοι οι χαρακτηρισμοι ηταν που πυροδοτησαν το κλιμα.
Ειναι ξεκαθαρο νομιζω οτι το θεμα εγινε απο την αρχη με αυτο το σκοπο.

Γενικα ο "τροπος" σας ειναι πολυ διακριτικος.
Σε καποιες περιπτωσεις ομως η κουβεντα ξεφευγει πολυ.
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.