0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο φωτο- φινις του 2017. Πρωινη παραγγελια 6 το πρωι απο ebay. Τιμιο παληκαρι ο εγγλεζος!!( τελικα τα reviews ειναι reviews). Κρυσταλλο domed, κασα φουλ γυαλυσμενη με ωραιες αιχμυρες καμπυλες! Μπλε του ωκεανου παιχνιδιαρικo στο dial!! Μεσα στο ρολοι χτυπα μια eta 2824. Βιαστικο λιγο στα +10 sec αλλα ποτε να την στρωσω τη καιμενη μηχανη με τοσο αγριο rotation! Ρολοι που ωρες ωρες λες με τα 1200 θα χτυπουσα μεχρι και omega και ωρες ωρες το κοιτας και λες τι κουκλι ειναι αυτο! Στα galop με ασχετους κερδιζει πανεραι και sub χαλαρα( ειδικα στις πιτσιρικες γκαρσονες..χαχα). Μπλε , πρασινο, ασπρο....αντε και με ενα πορτοκαλι το 18Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοφόρετο να είναι και να δείχνει μόνο καλές ώρες!ΥΓ: Για πες μας τώρα για τις πιτσιρίκες γκαρσόνες!!!!!!🕺🏻🕺🏻🕺🏻🕺🏻🕺🏻🕺🏻🕺🏻Sent from my iPhone using Tapatalk
Οι γυναικες Χαριλαε τις αρεσουν τα μπιχλιμπιδατα ρολογια. Ενα θα σου πω : explorer - iwatch = 1-8. Μονο για κουζινα ειναι και για το αλλοΣτάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε. Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.