Αποστολέας Θέμα: Επιλογή ρολογιού μέχρι 60 ευρώ  (Αναγνώστηκε 7301 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
Επιλογή ρολογιού μέχρι 60 ευρώ
« στις: Ιούλιος 01, 2015, 09:58:25 πμ »
Τι έγινε ρε παιδιά? Πάνε τα λεφτά?

Είναι λίγο περίεργο να ανατινάζονται κεφάλια στη TV από τζιχαντιστές (video αυτού του Σαββατοκύριακου στις ειδήσεις το οποίο το έδειξαν κανονικότατα αφού τα εκρηκτικά στο λαιμό δεν αφήνουν αίματα!!) .
Δεν σοκάρεται κανείς πλέον μετά από τόσα ιπτάμενα κεφάλια.

Άμα δώσεις κλωτσιά σε σκύλο και το ανεβάσεις στο Facebook πιο πολλοί θα αντιδράσουν.

Μετά μας κόβουν δυο τρεις μέρες τις τράπεζες και δίνουν 60 ευρώ και νεκρώνει το σύμπαν.
Είναι αυτό που λένε μακριά από τον κώλο μας και όπου θέλει ας είναι.
ΝΑΙ ΟΧΙ ΝΑΙ ΟΧΙ ΝΑΙ ΟΧΙ ή μήπως OXI NAI OXI NAI OXI NAI πoιο να βάλω πρώτο?
Γιατί όπως μάθαμε και αυτό παίζει ρόλο.
Ότι δει πρώτο θα πατήσει, θα ψηφίσει.
Έξυπνο ον.

αυτό είναι μάλλον το ερώτημα, αλλά δεν γίνεται γνωστό αν τα ΝΑΙ/ΟΧΙ είναι για να μας κάτσουν ή για να τους κάτσουμε.
Ο καθένας ας ψηφίσει ανάλογα με τα sexουαλικά του γούστα. Όλα σωστά είναι, όπως τη βρίσκει ο καθένας τελικά.

Κακό πράγμα ο άνθρωπος. Ποτέ δεν το είχα το είδος σε ιδιαίτερη εκτίμηση.
Αν μπορούσα θα διάλεγα άνετα κάτι άλλο.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 01, 2015, 02:39:17 μμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
Απ: Επιλογή ρολογιού μέχρι 60 ευρώ
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 01, 2015, 10:18:54 πμ »
+∞
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος kostasios

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 01, 2015, 11:51:46 πμ »
αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου... καμια λογικη σε αυτο που εγινε απο την προηγουμενη παρασκευη μεχρι σημερα...
και πολυ φοβαμαι οτι το σεξακι αδερφε θα το φαμε... φουλ εξτρα...αυτο που εγινε τελικα δειχνει (συμφωνια με ναι σε ολα οπως διαβαζω) τελειωτικο για την οικονομια μας...
 ειχα μεχρι και την παρασκευη ενα μαγαζακι που ακομα εβγαζε ενα μεροκαματο με συνδιασμο την παροχη υπηρησεων προς 3η εταιρια για αλλο αντικειμενο και ισα ισα δεν επερνα δανεικα απο τους δικους μου... ως τωρα πληρωμενα ολα στην ωρα τους (φπα,τεβε,παρακρατηση φορου, προκαταβολες φορων και του διαολου την μανα)
πλεον κυριοι της Ελλαδας θα παρετε τα @@ μου... για καλη μου τυχη ειμαι απο Δραμα και τα συνορα ειναι μιση ωρα δρομος... απο τον Σεπτεμβριο ολα στην βουλγαρια του 10% φορολογια και αντε και μαμηθητε... οτι εδωσα εδωσα για την Ελλαδιτσα σας... 

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 01, 2015, 12:02:23 μμ »
Αντί να γίνει μια συμφωνία πριν μήνες να τελειώνουμε, τώρα θα πάμε σε νέο μνημόνιο με κάτι μέτρα μούρλια για περισσότερα χρόνια. Δεν το λες και πετυχημένη διαπραγματευση πάντως.

Αν σε ένα τραπέζι πόκερ έχεις χειρότερο φυλο και λιγότερα λεφτά, είναι κομμάτι δύσκολο να κάνεις μπλοφες με επιτυχία.

