Αποστολέας Θέμα: Ποιο απο τα 2???!!!  (Αναγνώστηκε 16162 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος K2LINOS

• 46mm case
    • Προφίλ
Ποιο απο τα 2???!!!
« στις: Ιανουάριος 17, 2009, 05:49:10 μμ »
Ειμαι αναμεσα σε 1 μεγαλο διλημα!!Ειμαι αναμεσα στα παρακατω ρολογια
 http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=137182   και το
  http://www.victorinoxswissarmy.com/index.cfm?site=victorinoxswissarmy.com&page=434&lang=E&cnt_prm=ANY
  το οποιο μαλιστα το εχω προπληρωσει με μια σεβαστη προκαταβολη ωστε να μην το παρει καποιος αλλος!!Δεν ειναι θεμα χρηματων,απλως σκεφτομαι μηπως τα 3000 ευρω ειναι πολλα για το victorinox.Kαι τα 2 μου αρεσουν υπερβολικα!!!!Λοιπον ποια η γνωμη των ειδικων????!!!
Fortis B42 Black titanium-Sinn U2-Seiko kinetic- Ingersoll-PAW 1500GB-GW-5000B-1JR-Pam 312-Steinhart limited silver edition-Casio Frogman-GWF-1000-Longines Legend Diver-Ω Planet ocean 45,5mm-Breitling-Seawolf-Benarus Megalodo-GPR-b1000-🍎watch 4-Vostok energia bronze-GF-1000-Seiko zimbe srpa47j1

Αποσυνδεδεμένος K2LINOS

• 46mm case
    • Προφίλ
Απ: Ποιο απο τα 2???!!!
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 17, 2009, 06:27:13 μμ »
μερικες ακομα φωτο απο το Hamilton
 http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=137182
 επισης μηπως γνωριζει κανενας με την προκαταβολη που εχω δωσει για το victorinox τι γινεται σε περιπτωση που δεν το παρω???Την εχω δωσει στην εταιρεια και οχι σε καποιο καταστημα
Fortis B42 Black titanium-Sinn U2-Seiko kinetic- Ingersoll-PAW 1500GB-GW-5000B-1JR-Pam 312-Steinhart limited silver edition-Casio Frogman-GWF-1000-Longines Legend Diver-Ω Planet ocean 45,5mm-Breitling-Seawolf-Benarus Megalodo-GPR-b1000-🍎watch 4-Vostok energia bronze-GF-1000-Seiko zimbe srpa47j1

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 17, 2009, 06:54:08 μμ »
Ειμαι αναμεσα σε 1 μεγαλο διλημα!!Ειμαι αναμεσα στα παρακατω ρολογια
 [url]http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=137182[/url]   και το
  [url]http://www.victorinoxswissarmy.com/index.cfm?site=victorinoxswissarmy.com&page=434&lang=E&cnt_prm=ANY[/url]
  το οποιο μαλιστα το εχω προπληρωσει με μια σεβαστη προκαταβολη ωστε να μην το παρει καποιος αλλος!!Δεν ειναι θεμα χρηματων,απλως σκεφτομαι μηπως τα 3000 ευρω ειναι πολλα για το victorinox.Kαι τα 2 μου αρεσουν υπερβολικα!!!!Λοιπον ποια η γνωμη των ειδικων????!!!

μερικες ακομα φωτο απο το Hamilton
 [url]http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=137182[/url]
 επισης μηπως γνωριζει κανενας με την προκαταβολη που εχω δωσει για το victorinox τι γινεται σε περιπτωση που δεν το παρω???Την εχω δωσει στην εταιρεια και οχι σε καποιο καταστημα

Φίλε K2LINOS,
Προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο το Victorinox, το below zero είναι από τα λίγα Hamilton που δεν μου αρέσουν (με χαλάνε οι "βίδες-μπουλόνια" στις 4 άκρες της κάσας), αλλά όντως τα 3000 ευρώ είναι πολλά για ΕΤΑ 7750, έστω και PVD & Limited Edition. Αλλά περί ορέξεως.... ;D
Όσο για την προκαταβολή μάλλον τη "χάνεις" αν υπαναχωρήσεις στην αγορά, κι αυτό μάλλον γιατί την έστειλες σε εταιρία κι όχι σε κατάστημα, όπου αν είχε και τα 2 πιθανώς δεν θα υπήρχε πρόβλημα αν άλλαζες γνώμη. Παρόλα αυτά δεν χάνεις τίποτα να τους ρωτήσεις με κάποιο "εμμεσο" τρόπο, τι θα γίνει σ' αυτή τη περίπτωση.
Ελπίζω να βοήθησα. Έτσι κι αλλιώς και 2 είναι καλά ρολόγια με δοκιμασμένες μηχανές (το Victorinox πιο όμορφο για μένα).
Πάντα φιλικά Ηλίας.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 17, 2009, 07:15:02 μμ »
απλά... Victorinox! το μπιλοζίρι (που λέει κι ο ΒΒ) μήπως είναι της μόδας;
Κατά την άποψη μου αξίζει πολύ περισσότερο και τα λεφτά του! Και μεγαλύτερη αισθητικά αντοχή στο χρόνο...
Συμπλήρωσε την προκαταβολή σου...

