Δυό φορές το άφησα στο τραπέζι δίπλα στην κυρίως είσοδο του σπιτιού, για περίπου 18 ώρες αν θυμάμαι καλά κάθε φορά, και το ρολόι σταμάτησε.
Πρωτάρης δεν είμαι, δύο φορές να σταματήσει το ρολόι τόσο σύντομα, μου χτύπησε καμπανάκι. Αυτό πρέπει να έχει 40-45 ώρες PR.
Αν τ'αφήνεις νωρίς το βράδυ και την άλλη μέρα τ'απόγευμα έχει σταματήσει, κάτι δεν πάει καλά.
Να προσθέσω ότι το κούρδιζα κι όλας που και που, όπως γράφουν στο manual.
Όπως όμως λέει κι ο Χάρης, το βασικό είναι όντως να δούμε ότι δεν κρατά αυτονομία ή όχι.
Ναι Σπύρο να τα πούμε για τα διάφορα όποτε μπορέσουμε. Ευχαριστώ και τους δυό σας πάντως.
Επίσης τά'χω πάρει με τη μάρκα άσχημα γιατί προσπαθούσα να 'βάλω posts' στο WUS, ώστε να πιάσω τα 100 και να βάλω τις αγγελίες για το G-Shock GPS και τα άλλα δύο Casio που έχω.
Βγαίνει λοιπόν ο μοδεράτορας στο sub-forum για τα ρολόγια του Schauer και μου τη λέει, τη στιγμή που στο συγκεκριμένο sub-forum της μάρκας τους δεν έγραφα αερολογίες, ίσα-ίσα μοιραζόμουν τη χαρά για τον Ίκαρο που μόλις είχα αγοράσει.
Κοπανάω στο καπάκι απάντηση "...ναι, θέλω να πιάσω τα 100 για να πουλήσω ένα ρολόι, αν έχεις θέμα πες το μου..."
Η πώληση του G-Shock MR-G GPS θα με βοηθήσει αρκετά, γιατί όχι, για να πληρώσω και το δεύτερο Stowa που ήδη έχω παραγγείλει. Δεν είναι ντροπή. Αυτό, όντας διακριτικός, δεν του το ανέφερα.
Μπαίνει μετά λοιπόν ο τύπος και μου αφαιρεί 40 posts, για τιμωρία, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Να ξαναδιαβάσεις τους κανόνες του φόρουμ, μου λέει, και τα λοιπά.
Εντάξει, αφού το θες έτσι - πρώτα σε βγάζω (στο WUS, στο MyWatch, κλπ.) ότι το καινούργιο μου Stowa έχει θέμ.
Κι άμα λάχει (επειδή εγώ δεν κολάω σε 50 ή 100 Ευρώ προκαταβολή) την χαρίζω στο Ελληνικό φόρουμ για την κοπή της πίτας, πουλάω τον Ίκαρο, κι άμα με ξαναδείτε ως εταιρία (Stowa) ή ως φόρουμ (WUS) να μου γράψετε. Κι επειδή όταν πάρω φόρα δε σταματάω, ας μάθουν έχω ήδη ένα ολοκαίνουργιο Laco Dortmund καθ'οδόν (παραγγέλθηκε την περασμένη Παρασκευή απόγευμα στο Laco.de), θά'ρθει ως γνωστόν έστω και καθυστερημένα το Marine 44mm της Steinhart, κι έκλεισα προχθές και το Pilot 47mm του Γιάννη TAMtime από τις αγγελίες εδώ του φόρουμ - θα τους περάσω 5 λουριά που φρεσκοπήρα από τη Σιμόνα, κι άντε γειά.
Ήρθε ο βλαχο-μοδεράτορας με τα 20k posts από το WUS να μου πουλήσει νταβατζιλίκι και 'τιμωρία'. Άσε ρε.
Απόλυτο δίκιο του Πάνου που είπε τις προάλλες "αφού έχεις το ALS τί κάθεσαι κι ασχολείσαι με άλλα ρολόγια."