Ο Θεός βοηθός τώρα. Αν υπάρχει Θεός, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να το αποδείξει
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 01, 2015, 12:04:42 μμ »
για καλη μου τυχη ειμαι απο Δραμα και τα συνορα ειναι μιση ωρα δρομος... 

άσχετο αλλά πάντα νόμιζα ότι είσαι από την Ίο.....

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 01, 2015, 12:06:50 μμ »
βασικα εχει να κανει το ιος σαν παρατσουκλι απο τα παιδικα χρονια.... προερχεται απο το επιθετο μου..  :) :)

και το εχω κρατησει σαν nickname απο τοτε...

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 01, 2015, 12:10:08 μμ »
Αντί να γίνει μια συμφωνία πριν μήνες να τελειώνουμε, τώρα θα πάμε σε νέο μνημόνιο με κάτι μέτρα μούρλια για περισσότερα χρόνια. Δεν το λες και πετυχημένη διαπραγματευση πάντως.

Αν σε ένα τραπέζι πόκερ έχεις χειρότερο φυλο και λιγότερα λεφτά, είναι κομμάτι δύσκολο να κάνεις μπλοφες με επιτυχία.
Εκτός κι αν ήταν από την αρχή σχεδιασμένο & συμφωνημένο να γίνει έτσι.  ;) Υποθέσεις κάνω...
Παλιές πολιτικές καραβάνες έλεγαν ότι για να επιβάλεις σκληρά μέτρα ανεβάζεις μια "αριστερή" κυβέρνηση.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 01, 2015, 12:17:22 μμ »

Παλιές πολιτικές καραβάνες έλεγαν ότι για να επιβάλεις σκληρά μέτρα ανεβάζεις μια "αριστερή" κυβέρνηση.

E.T. go home........

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 01, 2015, 12:21:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 01, 2015, 12:24:54 μμ »
Εκτός κι αν ήταν από την αρχή σχεδιασμένο & συμφωνημένο να γίνει έτσι.  ;) Υποθέσεις κάνω...
τα ειπες ολα... και...δεν ξερω αμα αληθευουν οτι η εταιρεια lazard εκανε καλα την δουλεια της... γιαυτο ελεγε και συμβουλευε να μαζευτουν ολα τα λεφτα του κρατους σε μια τραπεζα... οπως και οτι ηρθαν mail απο την ΗΠΑ μεσα στις πρεσβειες οτι φευγει ο Τσιπρας... και απλα να πω οτι δεν γινεται να καταστρεφεται μια χωρα του ευρω και τα χρηματιστηρια να εχουν ανοδο... δεν γινεται εκτος και αν ειναι σχεδιασμενο να τημωρισουν υποδειγματικα μια αριστερη κυβερνηση που λεει και ο Κωστας για να κατσουν καλα οι υπολοιποι... τι να πω... δε ξερω πλεον... αλλα θα το ψαξω... 
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 01, 2015, 12:25:33 μμ »

Ο Θεός βοηθός τώρα. Αν υπάρχει Θεός, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να το αποδείξει

Επειδή ανέφερες το πόκερ να πω απλως μια άχρηστη πληροφορία,για να παίξεις σωστα θα πρεπει το bankroll σου να ειναι τουλαχιστον 60 με 100 φορές το buy in του τραπεζιού,δεν αναφέρω καν να κάτσεις σε ενα τραπέζι με άδειες τσέπες...

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 01, 2015, 12:28:59 μμ »
τα ειπες ολα... και...δεν ξερω αμα αληθευουν οτι η εταιρεια lazard εκανε καλα την δουλεια της... γιαυτο ελεγε και συμβουλευε να μαζευτουν ολα τα λεφτα του κρατους σε μια τραπεζα... οπως και οτι ηρθαν mail απο την ΗΠΑ μεσα στις πρεσβειες οτι φευγει ο Τσιπρας... και απλα να πω οτι δεν γινεται να καταστρεφεται μια χωρα του ευρω και τα χρηματιστηρια να εχουν ανοδο... δεν γινεται εκτος και αν ειναι σχεδιασμενο να τημωρισουν υποδειγματικα μια αριστερη κυβερνηση που λεει και ο Κωστας για να κατσουν καλα οι υπολοιποι... τι να πω... δε ξερω πλεον... αλλα θα το ψαξω...
Με συγχωρείς Δημήτρη αλλά εγώ δεν είπα αριστερή κυβέρνηση. Είπα "αριστερή" κυβέρνηση (μέσα σε εισαγωγικά).

