Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα διάφοροι προσωπικοί λόγοι με ανάγκασαν να χάσω επεισόδια στο φόρουμ, ωστόσο τώρα που είδα το παρόν νήμα θα ήθελα να πω κάτι, αφού πρώτα ξεκαθαρίσω ότι δεν είδα ούτε το ποστ με τα "συγχαρίκια" για το υποτιθέμενο νεοεισερχόμενο, ούτε παρακολούθησα τι διημείφθη μεταξύ Άρη και Χαρίλαου ή/και άλλων μελών.
Δεν είμαι σε θέση να κρίνω την οποιαδήποτε διαγραφή μέλους, πολύ περισσότερο όταν μια τέτοια απόφαση παίρνεται συλλογικά αφού ληφθούν υπόψη οι κανόνες που διέπουν το φόρουμ κ.λπ. κ.λπ. και σίγουρα δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση των διαχειριστών. Από τη στιγμή όμως που αναρτήθηκε ο εν λόγω "επικήδειος", όπως πολύ εύστοχα χαρακτήρισε το θρεντ ο Maestro, θα πω το εξής: το να αιτιολογείται από τους διαχειριστές η απόφαση της διαγραφής είναι ένα πράγμα, το να αναρτώνται όμως χαρακτηρισμοί για ένα άτομο –το οποίο είναι γνωστό σε πάρα πολλούς από εμάς και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται απλώς για ένα απρόσωπο nickname πίσω από ένα πληκτρολόγιο–, το να υπάρχουν βολές κατά της επαγγελματικής του ικανότητας, αλλά και να αφήνονται υπονοούμενα μέχρι και για τη ψυχολογική του κατάσταση, προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο. Αυτά τα σχόλια, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να είχαν ήδη διαγραφεί από τους διαχειριστές, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το μέλος για το οποίο γίνεται "συζήτηση" δεν έχει δυνατότητα παρέμβασης.
Όσον αφορά τον Άρη ως φυσικό πρόσωπο, η άποψη μου είναι ότι πρόκειται για έναν καλό και εξυπηρετικό τεχνίτη που αγαπάει το αντικείμενό του. Έχω διαπιστώσει ότι κάποιες φορές ο τρόπος γραφής του υπήρξε άκομψος και πως ήταν η αιτία να παρεξηγηθούν κάποια μέλη, αλλά είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για έναν καλό και άδολο άνθρωπο και η εκ των υστέρων διαπόμπευση δεν του αξίζει.