0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το Smiths explorer κοιτα φιλε μου, πολυ καλο, και ααασν εισαι τυχερος μπορει να πετυχεις το explorer της Zeno.Βεβαια, αυτα που προτεινα, στο πνευμα του originsl, ειναι 36mm, καποια βγαινουν και 40mm, αλλα προσωπικα μου φαινονται τεραστια.
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε. Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.
Τελικά δεν μπήκε το script που κάνει αυτόματα resize τις φωτογραφίες για τον browser!!!!!! Επίσης στο κάτω μέρος της σελίδας δείχνει ακόμα το παλιό version του λογισμικού SMF@2011 ενώ σε διπλανό καινούργιο φόρουμ είναι η SMF 2.0.17 @ 2016
Αυτό είναι πιο κοντά Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μοντελο;
Χαρίλαε επειδή σε βλέπω επιμένεις, πράγμα που σημαίνει ότι ξέρεις, όταν γίνεται αυτόματα resize δεν αλλάζει η ποιότητα της φωτογραφίας?Δεν το έχω καθόλου με τις φωτογραφίες και πάντα τραβάω από το κινητό μου με τις default ρυθμίσεις.Γιατί από ότι κατάλαβα η ποιότητα είναι ο λόγος που δεν επιλέγεις να ανεβάζεις σε 768 x 1024.Αυτό το script στο οποίο αναφέρεσαι μειώνει το μέγεθος αλλά κρατάει την ποιότητα?
Με δεδομενο οτι αυτη τη στιγμη εχω αισιως 4 "δυτες" ψαχνω κατι στο στυλ του Rolex Explorer, δεν ξερω πως να το περιγραψω. Εχετε καποιες προτασεις να μου κανετε; Το συγκεκριμενο genre δεν το ξερω καθολου...Kοιταζα το Tissot Gentleman, το Conquest της Longines, καποια homage (πχ Borealis Adraga)
Δεν αλλάζει η ποιότητα, απλά μειώνεται αυτόματα το μέγεθος και ΑΝ επιλέξεις να πατήσεις πάνω στην εικόνα (ένα κλικ) τότε ανοίγει σε πλήρη ανάλυση και την βλέπεις όπως τις εμφάνιζε πριν (να φαίνονται όλα σε μέγεθος εκτύπωσης, ρολόγια, τρίχες κτλ) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Σε ευχαριστω Ευθυμη!Μαθαμε και σημερα κατι!Sent from my iPhone using Tapatalk