Αποστολέας Θέμα: PILOT ρολόι!!! Βοήθεια επιλογής παρακαλώ !!!  (Αναγνώστηκε 13520 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dexvile

• Just Registered
    • Προφίλ
PILOT ρολόι!!! Βοήθεια επιλογής παρακαλώ !!!
« στις: Δεκέμβριος 28, 2008, 05:29:26 μμ »
Καταρχας καλησπερα σε ολους.Γραφω πρωτη φορα αν και σας παρακαλουθω και διαβαζω τα ποστ μανιωδως.
Στο θεμα μας τωρα.Ειμαι αρκετα νεος αλλα κληρωνομησα την τρελα για τα ρολογια και πρσφατα αποφασισα να αγορασω ενα
ρολοι τυπου pilot το μπατζετ ειναι λιγο περιορισμενο μιας και ειμαι φοιτητης αλλα για την αγαπη λεφτα βρισκονται.
Διαβασα στο φορουμ καλα λογια για τα steinhart  με εχει εντυπωσιασει το STEINHART "Nav B-Uhr II 44 mm automatic" και σε αυτο πλησιαζω περισσοτερο.Εχω δει τα archimede αλλα και τα aviator. Δεν θελω να ξεφυγω στα λεφτα σε κατι σαν LACO. Ειναι αξιοπιστο σαν site το steinhart? σε ποσες μερες ερχετε? To εγκρινετε? Βοηθηστε με γιατι μεσω ιντερνετ με αυτα τα πραγματα δεν τα παω καλα! Θελω και αλλες προτασεις!!! Σας ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: PILOT ρολόι!!! Βοήθεια επιλογής παρακαλώ !!!
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 28, 2008, 05:40:05 μμ »
Ειναι αξιοπιστο σαν site το steinhart?

Από τη Steinhart έχουν μείνει ικανοποιημένα 32 μέλη αυτού του forum. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Watch Collector και θα σου λύσει κάθε απορία.

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 28, 2008, 06:10:24 μμ »
Από τη Steinhart έχουν μείνει ικανοποιημένα 32 μέλη αυτού του forum. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Watch Collector και θα σου λύσει κάθε απορία.

Και όχι μόνο , σωστότατος φίλε nin.
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος jerry

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 28, 2008, 06:20:00 μμ »
Καταρχας καλησπερα σε ολους.Γραφω πρωτη φορα αν και σας παρακαλουθω και διαβαζω τα ποστ μανιωδως.
Στο θεμα μας τωρα.Ειμαι αρκετα νεος αλλα κληρωνομησα την τρελα για τα ρολογια και πρσφατα αποφασισα να αγορασω ενα
ρολοι τυπου pilot το μπατζετ ειναι λιγο περιορισμενο μιας και ειμαι φοιτητης αλλα για την αγαπη λεφτα βρισκονται.
Διαβασα στο φορουμ καλα λογια για τα steinhart  με εχει εντυπωσιασει το STEINHART "Nav B-Uhr II 44 mm automatic" και σε αυτο πλησιαζω περισσοτερο.Εχω δει τα archimede αλλα και τα aviator. Δεν θελω να ξεφυγω στα λεφτα σε κατι σαν LACO. Ειναι αξιοπιστο σαν site το steinhart? σε ποσες μερες ερχετε? To εγκρινετε? Βοηθηστε με γιατι μεσω ιντερνετ με αυτα τα πραγματα δεν τα παω καλα! Θελω και αλλες προτασεις!!! Σας ευχαριστω!

Καλώς ήλθες στο φόρουμ φίλε Dexville,

Το ρολόι που αρχικά επέλεξες είναι πραγματικά value for money γι'αυτά που προσφέρει, τα Steinhart εδίναι εξαιρετικά αξιόπιστα και σαν κάτοχος ενός custom ρολογιού για το φόρουμ μας, έχω μόνο θετικά σχόλια να κάνω για την ενλόγω εταιρεία! Καλές δημοσιεύσεις!

Αποσυνδεδεμένος jerry

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 28, 2008, 06:24:43 μμ »
Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το thread: http://www.mywatch.gr/index.php/topic,2615.msg34859.html#msg34859, ίσως σου φανεί χρήσιμο.

