Αποστολέας Θέμα: Επιλογή smartwatch, garmin fenix 5x, suunto spartan ultra, ή κάποιο άλλο;  (Αναγνώστηκε 1565 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nikoslaf

• Just Registered
    • Προφίλ
Καλησπέρα στο φόρουμ.
Δεν είμαι γνώστης ή κάτοχος κάποιου smartwarch μέχρι και σήμερα. Θα ήθελα να μου πείτε αν προτείνετε κάποιο καλό smartwatch  για αγορά. Ειμαι ανάμεσα σε Garmin fenix 5x και suunto spartan ultra all black (πανω κατω στην ίδια τιμή είναι), ή και οποιοδηποτε άλλο θεωρείτε δυνατό. Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
Απ: Επιλογή smartwatch, garmin fenix 5x, suunto spartan ultra, ή κάποιο άλλο;
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 20, 2018, 12:18:14 πμ »
Fenix 5 σκέτο και τελείωσες.
Το μόνο που του λείπει είναι οι ενσωματωμένοι χάρτες και το ζαφείρι, σε σχέση με το 5X: χάρτες δεν κόβω να πολυχρειάζεσαι και αντιπαρέρχεσαι την έλλειψη ζαφειριού με ένα screen protector που μπορείς να το κάνεις κ tempered glass.
Και τα ρέστα που θα σου περισσέψουν τα κάνεις -ebay μεριά- λουράκια, ζελατίνα για την οθόνη και προστατευτικά κάσας και έχεις και ρέστα...

Ξέρω τι σε λέω...

ΥΓ. προφανώς και δεν αναφέρω τι μπορεί να κάνει αυτό το ρολόι. Τα σάντουιτς τα κατάφερα, τώρα το ρυθμίζω για τους καφέδες...

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 20, 2018, 01:09:53 πμ »
Η γνώμη μου είναι μακριά απο smartwatch γιατί το πολύ σε 3-5 χρόνια θα το φάει το συρτάρι... το κλασσικό ρολόι περνάει απο γενιά σε γενιά και το χαίρεσαι.Το smartwatch παίζει και να το βαρεθείς μετά απο κάποιους μήνες,οπότε για εμένα είναι αποτυχημένη αγορά εκτός αν κάποιος αγοράσει casio που εχουν δείξει την αξιοπιστία τους σε βάθος χρόνου-κρατάνε και υπάρχουν και ανταλλακτικά.
myseiko.freeforums.net

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 20, 2018, 12:21:37 μμ »
Εχω διαβασει καλες κριτικες για ενα smartwatch που λεγεται lempho.

Εαν το θες για αθλητισμο μπορεις να δεις και το Garmin920xt ελαφρυ με απροβληματιστη λειτουργια.