Αποστολέας Θέμα: Αγορά -πολύ- οικονομικού χρονογράφου  (Αναγνώστηκε 6886 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος spyros95

• 36mm case
    • Προφίλ
Αγορά -πολύ- οικονομικού χρονογράφου
« στις: Δεκέμβριος 02, 2015, 09:21:15 μμ »
 Καλησπέρα σας. Εδώ και 2 μέρες με έχει "φάει" το γεγονός οτι δεν μπορώ να ταιριάξω ένα rally strap με κάποιο απο τα ρολόγια μου. Έχοντας αρκετούς δύτες και 2 dress, αυτο που λείπει είναι ένας χρονογράφος. Να μην τα πολυλογώ, αν και holly grail για εμένα είναι ένα speedy, λόγω οικονομικής κατάστασης και όντας φοιτητής, δεν είναι σίγουρα στα κοντινά μου σχέδια. Επομένως ψάχνω ένα οικονομικό κομμάτι, γύρω στο 100άρικο. Ξέρω οτι δεν βρίσκω μηχανικό σε αυτά τα χρήματα. Προς το παρών τείνω προς κάποιο Casio Edifice απο Ελληνική αγορά. Π.χ: http://www.amoramor.gr/pd/casio-casio-edifice-stainless-steel-vracelet-efr-527d-1avuef-71382.htm?lang=el&path=-1719706206&affid=4
http://www.tiktak.com.gr/Casio-Edifice-Chronograph-EFR-526L-7AVUEF.html
http://www.watchmarket.gr/c/%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-5/casio-25/%CE%A1%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B9_Casio_Edifice_%CE%BC%CE%B5_%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF_%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9_EFR_526L_1AVUEF-4213#.Vl9Dr-JSqKI
 Γενικά δεν έχω πρόβλημα και αν η αγορά γίνει απο εξωτερικό, αρκεί να μήν με "δείρει" το τελωνείο. Θα ήθελα να έχει όσο πιο minimalistic γίνεται στους χρωματισμούς.

Ευχαριστώ εκ'των προτέρων!

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
Απ: Αγορά -πολύ- οικονομικού χρονογράφου
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 02, 2015, 09:55:06 μμ »
Τα casio ειναι πιστευω καλα ρολογια.Καποια στιγμη παραλιγο να παρω αυτo:

https://www.google.gr/search?q=casio+beside+bem-511l-7av&sa=X&biw=1536&bih=777&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwio_aGb-L3JAhVHtBQKHTMZCqoQsAQIHQ

Εγω εχω ενα lorus chronograph αγορασμενο στα μεσα του 2011,και μεχρι τωρα οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες.Αψογη χρονομετρια (ενταξει ειναι quartz),γερο κρυσταλλο,η πρωτη μπαταρια μετα απο 4 χρονια ακομα κρατουσε και την αλλαξα προσφατα για προληπτικους λογους.Εχει φαει αρκετα χτυπηματα,βροχη,κτλ,και ειναι γερο.Ουτε εχει δειξει σημαδια να σκουριασει,φαινεται ενα ποιοτικο ρολοι.100 ευρω εκανε.Θα σου ελεγα να κοιταξεις την εταιρια,τα βρισκεις ευκολα στα μαγαζια,και εχω σχηματισει την εντυπωση οτι ειναι αξιοπιστα και οικονομικα.Το μοντελο που εχω δε βγαινει τωρα αλλα εχει πολλα παρομοια και ωραια κατα τη γνωμη μου σχεδια.Ειναι εταιρια της seiko,κατι τετοιο τελοσπαντων.
Εγω εχω 2 lorus,και ειμαι ικανοποιημενος.Αν ξαναδω καποιο και μ'αρεσει πολυ,δε θα διστασω να ξαναγορασω απο αυτη την εταιρια.

