0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης, το 80αρι μπορείς να το γλυτώσεις πηγαίνοντας ο ίδιος στο αεροδρόμιο να εκτελωνίσεις, το έχω κάνει πολλάκις.
Δεν δρουν ανεξέλεγκτα απλά χρεώνουν 80 ευρώ τον εκτελωνισμο και περίπου 30% της αξίας όλα τα υπόλοιπα (μαζί με αποθήκες κλπ κάπου τόσο βγαίνει). Στα ΕΛΤΑ γλυτώνεις απλά τα πρώτο και πληρώνεις μόνο το 30%. Επίσης, το 80αρι μπορείς να το γλυτώσεις πηγαίνοντας ο ίδιος στο αεροδρόμιο να εκτελωνίσεις, το έχω κάνει πολλάκις.
Όταν σου έρχεται απλα συστημένο ή με EMS, έχεις να κάνεις με τα ΕΛΤΑ.Αν σου έρθει με DHL, FedEx, ups, orbit και δεν ξέρω εγώ ποια άλλη, έχεις να κάνεις μαζί τους.Εστάλη από το Realme X3 SuperZoom
Μια κουβέντα ειναι αυτό. Κι εγώ έχω πάει.Από κτίριο σε κτίριο πας και τελειωμό δεν έχει.Πρέπει να θυσιάσεις μια μέρα από την άδειά σου γιατι το 2ωρο το έχεις στο τσεπακι. Και λίγο λέω.Εστάλη από το Realme X3 SuperZoom
Δηλαδή φίλε η ems το παραδίδει ελτα ενώ οι άλλες συνεχίζουν μόνες τους μέχρι την πόρτα σου?
Ο,τι είναι με κρατικό ταχυδρομείο έρχεται στην πόρτα σου και πληρώνεις τον φόρο με την παραλαβή. Ότι είναι με ιδιωτικό μένει εκεί και σε καλούν να τους πεις τι θα κάνεις. Usps πχ αν σου στείλουν, ή canadian post, ή royal mail κλπ κλπ θα έρθουν όλα σπίτι σου.
Τελικά φίλε οι δασμοί για τα ρολόγια είναι στο 12% ή όχι? Μήπως γνωρίζεις?
Αν άλλαξε κάτι φέτος δεν ξέρω. Μέχρι πριν 2 χρόνια ήταν πολύ παραπάνω
Πόσο ήταν? Εδώ 24% είναι το ΦΠΑ...
Τόσο νομίζω
Δηλαδή εννοείς ότι οι δασμοί ήταν στο 24%?Οπότε (τιμή ρολογιού * 24% δασμοί) * 24% φπα?
από ποιά χώρα θέλεις να φέρεις το ρολόι;
Japan!Καλά στο ψάξιμο είμαι. Με αυτά που διαβάζω δεν.... Είχα φάει και εγώ τελωνείο καμιά 5ετία παλιότερα αλλά τώρα έχει χαθεί η μπάλα.... Παντελώς.....