Τελικα τι ειναι αυτο που κανει μια εταιρια ρολογιων να ξεχωριζει?Ειναι η ποιοτητα,τα σχεδια,οι τιμες,το σερβις,το vfm τα κομπλικεισον ?Ειναι ολα τα αναφερομενα αλλα πανω απ'ολα η αξιοπιστια των ανθρωπων της.Και ετσι εισερχομαι στο κυριως θεμα.
Προσφατα επισημος ντηλερ της Hamilton ανεβασε στο chrono24 το μεντελο PSR MTX,κατοχος του οποιου ειμαι.Ενω η προτεινομενη τιμη της μαμας ειναι στα 990 ευρω,το ανεβασε με 1850 ευρω,χρησιμοποιωντας μαλιστα την αληθινη του ταυτοτητα[ονομα].
Εστειλα στην μαμα το λινκ με την αγγελια κανωντας την ερωτηση αν μπορει ο ντηλερ να ξεφευγει απο την προτεινομενη τιμη του κατασκευαστη.
Ελαβα σημερα,ημερες μετα,απαντηση απο τον εδω brand manager της Hamilton,που απλα ελεγε οτι δεν εχουν συνεργασια με το αναφερομενο σαιτ[αλλα λογια ν'αγαπιομαστε]
Ανταπαντησα εξηγωντα οτι ο ''ταδε'' ντηλερ σας πουλαει με καπελο 80+% [που εαν ειχε ανοιξει το λινκ στο πρωτο μου μνμ θα ειχε την αγγελια μπροστα του ζωντανη].Σημ1: σε αυτο το σημειο η αγγελεια ειναι ενεργη και το ρολοι ελευθερο[οχι σε κρατηση]
Και η καπακι απαντηση που λαμβανω¨ειναι να του στειλω το ονομα του σαιτ και το μοντελο που αναφερομαι.Σημ2:H αγγελια εχει κατεβει
Ελα ομως,που ολως τυχαια ,σατανικη συμπτωση λεμε,η αγγελια ΚΑΤΕΒΗΚΕ απο το κρονο24 μεσα σε 10 λεπτα,οσο χρειαστηκαν τα 2 μεηλ μου να πανε και να ερθουνε.
Σημερα φιλοι εφαγα δουλεμα,εγω ο ιθαγενης γιατι τελικα μεγαλος δεν γινεσαι απο τα νουμερα που κανεις αλλα απο την ειλικρινεια σου .
Ντροπη!