Αποσυνδεδεμένος Omega.S

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 01, 2015, 12:34:31 μμ »
αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου... καμια λογικη σε αυτο που εγινε απο την προηγουμενη παρασκευη μεχρι σημερα...
και πολυ φοβαμαι οτι το σεξακι αδερφε θα το φαμε... φουλ εξτρα...αυτο που εγινε τελικα δειχνει (συμφωνια με ναι σε ολα οπως διαβαζω) τελειωτικο για την οικονομια μας...
 ειχα μεχρι και την παρασκευη ενα μαγαζακι που ακομα εβγαζε ενα μεροκαματο με συνδιασμο την παροχη υπηρησεων προς 3η εταιρια για αλλο αντικειμενο και ισα ισα δεν επερνα δανεικα απο τους δικους μου... ως τωρα πληρωμενα ολα στην ωρα τους (φπα,τεβε,παρακρατηση φορου, προκαταβολες φορων και του διαολου την μανα)
πλεον κυριοι της Ελλαδας θα παρετε τα @@ μου... για καλη μου τυχη ειμαι απο Δραμα και τα συνορα ειναι μιση ωρα δρομος... απο τον Σεπτεμβριο ολα στην βουλγαρια του 10% φορολογια και αντε και μαμηθητε... οτι εδωσα εδωσα για την Ελλαδιτσα σας...

Καλησπέρα αγαπητέ φίλε, καλησπέρα σε όλους τους φίλους.

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, αγαπητέ φίλε, βαδίζει στα δύο και σκούζει στα τέσσερα.
Μία μικρή επιχείρηση δεν επιβιώνει με δανεικά, σε οποιοδήποτε νόμισμα, επίσης, ποιοι είναι οι κύριοι που θα πάρουν τα παπάκια σου; αναφέρεσαι στους πολιτικούς γενικά, στην εκλεγμένη κυβέρνηση, σε όλους εμάς;

Ξέρεις και το καλύτερο που λέγαμε τα άγρια κομάντα; Ο γενίτσαρος ήταν πάντοτε ο καλύτερος εχθρός.   

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 01, 2015, 12:37:02 μμ »

Επειδή ανέφερες το πόκερ να πω απλως μια άχρηστη πληροφορία,για να παίξεις σωστα θα πρεπει το bankroll σου να ειναι τουλαχιστον 60 με 100 φορές το buy in του τραπεζιού,δεν αναφέρω καν να κάτσεις σε ενα τραπέζι με άδειες τσέπες...
+100

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 01, 2015, 12:38:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 01, 2015, 12:57:02 μμ »
Με συγχωρείς Δημήτρη αλλά εγώ δεν είπα αριστερή κυβέρνηση. Είπα "αριστερή" κυβέρνηση (μέσα σε εισαγωγικά).
Κωστα το ιδιο ακριβως ειναι η κυβερνηση μας... "αριστερη"
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιούλιος 01, 2015, 01:04:33 μμ »
Καλησπέρα αγαπητέ φίλε, καλησπέρα σε όλους τους φίλους.

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, αγαπητέ φίλε, βαδίζει στα δύο και σκούζει στα τέσσερα.
Μία μικρή επιχείρηση δεν επιβιώνει με δανεικά, σε οποιοδήποτε νόμισμα, επίσης, ποιοι είναι οι κύριοι που θα πάρουν τα παπάκια σου; αναφέρεσαι στους πολιτικούς γενικά, στην εκλεγμένη κυβέρνηση, σε όλους εμάς;

Ξέρεις και το καλύτερο που λέγαμε τα άγρια κομάντα; Ο γενίτσαρος ήταν πάντοτε ο καλύτερος εχθρός.

αγαπητε μου φιλε στο πολιτικο μας συστημα αναφερομαι το οποιο κατα την φτωχη μου αποψη ευθυνεται για την κατασταση που εχουμε φτασει..