Αποσυνδεδεμένος Dexvile

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 28, 2008, 06:45:31 μμ »
Σας ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση..Το φορουμ το εχω λιωσει και εχω διαβασει καθε ποστ σε σχεση με αυτα το ρολογια απλα ζηταω προσωπικες εμπειριες και βοηθεια στην πορεια της αγορας...Και εγω στο steinhart κλεινω μαλλον.. ζηταω μια κλασικη πιλοτ γραμμη χωρις πολλα πολλα πανω κλασικ κομματι συλλογης..

Αποσυνδεδεμένος arlaadams72

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 22, 2011, 11:40:44 πμ »
Αγαπητοί συνφορουμίστες,εδώ και αρκετό καιρό έχω φάει κόλλημα με τα Big Pilot Watch,δεν σας κρύβω ότι έχω περιπλανηθεί και ταλαιπωρηθεί αρκετά αγοράζοντας fake ρολόγια, με πολλά ελλατώματα, standard ημερομηνία λήξης, και το βασικότερο απ'ολα τα χρήματα μου πεταμένα στο δρόμο τελικά.
Πιο συκεκριμένα ο τύπος ρολογιού που βρήκα είναι τα B-Uhren,τα οποία συνδιάζουν την βαριά κληρονομιά και την μοναδικότητα χωρίς να κοστίζουν μια περιουσία κανοντάς τα απρόσιτα στο να αποκτηθούν.Έτσι λοιπόν έπειτα από πολλές ώρες έρευνας στο διαδύκτιο κατέληξα στην Laco,και οι επιλογές μου είναι αυτές:

https://shop.laco.de/en/Friedrichshafen.html

https://shop.laco.de/en/Saarbruecken.html

Επειδή θέλω και την δική σας γνώμη πριν κάνω την αγορά,υπάρχει κάποιος από το φόρουμ που να το έχει και να μπορεί να μου πει την άποψη του;Βέβαια κάθε άποψη και πρόταση δεκτή και σεβαστή.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 22, 2011, 11:45:25 πμ »
Μπορεί να μην τα έχω, μπορεί να μην τα έχω δει ποτέ μου δια ζώσης, αλλά εφ'όσον είχα τα λεφτά θα χτύπαγα όποιο από τα δύο!
Φοβερά ρολόγια στο καλύτερο μέγεθος!
Αμόλα!

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 22, 2011, 12:19:51 μμ »
Η Laco είναι φοβερή, ιστορική και έχει καλά ρολόγια. Αυτά που διάλεξες είναι πολύ όμορφα.
Αν δεν θέλεις μεγάλο μέγεθος (ανάλογα τί καρπό έχεις) υπάρχει και το Münster που είναι και φθηνότερο.

https://shop.laco.de/en/Muenster.html

Καλή επιλογή

Κ.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος Κωνσταντίνος

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 22, 2011, 12:28:49 μμ »
   Υπάρχει μια μικρή εμπειρία, έχοντας ήδη δύο χρόνια τη μικρότερη-φθηνή έκδοση (με Miyota και 42mm). Βέβαια, ουσιαστικά μιλάμε για άλλο ρολόι λόγω μηχανής, ζαφείρι και φυσικά τιμή. Προσωπικά, δεν έχω παράπονο.
   Οι άλλες επιλογές σου . . . το IWC "ξεφεύγει" πολύ, τα Stowa είναι μικρά, παίζουν και Steinhart και Αρχιμήδης . . . αλλά αντ' αυτών θα προτιμούσα το Laco για ιστορικούς λόγους (έχω διαβάσει ότι πλησιάζει και αισθητικά περισσότερο στα αυθεντικά της εποχής . . . απόψεις  ??? )
   Με ενοχλεί λίγο το γεγονός ότι μέχρι πρότινως τα Laco "παίζανε" κάπου στα 500-600 ευρώ και τελευταία μόλις η εταιρεία άλλαξε τιμολογιακή πολιτική (μήπως στοχεύει στην εικόνα των περισσότερο εκλεκτών προιόντων και κύρους ; ). στα 850, δεν το λες και κελεπούρι . . .
   Βγαίνει και σε κουρδιστό (πιο αυθεντική εκδοχή), αλλά μετά φθάνει στα 990 (ούτε χίλια  :D )
   να επιλέξεις το "παραδοσιακό" λουράκι, δένει με τον χαρακτήρα και την ιστορία του.