ΥΓ. Παντως και τα casio που εβαλες ειναι ωραια,ανετα θα φορουσα οποιοδηποτε απο αυτα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 02, 2015, 10:04:11 μμ από GiannisMast »

Αποσυνδεδεμένος spyros95

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 03, 2015, 10:00:39 πμ »
Σε ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε Γιάννη! Eνδιαφέρον ρολογάκι, δεν γνωρίζω την εταιρία, το μόνο που με χαλάει είναι οι λατινικοί χαρακτήρες. Του δίνουν εναν πιο επίσημο τόνο.
Είδα επίσης και το παρακάτω, που παίζει να είναι ακριβώς το κομμάτι που θέλω: http://www.creationwatches.com/products/seiko-chronograph-quartz-93/seiko-chronograph-quartz-tachymeter-ssb171p1-ssb171p-mens-watch-7864.html .
 Υπάρχει περίπτωση αν ανεβάσω το budget στα 150 να βρώ ένα παρόμοιο αλλα αυτόματο; (second-hand βεβαια).

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 03, 2015, 10:05:50 πμ »
αυτόματο χρονογράφο στα 150€, δύσκολα θα βρείς...
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 03, 2015, 10:50:36 πμ »
Σε αυτόματο χρονογράφο με  αυτά τα χρήματα μόνο κινέζικο homage βρίσκεις......πιο σίγουρη και αξιόπιστη λύση ο οποίος quartz Ιάπωνας.
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • https://www.instagram.com/gkblues/
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 03, 2015, 11:02:25 πμ »

G.K

Αποσυνδεδεμένος spyros95

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 04, 2015, 04:17:51 μμ »
Kαλησπέρα παιδιά. Βρήκα το ρολογάκι απο creationwatches. Η τιμή του είναι στα 109ευρώ. Αξίζει να επιλέξω DHL, λόγω ταχύτητας παραλλαβής, ή θα έχω θέμα με τελωνείο;
 Επίσης αν επιλέξω την απλή αποστολή, θα το έχω πρίν τις γιορτες;

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 04, 2015, 05:10:48 μμ »
Kαλησπέρα παιδιά. Βρήκα το ρολογάκι απο creationwatches. Η τιμή του είναι στα 109ευρώ. Αξίζει να επιλέξω DHL, λόγω ταχύτητας παραλλαβής, ή θα έχω θέμα με τελωνείο;

Και με τα 2 υπάρχει πάντα το ρίσκο τελωνείου έστω και ελάχιστο......εγώ προσωπικά από το μαγαζί που αναφέρεις έχω πάρει πολλά ρολόγια, ψωνίζω μέσω dhl γιατί σε 4 ημέρες ακριβώς είναι στην πόρτα μου, παλιότερα επειδή διάβαζα διάφορα δεν το ρίσκαρα και ψώνιζα με απλό  αλλά το ρολόι έκανε από 20 μέχρι 35 ημέρες να φτάσει στα χέρια μου, έκανα μια φορά το πείραμα με dhl, είδα ότι δεν σταμάτησε τελωνείο και μετά το συνέχισα χωρίς κανένα πρόβλημα (τουλάχιστον μέχρι στιγμής)....εκτός αυτού το ποσό είναι πολύ μικρό για να το σταματήσουν τελωνείο όπως και να έχει, όταν θα ψωνίσεις ρολόι μεγαλύτερης αξίας τότε αυξάνονται και οι πιθανότητες ελέγχου (ανάλογα βέβαια και τι αξία έχει δηλώσει ο πωλητής στο δέμα)
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος spyros95

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 04, 2015, 05:30:09 μμ »
Οπότε να αφήσω συγκεκριμένο Note στον πωλητή, και αν ναι τί;
 Επίσης, επειδή δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ σχετικό πρόβλημα με τελωνείο, ποιο θα είναι το κόστος εκτελωνισμού;

Αποσυνδεδεμένος Triainoforos

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 04, 2015, 06:31:08 μμ »
Εγω εχω ενα lorus chronograph αγορασμενο στα μεσα του 2011,και μεχρι τωρα οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες.Αψογη χρονομετρια (ενταξει ειναι quartz),γερο κρυσταλλο,η πρωτη μπαταρια μετα απο 4 χρονια ακομα κρατουσε και την αλλαξα προσφατα για προληπτικους λογους.Εχει φαει αρκετα χτυπηματα,βροχη,κτλ,και ειναι γερο.Ουτε εχει δειξει σημαδια να σκουριασει,φαινεται ενα ποιοτικο ρολοι.