Αποσυνδεδεμένος Omega.S

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιούλιος 01, 2015, 01:19:53 μμ »
αγαπητε μου φιλε στο πολιτικο μας συστημα αναφερομαι το οποιο κατα την φτωχη μου αποψη ευθυνεται για την κατασταση που εχουμε φτασει..

Ναι, σίγουρα, αυτό είναι ένα από τα στανταράκια, από κει και πέρα τι κάνουμε; Τηλεπαράθυρα και γιατί η Μενεγάκη έδιωξε τον μπάτλερ;

Οι τρελογιατροί, για όλη αυτή την υπερπαραγωγή που ζούμε τις τελευταίες ημέρες, κάπου λένε: Καταναγκασμός επανάληψης. Ωραίο;

Και το παρακάτω: παράλογη διεργασία ασυνείδητης προέλευσης, λένε, με την οποία το άτομο επαναλαμβάνει παλαιότερες εμπειρίες, το πρωτότυπο των οποίων τού διαφεύγει, θέτοντας έτσι ενεργά τον εαυτό του σε επώδυνες καταστάσεις, για τις οποίες πιστεύει ακράδαντα πως δικαιολογούνται πλήρως από την παρούσα συγκυρία.

Όπως λέει κι ο Αγγελάκας με απλά μαθηματικά: η φτώχεια είναι πιο φρόνιμη αν νιώθει ότι φταίει.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιούλιος 01, 2015, 01:35:49 μμ »
νομιζω φιλε μου ημουν ξεκαθαρος... δεν με ενδιαφερει πλεον να ριξω καπου τις ευθυνες... δεν με ενδιαφερει πλεον να βαλω πλατη για το "καλο" της χωρας μας δεν με ενδιαφερει εαν μπορει να υπαρξει καλυτερο αυριο για τουτο τον τοπο... με ενδιαφερει πλεον ξεκαθαρα η επιβιωση η δικη μου και του νεογεννητου γιου μου.

οποτε εχοντας την επιλογη φευγω για αλλες πολιτειες με καλυτερους ορους... προσεχε... δεν λεω οτι μαζευω τα πραγματα μου και την κανω για εξωτερικο... απλος μετακομιζω την εταιρια μου αλλου και παιζω μπαλα με διαφορετικους ορους.. ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε για να λεγαμε και θεωρια στην θεωρια...

γιατι πλεον φιλε μου ελευθερος επαγγελματιας για να μεινει στην Ελλαδα η λαμογιο πρεπει να ειναι η μαλακας...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιούλιος 01, 2015, 01:48:03 μμ »
Εμένα πλέον δεν με ενδιαφέρει η οικονομία. Σε μια φτωχή χώρα θα ζήσω. Σε μια χώρα με έλλειμμα δημοκρατίας, με επιλογή το διχασμο σε δικούς μας και γερμανοτσολιαδες, με πολιτικούς που θέλουν να εγκαθιδρυσουν καθεστώς, που μας στέλνουν επιστολές οι γενικοί γραμματεις για τι θα ψηφίσουμε την Κυριακή κλπ εγώ προσωπικά δεν θέλω να ζήσω.

Δυστυχώς και αυτό δεν νομίζω ότι αφορα στον ίδιο τον τσιπρα ξεκάθαρα, η εικόνα της αριστερή κυβέρνησης είναι ξεκάθαρα διχαστικη και αντιδημοκρατικη. Οπότε άσχετα από την οικονομία, ο τσιπρας οφείλει να ξεκαθαρίσει αν αποδέχεται αυτές τις συμπεριφορές και τάσεις οι οποίες οδηγούν σε εγκατάσταση καθεστώτος και σε αλλαγή πολιτευματος. Και να καθαρίσει Ζωές, ραχηλ, λεουτσακους και λοιπους τυχαρπαστους που μας οδηγούν σε μονοπάτια που έχουμε αφήσει πίσω. Δεν είναι εικόνα αριστεράς αυτή, δεν είναι εικόνα δημοκρατίας.

Το διακυβευμα είναι σημαντικότερο.
Γαυρος οπαδος....