Καπτ Κώστα με το μπρασελέ του και μόνο με αυτό φυσικά!!!!
Πέρα από το γεγονός ότι είναι state of the art είναι ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ με το μπρασελέ του (τιτάνιο γαρ).
Για μένα μόνο το «μαμα» μπρασελέ για αυτό το ρολόι και τίποτα άλλο. Αν δεις και στην παρουσίαση που του είχα κάνει έγραφα πως είναι δυνητικά το «ένα και μοναδικό» ρολόι που χρειάζομαι!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Κάπτεν νέε καπετάνιε (cpt_kotikos) άμα είσαι πιο μικρός σε ηλικία και πηγαίνεις θέατρο ή σινεμά δε θα βλέπεις την ώρα να ξέρεις!
Επίσης αν πάθει κάτι θα πρέπει να πας Ιαπωνία ή να περιμένεις 365 μέρες να πάει Ιαπωνία και να γυρίσει!
Το λευκό dial είναι φανταστικό και μου λείπει ένα από τη τόσο δα μικρή συλλογή μου αλλά δείχνει πολύ επίσημο και ακόμα δε θέλω να μεγαλώσω...
Αν αυτά δε τα θεωρείς σημαντικά προχώρα!
χαχαχα
πέρα από τον χαβαλέ! το ρολόι τα σπάει, ένα μεγάλο θετικό του είναι και τα 100μ υδατοστεγανότητα που άμα γουστάρεις κάνεις και μια ελεύθερη κατάδυση για πλάκα!
το μόνο αρνητικό του είναι ότι παραείναι dress και προσωπικά με χαλάει λίγο το pr, βέβαια όπως είπα το ρολόι είναι μελλοντική αγορά για μετά τα 55χρ!
τώρα για τα μαγνητικά που λες, είναι πάρα πολύ δύσκολο να μαγνητιστεί ένα ρολόι εκτός και άμα το πας γυρεύοντας!
στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα δε πρέπει να έχω ακούσει πάνω από 10 ρολόγια (και πολλά λέω) να έχουν μαγνητιστεί
αν σαρεσει τόσο και είσαι σε καλή ηλικία μη σταματάς!