Αποστολέας Θέμα: Seiko sumo vs Omega Seamster quartz 300m.  (Αναγνώστηκε 1962 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kostantinos

• 44mm case
    • Προφίλ
Seiko sumo vs Omega Seamster quartz 300m.
« στις: Ιανουάριος 01, 2016, 10:13:12 μμ »
Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους τους φιλους του φορουμ.Εδω και λιγες μερες μου εχει καρφωθει η σκεψη για αγορα του omega seamaster 300m quartz.
 Βεβαια αν προχωρησει η αγορα θα γινει με δοσεις.Απο την αλλη διαβαζω οτι δεν κυκλοφορει πλεον.
 Το θεμα ειναι αξιζει να γινει η μεταπηδηση απο το seiko sumo στο omega seamaster?μερικοι γνωστοι μου λενε πως οχι μιας και η ποιοτητα μεταξυ των 2 ρολογιων δεν ειναι χαοτικη οσον αφορα τη ποιοτητα και το φινιρισμα.
 Απο την αλλη σκεφτομαι οτι ενα omega πρεπει να παρω και το συγκεκριμμενο μου αρεσει παρα πολυ.τι τιμη περιπου βρισκεται στα μαγαζια?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Seiko sumo vs Omega Seamster quartz 300m.
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 01, 2016, 10:17:28 μμ »
Αν μπορεις να φτασεις στα χρηματα παρτο αυτοματο.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 01, 2016, 10:32:36 μμ »
Αν μπορεις να φτασεις στα χρηματα παρτο αυτοματο.
Το θεμα ειναι οτι μαλλον δεν μπορω..αυτοματο ποσο εχει?

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 01, 2016, 10:34:58 μμ »
Δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα μηχανικό ρολόι με ένα ρολόι μπαταρίας. Πρόκειται για δύο διαφορετικά πράγματα, με διαφορετική φιλοσοφία και λειτουργία.
Όπως και να 'χει, αντί για το μοντέλο που πόσταρες, προτείνω να δεις και το 2264.50. Βέβαια, δεν υπάρχει πλέον καινούργιο.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 01, 2016, 10:40:32 μμ »
Το θεμα ειναι οτι μαλλον δεν μπορω..αυτοματο ποσο εχει?
3700
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 01, 2016, 10:48:49 μμ »
και το quartz?

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 01, 2016, 10:55:09 μμ »
και το quartz?
2000 αλλα νομιζω πως εχει καταργηθει απο την αγορα.

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 01, 2016, 11:49:14 μμ »
Και στις δοσεις φυσικα δεν τιθεται θεμα εκπτωσης...

Sent from someone else
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος Cloud

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 02, 2016, 02:45:19 μμ »
Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους τους φιλους του φορουμ.Εδω και λιγες μερες μου εχει καρφωθει η σκεψη για αγορα του omega seamaster 300m quartz.
 Βεβαια αν προχωρησει η αγορα θα γινει με δοσεις.Απο την αλλη διαβαζω οτι δεν κυκλοφορει πλεον.
 Το θεμα ειναι αξιζει να γινει η μεταπηδηση απο το seiko sumo στο omega seamaster?μερικοι γνωστοι μου λενε πως οχι μιας και η ποιοτητα μεταξυ των 2 ρολογιων δεν ειναι χαοτικη οσον αφορα τη ποιοτητα και το φινιρισμα.
 Απο την αλλη σκεφτομαι οτι ενα omega πρεπει να παρω και το συγκεκριμμενο μου αρεσει παρα πολυ.τι τιμη περιπου βρισκεται στα μαγαζια?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Φίλε Κωσταντίνε είμαι πρώην κάτοχος του SMP. Το ρολόι είναι discontinued εδώ και 2μιση χρόνια οπότε δύσκολο να το βρεις. Εδώ εγώ είχα πάρει τηλέφωνο όλα τα μαγαζιά της Αθήνας για να το βρω και μόνο σε ένα το είχε (και αυτό το 2013). Τότε που το πήρα εγώ είχε τιμή καταλόγου 1700 ευρώ και το αγόρασα με έκπτωση 23% με 1000 ευρώ cash και τα υπόλοιπα σε 6 άτοκες (you do the math). Σε σύκριση με το Seiko δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και το Ω ήταν το πρώτο καλό ρολόι που είχα. Πάντως αν καταφέρεις και το βρεις και αποφασίσεις να το πάρεις (σίγουρα σε αρχική τιμή κάπου στα 2000) σίγουρα θα το λατρέψεις. Ναι είναι quartz αλλά σε όλα τα υπόλοιπα δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ (οκ το Seamaster είναι στην κάτω πλευρά αντί για πάνω) απ'την αυτόματη έκδοση του (2220). Γνώμη μου είναι αν το βρεις χτύπα το. Ρολόγια τέτοιας ποιότητας δύσκολα βρίσκονται πλέον σε τέτοιες τιμές.