Νομίσατε λοιπόν πως θα έμενα μόνο στο ρολόϊ φίλοι μου συνφορουμίτες!!!!!!
Το βράδυ πλησίαζε και ξέροντας πως οι τελευταίες παραγγελίες για φαγητό είναι 21:00 με 22:00, αποφάσισα να πάω για φαγητό!
Ιαπωνικό εστιατόριο αυτή την φορά αλλά με Αγγλικό μενού μιας και δεν είχα ντόπιο μεταφραστή!!!!
Ανέβηκα λοιπόν στον 31ο όροφο και έκανα την παραγγελία μου βιαστικά μιας και ήταν 20:45 και η τελευταία παραγγελία στις 21:00!!!!!!
Δύο χαρωπές και ευγενέστατες σερβιτόρες μου πρότειναν το μενού της ημέρας και χωρίς δεύτερη σκέψη το πήρα χωρίς να δω τι έχει!!!!!
Πεινούσα και το μόνο επιπλέον που ζήτησα ήταν Σακέ!
Ήρθε λοιπόν το Σακέ:
Ακολούθησε η καβουροσαλάτα (επική γεύση ΑΛΗΘΙΝΟΥ καβουριού)!!!!!
Εδώ μαζί με το Σάκε και στο βάθος τα φώτα του Tokyo by night:
Μετά ήρθε ορεκτικό αλλαντικών με ελιές:
Ακολούθησε πιάτο με αυγά αχινού, ρύζι και γουασάμπι σε φύκι (το τύλιγες ρολό και το έτρωγες σαν μπουρεκάκι)!
Μετά ήρθε πιάτο με κομματάκια ψημένου τόνου (ΦΡΕΣΚΟΥ) με ψιλοκομμένο κρεμμύδι και μπαχαρικά -ΑΠΛΑ ΘΕΙΚΗ ΓΕΥΣΗ:
Ακολούθησε ψητό αστακουδάκι ντόπιο με πολύ κοντινή γεύση στις δικές μας κωλοχτύπες:
Ακολούθησε ψητός ναυτίλος (οστρακοειδές)!
ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ:
Το πράγμα άρχισε να σοβαρεύει μόλις ήρθε το κρέας! Ψητό μοσχάρι ΜΑΛΑΚΟΤΑΤΟ και ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ με ψητά σπαράγγια και ψιλοκομμένο καρότο και ραπανάκι!!!!!
Και εκεί που έλεγα πως θα έρθει το γλυκό, σκάει μύτη ρύζι με βότανα και ζωμό από ψαρόσουπα που μύριζε θάλασσα:
Ήρθε και το γλυκό τελικά! Παγωτό βανίλια και ντόπιο γλυκό που θυμίζει πανακότα φράουλας!!!!
ΚΑΙ πράσινο τσάϊ για το τέλος και την χώνεψη!!!!!
Τελικά έφαγα καλά και ποιοτικά και ούτε θυμάμαι πως έπεσα στο κρεβάτι (ήταν και το Σάκε που βοήθησε) και κοιμήθηκα σαν μολύβι!!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk