0 μέλη και 33 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σας και (ξανά) Χρόνια Πολλά!!!!
Νταξ´. Όχι ότι σε συμπαθούμε και πολύ εσένα, αλλά ένα ΟΥΑΟΥ στο δίνω, επειδή είναι ρολογάρα Στο χωριό σου λέει κανένας «ΟΥΑΟΥ» για το JLC ή μπα
Άσε μας μωρέ και εσύ. Εδώ καίγεται το πελεκούδι και εσύ μας λες «καλησπέρα» με το Tudor που μοιάζει με SEIKO.Βάλε το SEIKO να σου γράψουμε «ΟΥΑΟΥ». Αλλιώς δεν έχει «ΟΥΑΟΥ».Εντωμεταξύ, ακόμα περιμένω το drone να το φορτώσω με παϊδάκια... τα έδωσα στον σκύλο τελικά.Sent from my iPhone using Tapatalk
Πλάκα πλάκα να πούμε στον τεχνικό αντί για like να βάλει ουάου;Και να σβηστούν τα προηγούμενα για να μπορώ να σας φτάσω.
Να διαβασεις να μαθεις.
Μπα βαριέμαι αλλά πήρα από τηλεφώνου μια περίληψη PS. Πάντως το όλο νήμα είναι . Ή να του αλλάξετε τίτλο ή να μετακινήσετε τα μηνύματα σε έτερο θέμα.
Κάνε μου like γιατί πρέπει να φτάσω τα 100.
Επειδή τις περισσότερες φορές δεν έχουν νόημα τα like, δημιουργήστε ένα dislike button, θα έχουμε ανατροπές και περισσότερα πατήματα.
Θελω 5 ουαου για την την panda μου daytona και 1 ουαου για το Citroën μου Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Maestro εισαι μεγάλο τρολακι!! Ανάβεις φωτιές! Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσύ Σεΐχη μου κοίτα να πουλήσεις τη Daytona και να πάρεις 852 orient να κρατάμε σε ηρεμία τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα γιατί θα μας ανατρέψουν έτσι όπως το πας. Άσε που 852 orient είναι κοντά στις 30000 ουαου, θα γραφτείς στο Γκίνες και πιθανότατα θα σου κάνουν και άγαλμα στην πλατεία Κολωνού για ψυχική αγαθοεργία στους φτωχούς.