Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Καλώς ήλθατε στο Ελληνικό φόρουμ για Ωρολογοποιία
Σε συνεργασία με το
www.paneristihellas.gr
MyWatch.gr Tapatalk ENABLED ! ! !
Το MyWatch.gr στο Facebook
To MyWatch.gr δέχεται το μήνα πάνω από 41.000 μοναδικές επισκέψεις, από την Ελλάδα και το εξωτερικό!
Νέο Ενότητα: Εντός Εκτός και Επί τα Αυτά --> Η Γωνία του ερασιτέχνη Ωρολογοποιού
ΝΕΑ ΕΝΟΤΗΤΑ στα Τεχνικά θέματα
Τι φοράνε τα μέλη του MyWatch.gr ? ? ?
NEΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΜΑ: Modular, Integral Caliber ορισμοί, απόψεις, διαξιφισμοί !
To MyWatch.gr είναι ενεργό, αδιάλειπτα από τον Μάρτιο 2006, και δέχεται καθημερινά πάνω από
1000
μοναδικές επισκέψεις
NEA ENOTHTA - ΟΔΗΓΟΣ: Πώς να φωτογραφίσω το ρολόι μου...?
Για Επιλογή-Αγορά ρολογιού,
Ζητήστε την άποψη άλλων μελών.
Kαταστήματα και αντιπροσωπείες στην Ελλάδα, το εξωτερικό και το Internet.
Αρχική
Βοήθεια
Σύνδεση
- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006
»
Ελεύθερες συζητήσεις - Image / Video Gallery
»
MyWatch Ιmage - Video Gallery
»
Owners Image Gallery
»
Glycine incursore 200m!
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Glycine incursore 200m! (Αναγνώστηκε 1761 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
merlon
Tourbillion
Glycine incursore 200m!
«
στις:
Απρίλιος 13, 2017, 08:32:37 πμ »
Αυτο το τιμιο ελβετικο κομματι το εχω αδικησει. Μια δυο φωτο μονο στο τι φοραμε. Το αγορασα απο ενα μελος του greek watch. Ηταν η εποχη που ειχα φαγουρα για κουρδιστο ρολοι. Ενα επικυριγμενο μελος του φορουμ με ειχε ηδη μπριζωσει για τα glycine σαν ρολογια...οτι φορανε καλες manual wind μηχανες. Για πανερι λεφτα δεν υπηρχαν τοτε( υπηρχαν αλλα τα μαζευα για το explorer
). Μεχρι που ειδα σε αγγελια αυτο. Αρχισα να διαβαζω κριτικεςκαι να βλεπω βιντεο. Πολυ καλα reviews. Ετσι τραβηξα την σκανδαλη που λενε στα ξενα φορουμ. Εντυπωσεις απο τη μικρη χρηση: ΦΟΒΕΡΟ!!! Το κουτι ξυλινο με μια ωραια μυρωδια ξυλου. Η εσωτερικη φοδρα λιγο φθαρμενη ομως. Το ρολοι εχει ενα δερματινο 24mm λουρακι πολυ μαλακο που μου αλλαξε τη γνωμη για τα δερματινα λουρια. Επισης εχει και ενα καουτσουκ πολυ πολυ ωραιο. Υδατοστεγανοτητα στα 200μ χωρις βιδωτη κορωνα !! Η κορωνα ομορφη στιβαρη. Η μηχανη: εργο τεχνης! Ομορφια στο back της , πολυ καλη χρονομετρια ( +2) και ενα γλυκο θορυβο τικ τακ τικ τακ. Unitas . Στο χερι αν και 46αρι πολυ ελαφρυ και το δερμα αφηνει ωραια αισθηση. Στο κουρδισμα μαλακο και αφηνει μια ευχαριστη επαφη με το ρολοι. Λουμινοβα απιστευτη αλλα κραταει λιγο. Ειναι μια φοβερη επιλογη για εναν που θελει unitas κουρδιστη και μια κασα μεγαλη ! Τιμη καταλογου 1200 αν και εξαντλημενο σχεδον παντου.
Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καταγράφηκε
GiannisH
Honorary Moderator
Tourbillion
Απ: Glycine incursore 200m!
«
Απάντηση #1 στις:
Απρίλιος 13, 2017, 01:42:37 μμ »
Από τις πιο τίμιες ελβετικές η Glycine. Προσωπικά της έχω αδυναμία
Καταγράφηκε
Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Πάνω
- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006
»
Ελεύθερες συζητήσεις - Image / Video Gallery
»
MyWatch Ιmage - Video Gallery
»
Owners Image Gallery
»
Glycine incursore 200m!