Kαλησπέρα και συγχαρητήρια σε όλους για το forum
2 ρολόγια έχω στην κατοχή μου,ένα citizen hyper aqualand (μιας κι εκανα ψαροντούφεκο)μοντέλο του 97, αν θυμάμαι καλά και ένα Tissot T-race (λόγω μηχανής) το οποίο το έχω 2μιση χρόνια νομίζω.
Πριν απο λίγο καιρό και αφού στο tissot,άλλαξα την τρίτη του μπαταρία και αφού άρχιζε να χάνει μέχρι και μισή ώρα όποτε του κάπνιζε,αποφάσισα να αποκτήσω ένα πιό "σοβαρό" ρολόι,χωρις να τρέχω συχνα για μπαταρίες,αποσυμπιέσεις κλπ κλπ.Αποφάσισα να πάω λοιπόν σε ένα αυτόματο και ενώ τα πράγματα ήταν κάπως απλά,πέφτει το μάτι σε αυτό το φόρουμ,που κανονικά πρέπει να αλλάξει όνομα σε κάτι που να έχει .....καταστροφή μέσα...τσέπης??μηνιάτικου??δεν ξέρω
.
Εκστασιασμένος πραγματικά απο την "νεα γνώση" που προσφέρετε απλόχερα θα κάνω μια ερώτηση το στυλ....τι ρολοι να παρω αλλα όχι,αυτή λύθηκε με το που μπηκα εδω:Αυτόματο,τέλος.
Σαν πρώτο αυτόματο ρολόι όμως ,ακόμα υπάρχει ο "φόβος" αυτής της επένδυσης ..αλλά πρέπει να ρωτήσω..
Μάρκες σαν τις hamilton,longines,BAUME et MERCIER,Breitling,tudor που μπορείς να αγοράσεις με 3-4κ είναι ας πούμε κατα πολύ υποδυέστερες απο panerai,omega,rolex κλπ,ή να προχωρήσω άφοβα???
Σόρυ για το σεντόνι,καλα να περνάτε.