0 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα και καλό Μήνα σε όλους ...!!!
Το έβγαλες από τα σκοτάδια Δημήτρη ? Είναι ρολοι έρωταςΣτάλθηκε από το Redmi 8A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί αγαπάμε τα G-Shock, ειδικά για το καλοκαίρι:1) γιατί ό,τι και να λέμε, εάν οι ετήσιες αποδοχές σου δεν είναι επιπέδου CEO σε Ελβετική Τράπεζα, αλλιώς αντιμετωπίζεις μία πιθανή ζημιά ή/και απώλεια σε ένα ρολόϊ των 300-400€ και αλλιώς σε ένα αξίας κάποιων χιλιάδων €2) γιατί δεν προκαλεί σε καμία περίπτωση3) γιατί αντέχει τα πάντα4) γιατί αν χρειάζεσαι χρονογράφο για κάποιο λόγο, ο ψηφιακός χρονογράφος είναι ο απολύτως καλύτερος και ευκρινέστερος. Διαβάστε μου οι άνω των 40 ετών ενδείξεις αναλογικού χρονογράφου και μετά σφυρίξτε μου και κλέφτικα 5) γιατί οποιοδήποτε κοπάνημα σε βράχο, πόρτα, δέντρο κλπ. δε συνοδεύεται από εντατικές επισκέψεις στον ψυχολόγο/ψυχίατρο σου6) γιατί έχει τέτοια γκάμα μοντέλων που, δεν μπορεί, όλο και κάποιο θα «κάθεται καλά» στον καρπό σου7) ομοίως έχει τέτοια γκάμα χρωμάτων και υλικών που μπορείς να το φοράς από το παιδικό πάρτυ των μικρών, μέχρι τη βραδινή (καλοκαιρινή) σου εξοδο γιατί το γαμωφωτάκι πολλοί εμίσησαν, αλλά στέλνει και την καλύτερη luminova για τσάϊΜπορείτε να προσθέσετε κατά βούληση. Το θέμα είναι ότι G-Shock rules !Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ειναι 17 χρονων ρολοι. Ηταν το πρωτο μου καλο ρολοι δωρο απο τους γονεις μου. Νομιζω ημουν 18 χρονων τοτε και πρεπει να ταν η ιδια περιοδος που ετρεξα ως λαμπαδηδρομος