:rtfm:

:booze:

:D

Οπότε να αφήσω συγκεκριμένο Note στον πωλητή, και αν ναι τί;
 Επίσης, επειδή δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ σχετικό πρόβλημα με τελωνείο, ποιο θα είναι το κόστος εκτελωνισμού;

Σπυρο δεν αξιζει να ψαχνεσαι για casio στο εξωτερικο. Προσπαθησε , εστω και αν χρειαστει να κανεις καποια ψιλο-υπερβαση, να παρεις κατι απο Ελλαδα.
Αν τυχον το αποφασισεις για εξωτερικο,μην διαλεξεις DHL για αποστολη, εχεις παρα-παρα-παρα πολλες πιθανοτητες να φας τελωνειο (= Φ.Π.Α πανω στην τιμη του ρολογιου + 50 Ε εκτελωνισμο...). Διαλεξε αποστολη με απλο ταχυδρομειο

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 04, 2015, 07:03:01 μμ »

Εχω παραγγειλει αρκετες φορες απο "σιγκαπουριανα-χονγκ κονγκ μερια" καταστηματα και ποτε με expedited mail, δηλ εταιρειες ταχυμεταφορας dhl κ.α. διοτι ελλοχευει ο φοβος του τελωνειο σε μεγαλυτερο ποσοστο..Παντα με registered airmail και εχεις (πιο) ησυχο το κεφαλι σου, θεωρητικα παντα..Συγκεκριμενα για casio επελεξε την Ελληνικη αγορα,  skroutz, καθως οι διαφορες για μοντελα casiο στο ευρος των 40-110€ ειναι, αν οχι ανεπαισθητες, γυρω στα 20-30€ max, διαφορα που δεν συνιστα ανασταλτικο παραγοντα, δεδομενου οτι θα εχεις εγγυηση για 2 χρονια (και δεν θα το στελνεις στα ξενα με αποστολες και εξτρα χρεωσεις και αμα βγαλεις ακρη)..Εγω οσα casio παρηγγειλα απ εξω ηταν ειτε επειδη δεν κυκλοφορουσαν στη χωρα μας είτε η αξιας τους ηταν υπερδιπλασια..
I have a weakness for watches. I have to stop myself buying more.

Tom Jones

Αποσυνδεδεμένος spyros95

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 04, 2015, 08:21:43 μμ »
Παιδιά, έχω καταλήξει τον παρακάτω χρονογράφο: http://www.creationwatches.com/products/seiko-chronograph-quartz-93/seiko-chronograph-quartz-tachymeter-ssb171p1-ssb171p-mens-watch-7864.html. Αν και οι περισσότερες αγορές μου είναι απο εξωτερικό, ποτέ δεν έχω κάνει παραγγελία μεγαλύτερη των 60-70 ευρώ απο καταστήματα εκτός Ευρώπης. To ρολογάκι με ένα πρόχειρο search, το βρήκα και εδώ: http://www.citywatches.co.uk/seiko/seiko-chronograph-quartz-tachymeter-ssb171p1-ssb171p-mens-watch.html στα 130 ευρώ (και παράδωση σε 2-4 εργάσιμες απ'ότι διαβάζω). Θα προτιμήσω λογικά το Ευρωπαικό! Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος sham

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 07, 2015, 10:40:01 πμ »
ριξε μια ματια κ σ αυτο,το θεωρω πανεμορφο και σε τιμη σπεσιαλ

http://www.dutyfreeislandshop.com/seiko-sndf93p1-neo-chronograph-100m-mens-sports-watch

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 07, 2015, 12:39:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kalogeros

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 07, 2015, 01:05:39 μμ »
Πανέμορφο !
Θέλω κι εγώ !
XΡΗΣΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 07, 2015, 01:18:09 μμ »
όντως πολύ ωραίο ... βγαίνει και σε άλλο χρωματάκι εξίσου ωραίο ...!!!

για όποιον ενδιαφέρεται ... seiko chronograph panda sndf93

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 07, 2015, 01:19:20 μμ »

Αυτό κι εμένα μ' αρέσει, κι ας είναι quartz.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 07, 2015, 02:02:24 μμ »
Τα παραπάνω είναι sold out σχεδόν παντού παίδες, δεν βρίσκονται εύκολα πλέον.......
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος Kalogeros

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 07, 2015, 02:53:37 μμ »
Κρίμα
Άνετα έπαιρνα ένα ..
Και το άλλο με τον πορτοκαλί δείκτη .. Κούκλα
XΡΗΣΤΟΣ