Αποστολέας Θέμα: ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΙΧΟΥ  (Αναγνώστηκε 19612 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

tibardos

• Επισκέπτης
Απ: ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΙΧΟΥ
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 09, 2009, 06:14:17 μμ »
εχει και στην θεσσαλονικη καταστημα και ηθελα να παω να τα δω απο κοντα. στο διαδυκτιο δειχνουν τρομερα.οι δε τιμες αυτων 120..250...και900. για του τοιχου μιλαω. αλλα πρεπει να πας να τα δεις απο κοντα μηπως ειναι παπας( μουφα)ξερης :'(

tibardos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουάριος 09, 2009, 06:17:50 μμ »
houston μηπως ειδες απο κοντα και τα χειρος που διαφημιζει για συλογη ελβετικη και τετοια. νομιζω vw τα λεει.μοθφα κιαυτα??

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 09, 2009, 06:45:37 μμ »
Tibardos, η γνώμη που παραθέτω στο προηγούμενο μου ποστ δε βασίζεται σε κάποια εμπειρία ούτε επαφή με κάποιο προιόν της εταιρείας. Βασιζόμενος στη λογική και στο ένστικτό μου έχω οδηγηθεί στα συμπεράσματα που έγραψα παραπάνω.

Στο ερώτημά σου περί των ρολογιών χειρός (vw) "μούφα κι αυτά?" θα απαντούσα.....μούφα είναι όλα τα προιόντα που διακινεί!

tibardos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 09, 2009, 07:01:16 μμ »
φιλε houston εχεις δικιο.τα περισοτερα τους προιοντα ειναι σαν ψευτικα ,γιατι αυτα να ειναι σωστα. παντος οταν βρω ευκαιρια θα περασω να τα δω απο κοντα και θα ενημερωσω.

Αποσυνδεδεμένος spygos

• Just Registered
    • Προφίλ
    • ρολογαδικο
« Απάντηση #24 στις: Ιούνιος 10, 2009, 03:31:51 πμ »
γεια σας και απο μενα οτι θελετε περι ρολογιων τοιχου γενικως  και ειδικως τα Junghans ειμαι στην διαθεση σας με mail η pm.
γνωριζω πολυ καλα σαν τεχνιτης ολα αυτα τα ρολογια λογο πειρας αλλα γνωριζω και τον αντιπροσοπο στην ελλαδα .
φιλικα σπυρος  :)

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 07:31:44 μμ »
Πρόσφατα με έπιασε μια μανία να πάρω ένα ρολόι τοίχου μηχανικό.
Αφού διάβασα το παραπάνω νήμα, τα μόνα που βρήκα είναι οι κούκοι και τα κλασσικά.
Κοίταξα και στην Junghans, αλλά είχε μόνο quartz και radio controlled και δεν ήταν αυτό που ψάχνω.
Οι κούκοι και τα άλλα που δίνω λινκ ως κλασσικά, είναι αυτό που ψάχνω.
Έχει κανείς υπόψη του αν ανέβω Αθήνα που να πάω να ρίξω καμιά ματιά από κοντά αν υπάρχουν τέτοια ρολόγια?
Κάποια συγκεκριμένα καταστήματα, έστω και με π.μ. θα βοηθούσε...
Παναγιώτης