0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Big blue η ταινια που οςοι την ειδαν αμεσως μετα ξεκινησαν τις κατδυσειςΜεσα σε αυτους ημουν κι εγω αλλα και για εναν αλλο λογοΤο συγκεκριμενο το εψαχνα απο το 1994 Ποτε δεν ειναι αργα!!Sent from my iPhone using Tapatalk
δεν την εχω δει!! ωραιος τωρα την βρηκα και την κατεβαζω...!! το citizen δεν ειναι; το κλασικο των ψαροντουφεκαδων;
Οταν την δεις να μου πεις εντυπωσειςΤο ρολοι ειναι απο τα πρωτα με βυθομετρο που δοκιμαστικαν και απο τους seals
Μεσα σε αυτους ημουν κι εγω αλλα και για εναν αλλο λογοΤο συγκεκριμενο το εψαχνα απο το 1994 Ποτε δεν ειναι αργα!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPaok
το βλέπω από το πρώτο ποστ και δεν μπορούσα να καταλάβω τι δεν πάει καλά .το συγκεkριμένο δεν είναι η έκδοση C026 Τιτάνιο PVD αλλά ένα από τα άλλα δύο, το οποίο το έχουν κάνει όλο DLC
Οχι Πανο το δικο μου ειναι το ατσαλινο οχι αυτο με το τιτανιοΑυτο με το τιτανιο εχει την διπλασια μπορει και τριπλασια αξια
Η ταινία απίστευτη!! Αν και αρκετά παλιά για μένα απίστευτη!! Φοβερές ερμηνείες... Απίστευτες εικόνες... Και δυστυχώς μια μεγάλη αλήθεια... γι'αυτό και από το 199κάτι στις καταδύσεις πάντα με ζευγάρι και ποτέ μόνος!! Λίγο το τέλος ήταν βασικά ήθελα καλύτερο... Γενικά η ταινία θαύμα!! Είναι και καλοκαιρινή όποιος δεν... Να την δει!! Ευχαριστώ βασιε! Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ολα αυτα σε ελληνικα νησια!!
Αμοργος.......
Λίγο το τέλος ήταν βασικά ήθελα καλύτερο...
Το τέλος ήταν απόλυτο.