Αν δεν θέλεις να το φοράς σε τακτική βάση και σε κουράζει το θέμα κούρδισμα-ρυθμιση, συμφωνώ με την ιδέα του eco-drive. Πολύ ωραία γκάμα για να βρεις ότι στυλ θέλεις και σε πολύ καλές τιμές.
Αντίστοιχα έχει και η seiko πολλά solar.
Οχι, για να μη λες ότι θα γλύτωνες με μία μόνο αγορά... Χαχαχα :-P ;-)
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά εδώ χαρακτηρίζεται κόσμος επειδή δεν καταλαβαίνει τις ΠΡΩΤΕΣ ρυθμίσεις που κάνει στο ΠΡΩΤΟ μηχανικό ρολόι που αγοράζει.
Να σκεφτείς μόνο πως εγώ μπήκα και στη διαδικασία να το ψάξω έστω και λίγο κάπου στο internet και εντέλει διάβασα πράγματα που ούτε μου περνούσαν από το μυαλό.
Πιστεύω πως οι περισσότεροι εκεί έξω όχι απλά δεν γνωρίζουν πως δεν πρέπει να γυρίζουν την ημερομηνία και την ημέρα ανάμεσα στις 9 με 3 το βράδυ και το ρολόι προς τα πίσω, άλλα θα είναι τόσο άσχετοι (όπως εγώ) που θα στέλνουν τα ρολόγια πίσω (εντάξει δεν έφτασα μέχρι εκεί και ο λόγος επειδή είστε εσείς, αλλιώς, άστα...) επειδή οι αλλαγές της ημέρας θα γονόταν μεσημέρι μετά τις 12 και όχι βράδυ.
Ότι θα ήθελε μάστερ για ένα μηχανικό ρολόι... ούτε πυρηνική φυσική να ήταν. Στο τέλος θα μεταφέρω τα όσα έμαθα εδώ πέρα και θα λένε " τι ψαγμένος είναι αυτός" χαχαχα
Ούτε καν ξανά μπαίνω σε διαδικασία αγοράς ρολογιού, αυτό αγόρασα, αυτό θα έχω. Θα φοράω το SKX007 όταν τα χέρια μου δεν θα είναι μαύρα από τα πετρέλαια (η δουλειά μου) και στο κάτω κάτω ας μην είναι ρυθμισμένο μωρέ, άλλωστε ποιος βλέπει την ώρα από το ρολόι;
Χθες ήρθε ένας στο βενζινάδικο και φορούσε OMEGA, λίγο πολύ τον γνωρίζω είναι πελάτης, του λέω ωραίο ρολόι, μου απαντάει τι ρολόι, έχεις κι εσύ; Του λέω δεν είμαστε για OMEGA, μέχρι κάνα SEIKO και πολύ μας πέφτει. Άραγε εάν του έλεγα τα παραπάνω, θα τα γνώριζε ή έπρεπε κι αυτός να πάει σε κάνα solar, eco drive, quartz?