Ζητώ συγνώμη που πήρα σβάρνα και άλλα μέλη, όλη η επιθετική μου διάθεση οφείλετε στις απαντήσεις του Denis και μόνο.
Εγώ από την πλευρά μου, σου ζητάω συγνώμη γιατί το παρατράβηξα με μία άνευ ουσιαστικού λόγου ειρωνία.
Απλά εκνευρίστηκα με τις τοποθετήσεις σου απέναντι μου και μάλλον ξαφνιάστηκα, γιατί πραγματικά θυμάμαι ότι τα είχαμε πει μία χαρά face to face.
Φέρθηκα με τρόπο που θεωρώ ότι δε συνάδει με το δείγμα γραφής μου εδώ μέσα τόσα χρόνια. Mea Culpa.
Σε αυτό που αναφέρεις (από την αρχή) συμφωνώ. Όντως, ωρολογιακά μιλώντας, ένα sport Rolex είναι μία ασφαλής "επένδυση". Υπό την έννοια ότι όχι μόνο δε χάνεις τα χρήματα σου, αλλά λογικά θα έχεις και κέρδος σε ενδεχόμενη μεταπώληση.
Και ειδικότερα μιλάω για τα steel submariner και GMT. Στην Ελληνική μικρο-αγορά, αυτά τα δύο θα σου "γυρίσουν" περισσότερα χρήματα, απ΄ότι τα υπόλοιπα "αδελφάκια" τους.
Τέλος, χωρίς καμία ειρωνική διάθεση: όντως η Rolex το Milgauss δεν το "κατατάσσει" στα Oyster Professional ρολόγια της. Αυτό θεωρώ βέβαια, ότι δε σημαίνει ότι το Milgauss δεν είναι ένα κατά βάση σπορ ρολόϊ. Είμαι διατεθιμένος να το συζητήσω, σε κόσμια πλαίσια αυτή τη φορά
Και επίσης έχω την αίσθηση ότι το Milgauss ή το 16570, δεν "κρατάνε" αξία όπως το 16610 ή το 16710. Και αυτό αν θέλεις το συζητάμε, πάλι σε κόσμια πλαίσια.
Καλή συνέχεια Κυριακής, ας κάνουμε και τίποτα πιο ευχάριστο