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 17, 2009, 07:21:42 μμ »
και εμενα μου αρεσει παρα πολυ αυτο το victorinox!!
εχει κατι που δεν μπορω να εξηγησω....
αν σε αυτα τα χρηματα εχεις αποφασισει ενα απο αυτα τα δυο μονο ρολογια τοτε και εγω αυτο θα επαιρνα.
μια γνωμη ειναι βεβαια καθοτι ξερω ελαχιστα και η συγκεκριμενη επιλογη ειναι καθαρα aαισθητικη απο μερους μου :)

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 17, 2009, 10:42:44 μμ »
3.000Ε για swiss army :shocked:

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 17, 2009, 11:23:54 μμ »
καλα 3000 σε εταιρια που εχει κανει ονομα φτιαχνοντας σουγιαδες για εναν στρατο που δεν εχει πολεμησει ποτε?

και απο διπλα την hamilton τα ρολογια της εχουν φαει μπαρουτι και σιδερο σε ολο τον κοσμο

το ενα ειναι diver και το αλλο pilot,το ενα ειναι εργαλειο και το αλλο ειναι πουλαω μουρη!

hamilton  απο εμενα τουλαχιστον αμα το βαρεθεις γιατι σιγουρα το πηρες σαν fashion watch

οταν το βαρεθεις σιγουρα θα το πουλησεις και θα παρεις καποια λεφτα πισω φτανει να ειναι σε καλη κατασταση

το αλλο θα το πεταξεις σε ενα συρταρι και θα λεσ τι μλκ εκανα

Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 17, 2009, 11:44:15 μμ »
απλως σκεφτομαι μηπως τα 3000 ευρω ειναι πολλα για το victorinox.
Έτσι νομίζω κι εγώ -απλώς προσωπική γνώμη.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 17, 2009, 11:45:20 μμ »
ναι ρε παιδια πολλα ειναι !να το που με του ανθρωπου μην πεταξει τοσο λεφτα!

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 02:47:54 πμ »
έχουν αποθρασυνθεί οι ελβετοί...  >:(
μόλις πάνω από τη θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος K2LINOS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 03:32:18 πμ »
μιλαμε ομως για ενα ρολοι το οποιο εχει μια πολυ καλη μηχανη (7750) και επισης ειναι και συλλεκτικο μιας και εχουν βγει μονο 333 κομματια και εδω στην Ελλαδα εχουν ερθει μολις 2!!!!

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 03:38:12 πμ »
Στα ίδια χρήματα θα διάλεγα ένα Ωmega. Πιο σίγουρη επένδυση!!!!!
Το φεγγαρορόλογο....
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 03:48:23 πμ »
μιλαμε ομως για ενα ρολοι το οποιο εχει μια πολυ καλη μηχανη (7750) και επισης ειναι και συλλεκτικο μιας και εχουν βγει μονο 333 κομματια και εδω στην Ελλαδα εχουν ερθει μολις 2!!!!

συλλεκτικο δεν ειναι ενα ρολοι που βγηκε μονο σε λιγα κομματια.παραγοντες "συλλεκτικοτητας" ειναι :μαρκα,μηχανη,μοντελο,αριθμος παραγωγης,μεταπωλητικη αξια

αυτο το ρολοι δεν θα πιασει μεταπωλητικα ουτε 50% της αρχικης τιμης του ,σε φορουμ με ρολογια μπηκες οφειλουμε να στα πουμε,απο εκει και περα εσυ αποφασιζεις

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 04:41:27 πμ »
Νομίζω οτι θα πρέπει να διαχωρίσουμε την συλλεκτική αξία ενός ρολογιού από την επενδυτική. Αυτό που αναφέρετε οτι ένα ρολόι χάνει την αξία του μετά την αγορά (δεν έχει υψηλή μεταπωλητική αξία) ισχύει και για πραγματικά σπάνια συλλεκτικά κομμάτια. Μια μελέτη των αποτελεσμάτων των μεγάλων δημοπρατήσεων θα σας αποκαλύψει οτι ρολόγια grande complication με αξία 300.000 ευρώ πωλούνται σε αρκετές περιπτώσεις στο 20% της λιανικής τους τιμής και αυτό δεν τα κάνει λιγότερο σημαντικά για την Ιστορία της Υψηλής Ωρολογοποιίας, ή λιγότερο συλλεκτικά. τα κάνει βέβαια κακή τοποθέτηση χρημάτων (αν αυτό ήταν ο σκοπός του αγοραστή). Για τον λόγο αυτό οι μεγαλύτερες Τράπεζες της Ελβετίας διαθέτουν εδώ και χρόνια, δίπλα στους συμβούλους επενδύσεων και τους συμβούλους αγοράς έργων Τέχνης και συμβούλους αγοράς ρολογιών. Παλαιότερα μου είχαν προτείνει να χορηγήσουν την Έκθεσή μου Very Important Watches και να συμβουλεύουν τους επισκέπτες τι να αγοράσουν. Είναι προφανές οτι αν το δοκίμαζα, θα μου μιλούσαν πλέον μόνο ένας ή δύο εισαγωγείς ρολογιών.

