"Και υπόψιν ότι το συγκεκριμένο μαγαζί πλέον για αγορά από την χώρα μας αφαίρεσε την δυνατότητα πληρωμής με pay pal, μόνο με χρεωστική-πιστωτική κλπ κάρτα μπορείς να παραγγείλεις (εγώ έκανα μια χαρά δουλειά με prepaid της Πειραιώς)."
Kαλησπέρα. Χαιρετώ όλους ως νέο μέλος.
Αυτό, περί creationwatches και απαγορευτικού για paypal, γνωρίζουμε αν ισχύει ακόμα;
Έχω βρει στην ίδια ακριβώς τιμή το Invicta 8928OB, τόσο σε αυτό το μαγαζί, όσο και σε Αμερική από ebay. Και σκεφτόμουνα τι να προτιμήσω. Με κύριο κριτήριο, από πού έχω μικρότερες πιθανότητες για τελωνείο. ¨Εχει κανείς καμιά ιδέα για τις αντίστοιχες πιθανότητες;
Αν και, σε περίπτωση που ισχύει ακόμα αυτό περί paypal - που δεν το ήξερα, έτσι κι αλλιώς το βλέπω για Αμερική.
Όσο για το συγκεκριμένο μαγαζί, από το οποίο δεν έχω κάνει ποτέ αγορά...μου φάνηκαν λίγο περίεργα τα σχόλια αγοραστών από Ελλάδα που στο site του έχει. Μια ομόφωνη απόλυτη ικανοποίηση, χωρίς το παραμικρό "ναι μεν, αλλά" πράγμα που έστω και στατιστικά σε εκατοντάδες σχόλια νομίζω πως είναι αναπόφευκτο...σε συνδυασμό με πάρα, μα πάρα πολλούς, που δηλώνουν πως έλαβαν την παραγγελία τους σε 3-4 μέρες. Πολύ τραβηγμένο μου φάνηκε, σαν χρόνος, ειδικά όταν τον δηλώνουν τόσοι πολλοί ομόφωνα. Μπορεί να είναι και έτσι, όπως γράφουν εκεί, βέβαια, δεν το γνωρίζω. Απλά, επειδή από ό,τι καταλαβαίνω πρόκειται για Κίνα, από την οποία έχω κάνει γενικά πάρα πολλές αγορές, ποτέ, ούτε μια φορά δεν "είδα' τέτοιο - ούτε καν να πλησιάζει σε αυτόν - χρόνο.
Αν γνωρίζει κανείς για τις συγκριτικές πιθανότητες τελωνείου από το μαγαζί αυτό ή από Αμερική, καθώς και αν ισχύει ακόμα το σχετικό με paypal, ας μου πει. Ευχαριστώ.