Καλησπέρα και καλή χρονιά .
Μια ερώτηση αν και δεν είμαι αισίοδοξος .
Εχω ένα φτηνό ana-digi που το χρησιμοποιώ στο ποδήλατο συνήθως . Είναι το ηλιακό AQS800W-1B2V
https://www.casio.com/products/watches/classic/aqs800w-1b2vΚάποια στιγμή , για άγνωστο λόγο παρατήρησα πως ήταν εκτός οι δείκτες . Υπάρχει μία ρύθμιση το H-Set που πρέπει να τους φέρεις στο 12 και αυτό μετά τους επαναφέρει .
Το πρόβλημα είναι πως στο δικό μου , δεν έρχονται ποτέ στο 12 . Αν πάει ο μικρός καρφί στο 12 ο μεγαλος υπολείπεται 26 λεπτά και είναι στο 33 .
Αν φέρω τον μεγάλο στο 12 ο μικρός έχει μετακινηθεί προς το 1 . Και δεν υπάρχει ξεχωριστή ρύθμιση για κάθε δείκτη .
Ετσι αν αφήσω τον μικρό στο 12 και τον μικρό στο 33 , τώρα που είναι 21.10 ο μικρός δείκτης είναι σωστά επάνω στο 9 και λιγο εμπρός , αλλά ο μεγάλος δείχνει στο 8 (.40) που ειναι η προπορεία που
Αν στο Hset φτιάξω τα λεπτά στο 12 και αφήσω να εχει αυτο το μικρό προβάδισμα ο μικρός προς το 1 , τώρα που είναι 21.12 δειχνει σωστά το .12 ο λεπτοδείχτης , ο μικρός όμως εχει σχεδόν πατήσει το 10 , μια και προηγείται μισή ώρα .
Το ηλεκτρονικό του δουλεύει μια χαρά .
Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να κάνω κάτι ; Να το πάω για άνοιγμα και επαναρύθμιση δεν ξέρω αν αξίζει .
Ευχαριστώ