ίσως σου φανεί χρήσιμο
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,5399.msg98243.html#msg98243

καλή έρευνα  :)

Αποσυνδεδεμένος spacer

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 22, 2011, 12:34:08 μμ »
....Ειναι αξιοπιστο σαν site το steinhart? σε ποσες μερες ερχετε? To εγκρινετε? Βοηθηστε με γιατι μεσω ιντερνετ με αυτα τα πραγματα δεν τα παω καλα! Θελω και αλλες προτασεις!!! Σας ευχαριστω!
Πολύ πρόσφατα αγόρασα απο την Steinhart ρολόϊ για πρώτη φορά. Πολύ καλό service, το ρολόϊ έφθασε σε περίπου 1 εβδομάδα...όλα άψογα θα έλεγα. Όπως αναφέρανε και οι πιό παλιοί η εταιρεία έχει πολύ καλή σχέση αξιοπιστίας / τιμής στα προϊόντα της. Με το καλό η αγορά..!

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 22, 2011, 06:12:46 μμ »
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας,το παραδοσιακό λουριδάκι πραγματικά είναι τέλειο.
Δεν σας κρύβω πως έκανα έρευνα και στις υπόλοιπες εταιρείες όπως στην Stowa και Steinhart,που είναι αρκετά πιο κάτω οι τιμές αλλά θεωρώ πως η Laco είναι πιο κοντά σ'αυτό που θέλω.
Από θέμα παράδοσης τι παίζει,υπάρχει συνέπεια;

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 22, 2011, 07:51:44 μμ »
Laco ψηφίζω κι εγώ και μάλιστα το πρώτο εκ των δύο. Το συγκεκριμένο στα 45mm πρέπει να είναι φανταστικό!!!

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 22, 2011, 08:22:20 μμ »
Θα συμφωνήσω με τον Κωνσταντίνο για την πρόσφατη, περίεργη αύξηση τιμών (περίπου 40%) στη Laco.
Μια καλή αντιπρόταση είναι η ειδική έκδοση του Αρχιμήδη με την Top μηχανή Unitas σε λογικότατη τιμή.

http://www.archimede-uhren.de/EN/Pilot-XL-H-Top.htm

K.
This post contains 100% recycled electrons

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 27, 2011, 06:42:00 μμ »
 :'(
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 27, 2011, 07:49:16 μμ από arlaadams72 »

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 27, 2011, 07:58:15 μμ »
Ψάχνωντας στο internet βρήκα αυτήν την σελίδα
[url]http://www.longislandwatch.com/Laco-Watches-1.htm[/url]
και συγκεκριμένα το Laco XL Type A Dial Swiss Automatic Pilot Watch with Sapphire Crystal #861717 στην τιμή $799 δηλαδή γύρω στα 610 euro.
Mεγάλη διαφορά περίπου 236 euro από το επίσημο site της Laco που το συγκεκριμένο ρολόι το έχει 850 euro.Ξέρει κανείς αυτην την σελίδα, είναι αξιόπιστη; η θα φάμε καμιά μηχανή.

Φίλε μου, το συγκεκριμένο μαγαζί βρίσκεται στην Αμερική, οπότε έχει μεν χαμηλότερη τιμή λόγω ισοτιμίας €/$, αλλά ελοχεύει η πιθανότητα τελωνείου και δασμών, οπότε τότε θα σου βγει ακριβότερο.
Επί της ουσίας, έχω το Laco Baumuster-B ( όπως η πρώτη φωτό σου) αυτόματο, με ΕΤΑ2824, 42χιλ. και ζαφείρι, αλλά την πιο παλιά έκδοση, με τη μικρή κορωνα.
Το ρολόι είναι μια χαρά, βεβαίως ιστορικότατο, δεν έχω κανένα πρόβλημα, πρεπει όμως να πω ότι αυτή ματ σατινέ κάσα παραείναι "στρατιωτική" για μένα....
Με άλλα λόγια τα Stowa, αλλά και τα Steinhart, Archimede κλπ. δείχνουν πιο "πλούσια"....
Επαναλαμβάνω, μιλάω για την πιο παλιά έκδοση, της προηγούμενης διοίκησης της εταιρείας, τότε που το Laco B-uhr κόστιζε <500 €. Τώρα δεν ξέρω, ίσως να'ναι διαφορετικά, και γι' αυτό να τα κοστολογούν τόσο ακριβότερα.... :-\

