Τα casio ειναι πιστευω καλα ρολογια.Καποια στιγμη παραλιγο να παρω αυτo:
https://www.google.gr/search?q=casio+beside+bem-511l-7av&sa=X&biw=1536&bih=777&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwio_aGb-L3JAhVHtBQKHTMZCqoQsAQIHQΕγω εχω ενα lorus chronograph αγορασμενο στα μεσα του 2011,και μεχρι τωρα οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες.Αψογη χρονομετρια (ενταξει ειναι quartz),γερο κρυσταλλο,η πρωτη μπαταρια μετα απο 4 χρονια ακομα κρατουσε και την αλλαξα προσφατα για προληπτικους λογους.Εχει φαει αρκετα χτυπηματα,βροχη,κτλ,και ειναι γερο.Ουτε εχει δειξει σημαδια να σκουριασει,φαινεται ενα ποιοτικο ρολοι.100 ευρω εκανε.Θα σου ελεγα να κοιταξεις την εταιρια,τα βρισκεις ευκολα στα μαγαζια,και εχω σχηματισει την εντυπωση οτι ειναι αξιοπιστα και οικονομικα.Το μοντελο που εχω δε βγαινει τωρα αλλα εχει πολλα παρομοια και ωραια κατα τη γνωμη μου σχεδια.Ειναι εταιρια της seiko,κατι τετοιο τελοσπαντων.
Εγω εχω 2 lorus,και ειμαι ικανοποιημενος.Αν ξαναδω καποιο και μ'αρεσει πολυ,δε θα διστασω να ξαναγορασω απο αυτη την εταιρια.
ΥΓ. Παντως και τα casio που εβαλες ειναι ωραια,ανετα θα φορουσα οποιοδηποτε απο αυτα.