Αυτο ηταν του '95, το αφησε ενας Ινδονησιος, πολυ ωραιο κομματι και το οικονομικοτερο των τριων χρυσων Ρολεξ. Αλλα το αλλο 36αρι μου αρεσε περισσοτερο, στο τελος ομως η σιγουρια του Daytona (μεταπωλητικη αξια κλπ.) με εκανε να το προτιμησω απο το day date oyster με το champagne pink diamond dial.
Σε καποια φαση εβαλα το Daytona Everose RG στον αριστερο καρπο και το 36αρι oyster day date RG στον δεξι καρπο. Και τα δυο του 2012, το oyster απο τα πρωτα της σειρας με το (ακομη τοτε) 'παλιο' deployant, το οποιο βεβαια για τους ρολογαδες ειναι καλυτερο, μιας και το καμπτουν αν χρειαστει πιο ευκολα.
Τα δυο ρολογια λοιπον ειχαν εμφανεστατη διαφορα στο χρωμα, με τον 40αρη χρονογραφο να ειναι καθαρα πο 'κοκκινος' σε χρωμα ως χρυσος. Και τα δυο ομως ηταν πολυ ωραια το χερι, αν και μιλωντας για μεταπωλητικη αξια, οι ρολογαδες κανουν σαν τρελλοι για το 40αρι βεβαια (ο Gerald απεναντι στο GR Luxury μου ειπε "...παρτο, ειναι πολυ καλο deal, κι ελα απο 'δω, στο αγοραζω εγω για μετρητα..." (καλα, τι γινεται εδω, θα τρελαθουμε...)
Στη δοκιμη ολη μερα (εκατσα 4-5 ωρες σε 2 δοεις στο μαγαζι πριν αποφασισω) το 36αρι ηταν λιγο καλυτερο, οντας αρκετα πιο ελαφρυ απο το Daytona. Στο χερι ομως το 40αρι και ο εντονος κοκκινος χρυσος δεν παιζονται...