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 28, 2011, 02:25:01 μμ »
Φίλε μου, το συγκεκριμένο μαγαζί βρίσκεται στην Αμερική, οπότε έχει μεν χαμηλότερη τιμή λόγω ισοτιμίας €/$, αλλά ελοχεύει η πιθανότητα τελωνείου και δασμών, οπότε τότε θα σου βγει ακριβότερο.
Επί της ουσίας, έχω το Laco Baumuster-B ( όπως η πρώτη φωτό σου) αυτόματο, με ΕΤΑ2824, 42χιλ. και ζαφείρι, αλλά την πιο παλιά έκδοση, με τη μικρή κορωνα.
Το ρολόι είναι μια χαρά, βεβαίως ιστορικότατο, δεν έχω κανένα πρόβλημα, πρεπει όμως να πω ότι αυτή ματ σατινέ κάσα παραείναι "στρατιωτική" για μένα....
Με άλλα λόγια τα Stowa, αλλά και τα Steinhart, Archimede κλπ. δείχνουν πιο "πλούσια"....
Επαναλαμβάνω, μιλάω για την πιο παλιά έκδοση, της προηγούμενης διοίκησης της εταιρείας, τότε που το Laco B-uhr κόστιζε <500 €. Τώρα δεν ξέρω, ίσως να'ναι διαφορετικά, και γι' αυτό να τα κοστολογούν τόσο ακριβότερα.... :-\

Σωστόν έχεις δίκιο είναι Αμερική το site, που σημαίνει ότι έχει σοβαρές πιθανοτήτες όταν εκτελωνιστεί να πληρωθεί και ο ανάλογος δασμός, πράγμα που σίγουρα δεν με συμφέρει.
Η ιστορικότητα και η αμιγώς στρατιωτική εμφάνιση των Laco είναι ένας από τους λόγους που με προτρέπει να αγοράσω αυτό το ρολόι.
Η Stowa είναι και αυτή σαφώς ιστορική εταιρεία μόνο που το ρολόι το βγάζει με μικρή διάμετρο 40mm και πάχος μόνο 10mm, την Steinhart την γνωρίζω έχει πολύ καλά ρολόγια(έχω ένα Ocean Gmt και είμαι πολύ ευχαριστημένος), τα ρολόγια πιλότους που διαθέτει είναι και στις διαστάσεις που θέλω αρκετά πιο φθηνά σε σχέση με την Laco απλά δεν είναι Laco ή Stowa από πλευράς ονόματoς, την Αrchimende δεν την γνωρίζω έχει μεγάλη κάσα 45mm αλλά πάχος 10mm συνεπώς δεν θα την επέλεγα από το μικρό πάχος.Πάντως αν ήταν να διαλέξω μεταξύ Steinhart και Archimede θα επέλεγα την Steinhart.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 28, 2011, 02:41:03 μμ από arlaadams72 »

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 28, 2011, 02:37:19 μμ »
Εμένα μ'αρέσει αυτό απο B-Uhren!! Steinhart!! ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απ: PILOT ρολόι!!! Βοήθεια επιλογής παρακαλώ !!!
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 28, 2011, 09:31:36 μμ »

Η Stowa είναι και αυτή σαφώς ιστορική εταιρεία μόνο που το ρολόι το βγάζει με μικρή διάμετρο 40mm και πάχος μόνο 10mm, την Steinhart την γνωρίζω έχει πολύ καλά ρολόγια(έχω ένα Ocean Gmt και είμαι πολύ ευχαριστημένος), τα ρολόγια πιλότους που διαθέτει είναι και στις διαστάσεις που θέλω αρκετά πιο φθηνά σε σχέση με την Laco απλά δεν είναι Laco ή Stowa από πλευράς ονόματoς

Έχω ακριβώς την ίδια άποψη επί του θέματος και γιαυτό θεωρώ το 45άρι Laco ότι καλύτερο για B-Uhren, παρότι κάπως υπερτιμολογημένο  ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 29, 2011, 11:30:56 πμ »
Γνωρίζοντας ότι οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για αγορές θα τολμήσω να ρωτήσω αν ενδιαφέρεται κανείς για ομαδική παραγγελία για αυτό εδώ:

https://shop.laco.de/en/Saarbruecken.html

αξίζει τον κόπο,όσοι πιστοί προσέλθετε.