ενα καταδυτικο ρολοι πρεπει να εχει καθαρο ευκρινες καντραν και να εχει μια απλη και ανθεκτικη μηχανη για την χρηση που φτιαχτηκε, τα complications ειναι αρνητικα και για τα δυο αυτα που ανεφερα
Εγώ που κάνω καταδύσεις στο εξωτερικό (όπως και πολλοί άλλοι) με βολεύει να είναι GMT. To MM600 είναι από τα πλέον "καθαρά".
ναι το πρωτο στην ιστορια ρολοι που ειχε αυτο το συστημα ηταν το omega ploprof ,αλλο ενα ρολοι εχει την ιδια λυση ναι και?
Και έτσι δεν υστερεί.
βλασθημε! Grin και βεβαια ενα μηχανικο συστημα διαφυγης που εφερε καινοτομια στο χωρο του αυτοματου ρολογιου δεν μπορει να συγκριθει με ενα ολοκληρωμενο συστημα απο δυναμο,ηλεκτρομαγνητικα "φρενα" και ηλεκτρονικα συστηματα ρυθμισης της ακριβειας,πολυ καλυτερα το μηχανικο
πιο ευκολο σερβις ,πολυ μεγαλυτερη διαρκεια,αντοχη και οπως λενε ρολογαδες λιγοτερο ευαισθητο σε ηλ/μαγνητικα πεδια
Αναφέρθηκα στο co-axial όχι για σύγκριση της τεχνολογίας του (άτοπο) αλλά για να πω πως και η Σέικο ερεύνησε και ανέπτυξε επί δεκαετίες τη δικιά της τεχνολογία, το οποίο έχει ένα μεγάλο κόστος.
Αλλά για μένα δεν είναι το ζητούμενο επί μέρους αντιπαράθεση που μπορούμε να τη διαιωνίζουμε λόγω διαφορετικών προτιμήσεων, πεποιθήσεων και γούστων (πιθανόν σε κάθε άποψη του george_ και του Eisa θα μπορούσα να αντιπαραθέσω τη δικιά μου και το ανάποδο). Δεν έχει νόημα να καθήσω και να πω ποιο είναι καλύτερο, ποιο το ένα, ποιο το άλλο. Αυτό που έχω καταλήξει είναι πως τα δύο "ακριβά" καταδυτικά ΜΜ300, ΜΜ600SD έχουν όλα τα προσόντα να σταθούν απέναντι στα ευρωπαϊκά χωρίς κόμπλεξ. Λόγω που τα είδα και τα έπιασα, με πείσαν ότι αξίζουν.
Φιλικά
Δημήτρης