Αποστολέας Θέμα: ενα ρολοι στο πεκινο!  (Αναγνώστηκε 1296 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ioannis229

• 36mm case
    • Προφίλ
ενα ρολοι στο πεκινο!
« στις: Δεκέμβριος 05, 2018, 07:03:31 μμ »
Επισκεψη στο Πεκινο πριν καμια δεκαρια χρονια. Ενα απο τα αξιοθετα που πηγαιναν πολλοι τουριστες στο πεκινο, ηταν η...fakeland! Ενα μεγαλο πολυορωφο κτηριο, γεματο με μαϊμουδες προϊοντα, απο ρολογια κ αθλητικα μεχρι κοσμηματα κ ηλεκτρονικα. Τελειωνοντας πρωτος απ την παρεα μου τη βολτα στη fakeland (πηρα μονο 2 ζευγαρια αθλητικα, σε εξευτελιστικη τιμη, πιο πολυ απο περιεργεια αν ειναι ανθεκτικα), αρχισα να χαζευω ενα τεραστιο παγκο με fake rolex, χωρις την παραμικρη διαθεση να ψωνισω αφου ηδη ειχα στο χερι ενα αυθεντικο sub no date. Αμεσως πεταχτηκε απο το μαγαζι ενας κινεζακος, κρατωντας στο χερι τον τελευταιο καταλογο της rolex! Διαλεξε ποιο θες μου λεει. Ανοιγω τον καταλογο κ του δειχνω ενα datejust. Εξαφανιζεται για ενα λεπτο κ επιστρεφει με το ρολοι που διαλεξα στο χερι! Οριστε, 100 ευρω μου λεει. Το κοιταω, (αψογη αντιγραφη) θα το σκεφτω του λεω κ φευγω, ενω καθως εφευγα τον ακουω να φωναζει 80 ευρω! Το μαγαζι αυτο ομως ηταν κοντα στην εξοδο, οποτε αναγκαστικά επρεπε να περιμενω καπου εκει την παρεα μου. Μολις με εντοπιζει, ερχεται ξανα με το ρολοι στο χερι κ μου λεει 60 ευρω. Για να μη τον τυραναω, αλλα κ για να μη μου σπαει τα ουμπαλα, του λεω οτι δν το θελω και αμεσως αντιπροτεινει 50 ευρω. Οχι απανταω κ απομακρυνομαι ξανα. Η παρεα αργει, συνεχιζω τις βολτες, ο κινεζακος-ρανταρ με εντοπιζει κ ξαναερχεται με νεα τιμη, 40 ευρω. Οταν παλι αρνουμαι, μου λεει καπως εκνευρισμενα, παρτο 20! Δν θελω του λεω, εχω ρολοι κ απομακρυνομαι ξανα. Μετα απο καποια ωρα επιτελους ερχεται η υπολοιπη παρεα κ παμε για την εξοδο. Νατος παλι στο μαγαζι του μπροστα, με εντοπιζει παλι, με κοιταει κ μου λεει 10 ευρω, παρτοοοο! Εεε δν αντεξα, φερτο του λεω, δν γλυτωνω απο σενα (ηταν κ ξεφτιλα η τιμη χαχα). Το ρολογακι υπαρχει ακομα σ ενα συρταρι και λειτουργει μια χαρα!

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ενα ρολοι στο πεκινο!
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 05, 2018, 07:07:54 μμ »
Χαχαχαχαχχα, ωραίος !
Καλά, δεν το έπαιρνες και εσύ με 20Ε; Πάρτυ θα έκανε ο καημένος ο Κινέζος.
Και ας το είχες για να το φοράς για τις δουλειές στον κήπο ;)

Αποσυνδεδεμένος bluesax

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 05, 2018, 07:12:51 μμ »
Έπρεπε να του προτείνεις να σου δώσει 10 ευρώ και το ρολόι... ;D

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 05, 2018, 07:13:13 μμ »
Μην ακούς το μοντ...έπρεπε να πάρεις 10 τεμάχια με το κατοσταευρο και να το παίξεις σαουδάραβας στην επιστροφή.  ;D
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 05, 2018, 07:26:24 μμ »
χαχαχαχα σωστοοοο δν το σκεφτηκα να παρω καμια 10αρια, να δωρισω τα μισα κ τ αλλα μισα να φυγουν με 100 ευρω το ενα!

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 05, 2018, 07:31:50 μμ »
Το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι οταν το εδειξα στον πατερα μου, το ηθελε! Βγαζει τη Seikαρα, το βαζει, αλλα τσιμα τσιμα ο μπρασελες, του εκοβε το αιμα. Κριμα μου λεει ωραιο ειναι. Κ σκεφτομαι, γτ δν του βαζω ενα κρικακι απο δικο μου submariner, που ειχα στο κουτι κ καθοταν; Λοιπον το κρικακι εκατσε ΤΕΛΕΙΑ, μεγαλωσε το μπρασελε κ ετσι ηταν αψογο στο χερι του πατερα μου! Ειδες ο κινεζος;!

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 05, 2018, 07:34:04 μμ »
τωρα σκεφτομαι οτι το κρικακι εκανε πεντε φορες την αξια του ρολογιου! (κ λιγα λεω..) :D :D

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 05, 2018, 07:36:33 μμ »
τωρα σκεφτομαι οτι το κρικακι εκανε πεντε φορες την αξια του ρολογιου! (κ λιγα λεω..) :D :D

Και πολύ λίγα λες  :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: