Καλησπερα σας
Το 2006 μπηκα σε γνωστο "ρολογαδικο" στον Πειραια για να πιασω στα χερια μου το περιβοητο IWC chrono pilot.Το χαζευα στην βιτρινα καιρο και αποφασισα να μπω μεσα με σκοπο αν κανει το καταστημα καποια λογικη τιμη να το παρω το ....."τιμημενο".Το καντραν του μου ειχε γινει εφιαλτης,ομως ειχα εναν ενδιασμο για το λαιτ της κατασκευης.Στο χερι μου τοτε φορουσα το B-42 GMT pilot pro με μαυρο λουρακι και ηθελα να κανω και μια συγκριση χειροπιαστη.
Ηθελα το απολυτο πιλοτ - τοτε πιστευα πως ηταν το IWC,αλλα μαλλον ημουν μακρυα νυχτωμενος .... παντως το καντραν του παραδεχομαι οτι ειναι απο τα κορυφεα - με σκοπο να πουλησω το fortis και να μεινω με το "απολυτο" .
Τιμη καταλογου 3500 τοτε αν θυμαμαι καλα και μετρητα 3000 μπορει να κανω και λαθος κανα δυο κατοσταρικα.
Μολις το επιασα στο χερι μου και το ειδα απο κοντα ,να με συγχωρουν οι σχετικοι ή οποιοι ιδιοκτητες αλλα μπροστα στο B-42 GMT pilot pro των 2670 ευρω τοτε.... ηταν "λιγο" και τα χρηματα που ζητουσαν ηταν κατα την αποψη μου
πολλα ....
Σιγουρα ειναι η IWC με την ιστορια της αλλα οπως και να το κανουμε υπερβαλει, εστω και αν εχει αλλαξει ολα τα γραναζια του μηχανισμου και το ελατηριο φορτησης,ολα ειναι τοποθετημενα στην ιδια βαση (7750),απ'οσα εχουν αναφερθει πολλακις εδω.
Να και μια απο τις λιγες φωτος που μου εχουν μεινει.Το πουλησα σε φιλο και πηρα ..... το speedy
Παντως το IWC chrono pilot συνεχιζει να μου αρεσει ...... αλλα για 2500 ευρω
αν και αμφιβαλω λογω της λαιτ κατασκευης του στο ποσο καλα θα μπορουσε να σταθει επιχειρησιακα δεμενο πανω στο γαντι ενος πιλοτου μαχητικου, σε σχεση με το B-42.
Και κατι αλλο που θα ηθελα να επισημανω ειναι οτι τα ρολογια για τους περισσοτερους εκτιμουνται απο αυτο που δειχνουν εξωτερικα.Το τι εχουν στο εσωτερικο τους λιγοι μπορουν να εκτιμησουν
Φιλικα, να ειστε καλα.