Όνομα πωλητή στο eBay.com: "tak99".
Ο τύπος είναι καλός αλλά ακριβός και σχετικά stiff. Του έγραψα την Κυριακή που το αγόρασα "γράψε αξία λίγο μικρότερη σε παρακαλώ" και μου απάντησε "δεν θα γράψω γιατί αν το κάνω θα πρέπει να μειώσω την ασφάλεια για το περιεχόμενο". Άντε τώρα βγάλε άκρη με την τετράγωνη λογική του Ιάπωνα. Χωρίς να του πω εγώ αν έχω θέμα ή όχι στο να το ασφαλίσει για την πραγματική του αξία ή για λίγο μικρότερη, απεφάσισε και διέταξε ότι μόνο με ένα τρόπο μπορεί να γίνει ένα πράγμα.
Τον άφησα, δεν του έγραψα τίποτε, γιατί δεν επρόκειτο ούτως ή άλλως να καταλάβει. Τα EMS είναι φανταστικά στην Ασία, λειτουργούν άψογα, σήμερα το πρωί το είχα.
Το roll case απεστάλη με EMS τη Δευτέρα το πρωί, ήρθε σήμερα (Τετάρτη) πρωί στη Σιγκαπούρη, χωρίς τελωνείο φυσικά. Στη Σιγκαπούρη όλα τα πακέτα κάτω από 400 ντόπια δολλάρια δεν τα σταματάνε στο τελωνείο (σούπερ κατάσταση, όχι ληστρικά Ελληνικά συστήματα).
Κόστος 238 Ευρώ. Δεν είναι φθηνό (αυτός πρέπει να το πήρε κάτω από 100 Ευρώ, εδώ στην Ασία γίνεται χαμός με μαγαζιά που πουλάνε τσάντες, LV κλπ. μεταχειρισμένα, κυρίως γυναικεία) αλλά τέτοιας ποιότητας roll leather cases έχουν 350 Αμερικάνικα δολλάρια και βάλε. Επίσης, θέλω ένα, όχι καμμιά δεκαριά. Αντί να περιμένω να περάσω πάλι από τη Ντόχα, το πήρα και κλείσαμε προς το παρόν. Υπήρχαν την Κυριακή που το παρήγγειλα, δύο watch roll cases LV στο eBay κάπου στα 650 δολλάρια έκαστο.