Αποστολέας Θέμα: Συμβουλές και προτάσεις γαι αγορά ρολογιού  (Αναγνώστηκε 1994 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Varan

• Just Registered
    • Προφίλ
Συμβουλές και προτάσεις γαι αγορά ρολογιού
« στις: Ιούλιος 13, 2016, 11:45:35 μμ »
Γεια σας,
 Είμαι νέος στο forum όπως και στο χώρο του ''καλού'' ρολογιού. Η πρόθεσή μου να αγοράσω το πρώτο ποιοτικό μου ρολόι με οδήγησε να αναζητήσω πληροφορίες και ενημέρωση, πλην όμως- καθόσον άσχετος- βρέθηκα μεν με  κάποιες γνώσεις αλλά ταυτόχρονα και σε πλήρη σύγχυση για την πιθανή επιλογή μου.
 Ευτυχώς βρέθηκα στο φιλόξενο χώρο σας και είμαι απόλυτα ανοιχτός να δεχθώ προτάσεις και γνώμες, συμβουλές και πιθανόν καθοδήγηση ως προς τα καταστήματα.

Ο προϋπολογισμός μου ανέρχεται στις 5000 ευρώ, χωρίς να είναι απαραίτητο να τον εξαντλήσω. Μου αρέσουν κυρίως οι sport ή  θα έλεγα casual επιλογές που μπορούν να φορεθούν καθημερινά και όχι μόνο. Μπορεί να είναι χρονογράφος ή όχι, με προτίμηση στο bracelet(ιδίως στα Omega και Rolex). Ο καρπός μου είναι στα 19 εκ., προτιμώ τα μεγαλύτερης διαμέτρου ρολόγια(πάνω από 40χιλ.).Ο ορατός μηχανισμός απο το πίσω μέρος είναι ιδιαίτερα επιθυμητός(αν υπάρχει στο budget που διαθέτω).

Ιδού μερικά απο αυτά που μου αρέσουν. Πιθανόν να είναι ετερόκλητα, αλλά είπαμε τελώ εν συγχύσει.

1.   http://www.iwc.com/en/collection/pilots/IW377714/ Είναι το μόνο που έχω προλάβει να δοκιμάσω, μου φάνηκε πολύ όμορφο, όμως η έκπτωση που παίρνω είναι  μικρή.

2. [url]http://www.inglessis.gr/product/114/omega_seamaster_planet_ocean_big_size_23230462101001]
Είναι το μόνο που έχω προλάβει να δοκιμάσω, μου φάνηκε πολύ όμορφο, όμως η έκπτωση που παίρνω είναι  μικρή.

2. http://www.inglessis.gr/product/114/omega_seamaster_planet_ocean_big_size_23230462101001 και  το καινούριο
http://www.inglessis.gr/product/996/omega_seamaster_planet_ocean_big_size_23230462101003.Ο χρονογράφος http://www.inglessis.gr/product/33/omega_seamaster_planet_ocean_chrono_23230465101001που τον βρίσκω -1000 Ευρώ preowned αφόρετο.

3.Τα Panerai Luminor Marina που στα μάτια μου έχουν τη χάρη ασχημόπαπου.

Όπως θα παρατηρήσατε στέκομαι κυρίως στην αισθητική πλευρά των ρολογιών. Η επιθυμία μου είναι να επιλέξω κάτι που να έχει και μια κατασκευαστική αξία, στο μέτρο του ποσού που διαθέτω φυσικά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος MixalhsHe

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: Συμβουλές και προτάσεις γαι αγορά ρολογιού
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 14, 2016, 09:47:57 πμ »
Καλώς όρισες !
Να πάρεις αυτο που σου αρέσει περισσότερο αφού πρώτα τα δεις στο χέρι σου !
Μου δινεις την αίσθηση οτι θες να αγοράσεις πρώτα με την τιμη και μετα με το τι σου αρέσει περισσότερο ! Πράγμα που το θεωρώ λαθος ! Ίσως να κανω λαθος βεβαια !

Αποσυνδεδεμένος Ngal

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 14, 2016, 09:55:33 πμ »
Καλώς τον. Τα omega είναι υπέροχα. Δες και το planet ocean του φίλου glg. Έχει ένα 45.5 σε αγγελία σε άριστη κατάσταση. Νομίζω στις 3000€. Σου μένουν και 2000€ για αξεσουάρ και διακοπές!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Ngal

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 14, 2016, 09:59:02 πμ »

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 14, 2016, 10:29:41 πμ »
Πανε σε ενα AD της Rolex και δοκιμασε το explorer 214270 39mm. Στο χερι φαινεται 40αρι. Ρολοι για σαλονι , ταξιδι, καθημερινο για μπαρακι και για φιλανθρωπικο γκαλα και οτι τραβαει η ψυχη σου. Δεν προκαλει , δεν φαινεται για ρολεξ , δεν φωναζει . Αν τωρα εχεις κι αλλα 5000 ευρω χτυπα και ενα πανερι  ;D ::) :P

Αποσυνδεδεμένος giannis3011

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 14, 2016, 11:41:30 πμ »
Πανε σε ενα AD της Rolex και δοκιμασε το explorer 214270 39mm. Στο χερι φαινεται 40αρι. Ρολοι για σαλονι , ταξιδι, καθημερινο για μπαρακι και για φιλανθρωπικο γκαλα και οτι τραβαει η ψυχη σου. Δεν προκαλει , δεν φαινεται για ρολεξ , δεν φωναζει . Αν τωρα εχεις κι αλλα 5000 ευρω χτυπα και ενα πανερι  ;D ::) :P

Οντως ωραιο αυτο αν και λιγο μικρο νομιζω για 19 καρπο...Μηπως ξερεις ποσο κοστιζει τελικη τιμη?

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 14, 2016, 12:07:21 μμ »
Οντως ωραιο αυτο αν και λιγο μικρο νομιζω για 19 καρπο...Μηπως ξερεις ποσο κοστιζει τελικη τιμη?
Χωρις να στο λεω με ακριβεια,περιπου στα 5000+ με τις απαραιτητες εκπτωσεις.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Varan

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 14, 2016, 09:17:37 μμ »
Ευχαριστώ  για την άμέση ανταπόκριση .

Αποσυνδεδεμένος agelosSoul

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 18, 2016, 01:10:50 μμ »
Το planet ocean του του φιλου glg ειναι new!!! Δεν υπαρχει λογος να δινεις περισσοτερα χρηματα και τα 3000 ειναι τιμη super!!!A και κατι ακομα μην πας σε p.o χρονογραφο το απλο ειναι απειρως πιο ομορφο.Δεν υπαρχει σχεση!!!Καλη αγορα!