Όπως είναι αυτονόητο η αγορά ενός ακριβού ρολογιού είναι πολύ επισφαλής για κάποιον που δεν γνωρίζει το ρολόι σε βάθος. Στο επίπεδο των 3.000 ευρώ εγώ νομίζω οτι επιλέγει κανείς με το "στομάχι" του, όπως λέγεται. Άλλωστε το ρολόι δεν είναι γραμματόσημο. Ζούμε μαζί του και καλό είναι να ικανοποεί τα δικά μας κριτήρια. Και γούστα υπάρχουν πολλά, όσα και ρολόγια.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ (το έχω ξαναγράψει) ένα τσιγγανάκι στο Da Capo στο Κολωνάκι. Με πλησιάζει να πουλήσει χαρτομάντηλα. Φορούσε ένα ηλεκτρονικό κίτρινο ρολόι της συμφοράς. Εγώ το κόκκινο χρυσό Reverso Art Deco της J-LC. Του λέω "Δεν θέλω χαρτομάντηλα. Θέλω το ρολόι σου, Αλλάζουμε;" Και ο μικρός μου απαντάει "Πριτς!"

Άλλωστε τα ρολόγια που "πιάνουν" εύκολα το 50% της αρχικής τους αξίας (αν υπάρχει πλέον αυτό), είναι αυτά που τα θέλουν όλοι και τα βλέπεις παντού, ενώ η Ωρολογοποιία είναι συχνά η Τέχνη του διαφορετικού.
ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 05:12:16 πμ »
victorinox ,ενα ρολοι σε μικρη παραγωγη απο μια εταιρια που εχει σαν βασικη δραστηριοτητα της κατι εξω απο το χωρο του ρολογιου!κατα καιρους πολλες αλλες τετοιες εταιριες εβαλαν στα "αξεσουαρ "τους ρολογια.ομως σε αυτην την περιπτωση εχουμε μια προταση περιορισμενης εκδοσης(3000 ευρω!) με μια ετα 7750( ???) ,χωρις το πιο πιθανον,κανενα  επιπλεον φινιρισμα, ειτε μηχανικο ειτε αισθητικο,εστω για να μας ριξει"σταχτη στα ματια" ...το μονο σιγουρο,σε μια ωριμη ευρωπαικη αγορα και σε φορα ωρολογοποιιας θα σου ελεγαν απλα"κοιτα καπου αλλου γιατι το ευρω σου εχει αξια!" ;)

Υ.Γ μην ξενχαμε αλλωστε οτι στην μεγαλη κριση και μεσα σε αυτη την καταρρευση πολλων ελβετικων εταιριων, την λυση  εδωσε ενας λιβανεζος,ο Nicolas Hayek που εσωσε στην κυριολεξια το οικοδομημα ,που λεγεται swiss made ,με την φαεινη ιδεα του φτηνου,αξιοπιστου,swiss made quartz και "ντιζαινατου" ρολογιου γνωστο σε ολους μας ως Swatch με εκατομμυρια πωλησεις που μεσα απο αυτο καταφερε να αγορασει και να ανοιξει μια νεα σελιδα τοσο γι αυτες οσο και για την ελβετικη ωρολογοποιια στο συνολο της  που ειχε  βρεθει σε παρακμη την δεκαετια του 70(προβληματα ποιοτητας και αξιοπιστιας) ..πολυ ομως αναρωτιουνται εαν το παθημα τους εγινε μαθημα ..  ::)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 18, 2009, 05:37:38 πμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος zikos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 05:17:51 πμ »
Το φεγγαρορόλογο....
:2thumbs: :2thumbs: :2thumbs:
Εφυγε ο SENNA και αφησε εμενα!!!
Τα παντα ολα!!!
Tι να λεμε τωρα!!! Mαθε μπαλιτσα αγορι μου!!!

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 10:55:12 πμ »
Το φεγγαρορόλογο....

+1000
γι αυτο ειπα οτι αν ειναι μονο σε αναμεσα αυτα τα δυο ρολογια θα πηγαινα για το Victorinox ;D

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 11:22:22 πμ »
Το φεγγαρορόλογο....

yes yes yes

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 11:23:38 πμ »
Το φεγγαρορόλογο....
Επίσης.

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 11:44:24 πμ »
οντως το moonwatch ειναι σταθερη αξια.......διαβασε

http://www.mywatch.gr/index.php/topic,845.msg41759.html#msg41759

γαι ενα θρυλο και μετα αποφασισε αν δεν ειναι ηδη αργα

τωρα με την προκαταβολη ....ακυρωσε την παραγγελια ....και ζητα τα λεφτα πισω

παιδια κατι μου ετυχε τρακαρα αρωστησε ο σκυλος μου κτλ

αν αρνηθουν εταιριες προστασιας καταναλωτων παμπολες αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα

καθως δεν εχεις παραλαβει το εμπορευμα στα χερια σου.
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...