Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.
Περισσότερες εντυπώσεις, ως τα τώρα:
Στα συν - # πολύ ωραίο το slim case profile, είναι ρολόι που το φοράς άνετα γραφείο ή αλλού που ένα shock resistant G-Shock θα ήταν λίγο πιό 'ατσούμπαλο' (αν μου επιτρέπεται η έκφραση)
# το sapphire crystal δίνει peace of mind
# επαναλαμβάνω το σχόλιο για την υψηλή (συγκριτικά) ευκρίνεια των δεδομένων του dial (δηλ. εξαιρετικό legibility), κυρίως σε σύγκριση με το MT-G που φορώ καθημερινά εδώ και μία εβδομάδα
# το μπρασελέ δεν είναι κακό, έχει μία ωραία μεταξένια αίσθηση, καλύτερη ενός Seiko 5 (7R) για παράδειγμα, μην ξεχνάμε ότι εδώ το μπρασελέ είναι σχετικά λεπτό ώστε να ταιριάζει με το slim profile της κάσας
# ο δεπτερολεπτοδείκτης ευθυγραμμίζεται πολύ καλά με τα hour markers, θα έλεγα είναι κάπου στο 90-95% ΟΚ, προσωπική άποψη είναι πως θα μπορούσε να είναι και χειρότερα αυτό το κομμάτι, μην λησμονούμε πως μιλάμε για ένα ρολόι των €150 (τουλάχιστον τόσο το πήρα εγώ, αλλού κάνει και €300), οπότε η κάθε υποκειμενική άποψη είναι πάντα σε σχέση με το πόσο έχει δώσει ο κάτοχος να το αγοράσει
Στα πλην - # πιό ελαφρύ, παιχνίδι μπροστά στο MT-G, ειδικά στο μπρασελέ, αλλά εντάξει, άλλο ρολόι το ένα, άλλο το άλλο, και εγώ αυτά τώρα συγκρίνω αφού αυτά έχω, οπότε είναι λίγο στενή η οπτική γωνία (παρ'όλο που υπάρχει εμπειρία από πίσω...)
# δεν υπάρχει πληροφόρηση για το power reserve (ή αν υπάρχει reference επί αυτού στο module guide δεν την έχω εντοπίσει ακόμη...)
# το lume στέκεται καλώς (δείκτες ώρας και λεπτών) αλλά στα hour markers σκέπτεσαι 'MT-G και τίποτε άλλο' ειδικά με το μικρό flat/circumferential κομμάτι lume που έχει το MT-G στο τέλος των hour markers, εκεί που πέφτουν στην περιφέρεια του dial
# προσωπικά να αναφέρω ότι αν αυτό το ρολόι δεν είχε Bluetooth τότε δεν θα το αγόραζα, επίσης αν δεν το είχα βρει στην πολύ καλή τιμή που το πέτυχα, δεν είμαι σίγουρος ότι θα το αποφάσιζα προς το παρόν, αγοράστηκε και με τη σκέψη να μπει λουρί και να φοριέται το χειμώνα σε πιό dressy καταστάσεις.
Αυτά.
![](https://i.postimg.cc/qRDgnPhp/IMG-20200715-072909.jpg)
![](https://i.postimg.cc/brKJV19M/IMG-20200715-082232.jpg)
Καρπός περίπου 180mm, έχουν αφαιρεθεί τρία (3) links.